Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Az Ön leszokásának eredménye számokban:
dohanyzas.hu
2014/09/03 17:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
3 hónap, 25 nap, 17 óra, 4 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 2900 db.
Az így megspórolt költség: 140 421 Ft
Utólag is Boldog Ünnepeket kívánok!Sajnos nem tudtam jönni...Jelenleg itt tartok, és sajnálom már hogy nem előbb tettem le ezt a szemetet!Reménykedem hogy nem okoztam maradandó kárt a testemnek!!!!Sajnálom hogy sokan visszaesnek, idén nekem is ez az 5. próbálkozásom, és hülye voltam hogy nem volt kitartásom....könnyebb volt visszaesni mint kitartani, de most az elszántságom töretlen!!!!Remélem hogy soha az életben nem esek vissza!!!!! Csak előnye van a leszokásnak, a dohányzásnak meg csak hátránya!!!Sajnálom hogy becsapják magukat a dohányosok, hisz én is ezt tettem!Mindig mondtam hogy szeretek cigizni , de egy lósz.rt!!!!Ez nem szeretet kérdése!!!!!Ez a függőség!!És ami félelmet gyárt!!!!Most szabad vagyok , nincs már félelem, kiegyensúlyozott ember lettem...ha ideges is vagyok már nem jut eszembe a cigi!!!! Nektek se fog egy idő után, csak tartsatok ki az elején!!!!Határozzatok, akarjatok, és tartsatok ki!!!!!!!!!Ezt kívánom az új esztendőre minden leszokó félben lévőnek, és leszokni vágyónak!!!!!!!!Hajrá!!!!
Szép napot mindenkinek!
1000 éve nem jártam már erre.Most is csak pár percre ugrottam be,biztatás adni most leszokóknak,próbálkozóknak!
Tegnap múlt 2!!! éve h leraktam a cigit!!!Azóta sem gyújtotam rá!27 év,napi min.1doboz után!!Ha én képes voltam rá TE is az leszel!!!
Sok sikert mindenkinek és békés boldog karácsonyt kívánok!
Semmi gond, én napot sem jelöltem ki, csak szedtem a ch -t és mellette úgy cigiztem, ahogy jól esik.
Egyszer csak már nem kellett a cigi. Megy ez magától, a ch teszi a dolgát.
Szia Eimma!
Ne add fel, én is mint olvastad 3 hét utána rágyújtottam és utáltam magam érte,aztán megembereltem magam és azt mondtam hogy azért se!!
Egy két napig kegyetlen lessz megint, de aztán vissza áll minden..Kitartás,ne add fel,én sem adom fel.Drukkolok neked.
dohanyzas.hu
2014/09/03 17:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
3 hónap, 13 nap, 21 óra, 21 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 2600 db.
Az így megspórolt költség: 125 894 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 2,6 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 5,2 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 15.6 gramm kátránnyal és 13 gramm szénmonoxiddal.
Nagyon ügyi vagy gratula!
Csak igy tovább!!!
dohanyzas.hu
2014/11/17 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
1 hónap, 0 nap, 15 óra, 16 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 900 db.
Az így megspórolt költség: 45 473 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 0,9 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 1,8 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 5.4 gramm kátránnyal és 4,5 gramm szénmonoxiddal.
Sziasztok!
Ma egy hónapja, hogy egyetlen szál cigit sem szivtam. Néha pillanatokra eszembe jut, hogy de jó lenne elszivni egy cigit. Ez a gondolat ahogy jön úgy el is illan. Ma volt az első nap, hogy reggel elfelejtettem bevennni a gyógyszert. Eszembe sem jutott mostanáig. Ma most gondoltam a cigire először. Remélem most sikerül leszoknom. Még mindig elszánt és kitartó vagyok. Nem adom fel, sikerülni fog.
Megpróbálom..
Nagyot hibáztam amikor rágyújtottam ..mindenkinek csak azt tudom tanácsolni hogy ne essen ugyan abba a hibába amibe én mert most kezdhetek mindent az elejéről..sokkal rosszabb mint eddig volt!3 hét szenvedése kárba ment..utálom magam.
Sziasztok!
Ma nagy állatságot csináltam ,3 hét után rágyújtottam!!Egyszerűen a gyógyszer sem tudta már csillapítani a nikotinéhségemet..Csak egy szálat szívtam el,nem is esett olyan jól,,nagyon lelki beteg vagyok miatta !!kérlek segítsetek hogy most mit csináljak?
Köszönöm, én is jól vagyok!
A meló hol jobb, hol rosszabb....most így ünnep előtt több türelem kell az emberekhez.
Nagyon kitartó vagy, ha mèg mindíg Úszól. Nekem a gyors gyaloglás jött be (power walking). Kb. 8 hónapja szinte minden reggel megyek 1 órát futópadon.
Sziasztok Mindenki!
Nyitottam ehhez a témához hasonló fórumot.
Kérlek benneteket, nézzétek meg:
és írjatok; örülnék, kíváncsi vagyok a válaszaitokra :)
Én sem éreztem semmit, a 15. napon tettem le, és az előző nap még elszívtam 2 doboz cigit. Szóval nyugi.
Talán annyi volt, hogy az utolsó pár napban már nem esett olyan jól a cigi, az íze sem volt a régi, de persze ennek ellenére is szívtam rendületlenül.:S
Gratulálok a most már már lassan másfél hetedhez, és az elhatározásodhoz is.
Próbáltál már segítség nélkül leszokni?
Ha igen, biztosan érzed, mennyivel könnyebb a bogyóval. Tényleg sokat segít.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák