Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Azt mondod másnál is volt ez a 3 hónapos dolog???
Nem adom fel, de jól látod, szív magával a depi... én is mindig a csak 1 szálon buktam el amúgy, az az egy szál mindig erősebb volt nálam.... Most nem szabad...
Már 42 napos vagy??? Gratulálok!! Nagyon repül az idő, ügyi vagy!
Mindenkitől bocs, de nem volt igazán időm visszaolvasni :S
Indah szia!
Én tudatosan készítem magam a 3.hónapra mert nagyon sok embernél olvastam hogy akkor támad utoljára ez a szemét.....Nehogy feladd!!!! Ennyi időt már nem szabad hagyni!
Én az elején éreztem ezt az üresség dolgot...nekem is nagyon hiányzott valami és nem a büdösség, hanem valami.... A csak egy szálon buknak el mindig, jó van kivétel de az ritka...én mindig így buktam el, kíváncsi voltam hogy milyen lehet, és onnan nem volt nálam SOHA visszaút. Nagy erőt és kitartást neked!!!Én itt vagyok minden nap benézek, bár csak még 42 napos vagyok de remélem tudom tartani benned a lelket!!És ha én is 3 hónapos leszek és támad utoljára a szörny akkor te is itt leszel !!!!!!!!!!!!!! Hajrá ügyes vagy !!!!
Sziasztok!
4 nap múlva leszek 3 hónapos. Az utóbbi napok rohadt nehezek voltak, egyre többször jutott eszembe, hogy csak 1 szál... nem, mint ha a cigi maga hiányozna, hanem valami, ami kikapcsol, kimozdít a depis állapotból, ad egy kis "boldogság löktetet"
Persze tudom, hogy ez rövid távon jó lenne, hosszú távon viszont magammal szúrok ki - szóval tartom magam! De nem gondoltam, hogy ennyi idő után lehet még nehéz :S
Sziasztok
Leginkáb most azoknak irok akik most akarják letenni a cigit!
Èn vèlemènyem szerint a legjobb recept a leszokáshoz AC könyve ès a bogyo kettös használata.
Èrveim szerint a bogyo nem tud annyit hogy abbahagy ha nem èrted mièrt cigizel.
Ha csak a könyvet veszed alapul (nem kètelkedek benne felesègem igy hagyta abba) de nekem kevès volt a könyv 4szeri kiolvasása hiányzott valami amit a bogyo potolt vagy kiegèszitette.
Igy a kettö alkalmazásával nekem ugy èrzem sikerūlni fog már ismerem a szabályokat;) Ahol mindig elbuktam most nem fogok sok sikert mindenkinek
Szia köszi kèrdèsedet köszönöm megvagyok cigaretta nèlkūl mai a 27. Napom kezdek feledèkeny lenni vasárnap elfelejtettem bevenni a bogyot de azèrt fojtatom a szedèst most az a dilemám meddig szedjen. Nálam a mellèkhatás csak a hūlye állmokba ill. Kisebb alvászavarokba jelenkezik.Nem tudom megèri e abbahagy ès kisèrteni az ördögöt.? ;( mèg van 2napom eldönteni.
Cigire nem nagyon gondolok közbe ha látok bagost hogy fūstö de akkor se az jut az eszembe hogy rá kellene gyujtani inkább arra gondolok higy adott helyzebe règen èn is ezt csináltam de ma már nincsen rá szūksègem.
Szia!
Üdvözöllek körünkben:-)))
Hanyadik napot jelölted ki, mikor végleg abbahagyod a cigit?
Jó kis bogyó ez, de már itt többen írták és igazuk van, hogy nincs semmilyen szer ami helyetted szokna le...Akaraterő kell hozzá mindenképp. Nekem ez a gyógyszer sokat segített, úgy éreztem van egy mankóm, és immáron 40 napja nem szívom. Nekem csak akkor nehéz mikor a súlyomra gondolok:-( De amúgy a bűz egyáltalán nem hiányzik...Sok sikert és kitartást!!!
Sziasztok!
Olvasom a bejegyzéseiteket. Jó, hogy nem vagyok egyedül ebben az "akcióban".
Ma van a 3. napja hogy 0,5 Champix tablettát bevettem reggel. Még javában kívánom a cigit és rá is gyújtottam. Tegnap du. nagyon rossz íze volt. Félek kicsit a mellékhatásaitól.
Szia.en is 4-5 hetig szedtem...de nekem nem volt nehezebb.en majdnem egy level ch-t tettem el biztonsag kedveert amit eleinte hordtam magammal meloba nehogy valami gaz legyen. A zabalhatnek elmulik bar en most szureten vagyok es mar ket napja folyamatosan eszek:( azt tervezem ha hazamegyek pestre jovohettol edzes!!! Kepzeljetek eleg sok bort ittam es cigi nelkul is ment:))( de most tobbszor gondolok ra...foleg a nagy kajalasok utan..
Ns mindegy...neked nagyon gratulalok hogy igy kitartasz. Azt mondjuj hozzateszem hogy az utolso heten en mar csak 0,5 mg-ot szedtem, ezzel is csokkentve az adagot. Te csokkentetted? Vagy csak ugy abbahagytad? Egxebkent ahogy telik az ido egyre konnyebben tud a ciginek nemet mondani...hajra kitartast!!!!
Sziasztok!
A héten már teljesen abbahagytam a ch-t.Hát most nehezebb sokkal,mint mikor szedtem,de már nem volt kedvem a bogyó mellékhatásaihoz.4 hétig szedtem ,ebből az első 2 hétben cigiztem,utána már nem.Hááááát nem tudom hdsb,rajtam most jön ki a zabálás,mióta nem szedem.Amíg szedtem nem voltak zabarohamok,most annál inkább.Nálad meg fordítva :)Lehet benevezek egy étvágycsökkentőre.Ma volt a 18.cigi mentes nap :).Tarcsiba maradt még pár szem 1 mg-os ,nyugtatásként meg tartom,de nem szeretnék hozzá nyúlni.Valamelyik nap álmomban egyszerre elszívtam vagy fél doboz cigit :)Jó hogy csak álom volt!Nem gáz ugye hogy ilyen hamar és gyorsan abbahagytam,tehát hogy nem csináltam végig a 3 hós kúrát?Gondolom vannak még itt páran akik nem csinálták végig.Hdsb,te is abbahagytad egy hónap után ugye?Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Eddig minden rendben van. Én is élvezem, hogy nem kell állandóan rágyújtanom. Esténként korán fekszem, mivel nem kell mindig kimennem még egy cigire. Reggel kipihent vagyok. Csupa jó dolog. Nem is értem, hogy eddig miért szoktam mindig vissza. Biztos, hogy az agyammal van baj!
Szia
Vedd meg nyugodtan vâllasz ki egy napot addig szivd a bizonyos nap után meg ne szivd ilyen egyszerū bizz bennem èn se hittem el hogy ilyen egyszerū de mūködik a kèmia ;) sok sikert hajrá
Sziasztok!
Már többször próbálkoztam a leszokással, több kevesebb sikerrel. A leghosszabb cigi nélküli időszak majdnem 3 hónap volt. Egyáltalán nem hiányzott a cigi és nagyon jól éreztem magam, de kíváncsiságból megint rágyújtottam és annyi volt.. Ez egy éve volt. Azóta komoly a szándék bennem, hogy le akarok szokni, de magamtól nem megy. Hallottam a ch-ről és már ki is írattam a háziorvossal, csak még nem vettem meg. Szeretnék pár tapasztalatot tőletek, pl. hogy mégis mit érez az ember mialatt szedi a gyógyszert, hiányzik-e a cigi, ha igen az elviselhető-e, ilyeneket. :) És ugye ti sem az első napon hagytátok abba a dohányzást, hanem a gyógyszer szedését követően? A kezdő "csomag" lett felírva, ez ugye 2 heti adagot tartalmaz? A válaszokat előre is köszönöm! És gratula az eredményekhez!!
Sziasztok!
Én itt vagyok, én is várom mindig az élménybeszámolókat...én nagyon jól meg vagyok bagó nélkül. Ma is például gondolkoztam azon, hogy milyen lenne a számba venni, DE NEM!! egyszerűen nem akarom, nem akarom érezni az undoritó izt, a bűzt magamon, és nem utolsó sorban én ilyen jókat nem aludtam. Nem fáj a fejem örökké, sőt mióta nem cigizek talán egyszer fájt. Ahogy észre vettem 2 kiló jött rám de nem érdekel majd leadom...első a cigi elhagyása! Gratulálok a 20 napodhoz! Nemsoká meg lesz az 1 hónapod! én kb 5-6 napja hagytam el a ch-t mert iszonyatos kontrollálhatatlan evési rohamok jöttek rám. Mára megszűnt, igy belekezdek a diétámba és elkezdek valamit tornázni. Szép füstmenetes napot!
És álljon itt a kalkum:
Az Ön leszokásának eredménye számokban:
dohanyzas.hu
2014/09/03 17:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 1 hónap, 3 nap, 19 óra, 20 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 825 db.
Az így megspórolt költség: 39947 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 0.825 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 1.65 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 4.95 gramm kátránnyal és 4.125 gramm szénmonoxiddal.
Dohányzás.hu
Hihetetlen hogy mennyi pénz ment a kukába:-(((
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák