Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Üdvözlök mindenkit a forumon. Kb. 6 hete kezdtem olvasni a forumot, akkor amikor elkezdtem szedni a champixot. Nem hittem benne, de màs remenyem nem volt a napi 1,5-2 doboz cigaretta elhagyasara. Igazabol akaraterom sem. De ugy voltam vele ha bejön akkor jo, ha nem,akkor megint csak egy kis plussz penzkidobas, ugy mint az elektromoscigi, tapasz, rago meg biorezonancia. Mert azok mellett is dohanyoztam. 36 evesen 18 eves koromtol.
De bejott. 33 napja nem szivom. Azert regisztraltam mert erot adtatok, es aki most kezdi a leszokast megerdemli hogy segitsek mert ez a forum sokat segitett nekem is.
Elnezest ha ekezet nelkuli az irasom, telefonrol irok.
Az Ön leszokásának eredménye számokban:
dohanyzas.hu
2014/09/03 17:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
3 hónap, 0 nap, 0 óra, 3 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 2275 db.
Az így megspórolt költség: 110 157 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 2,275 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 4,55 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 13.65 gramm kátránnyal és 11,375 gramm szénmonoxiddal.
:-)))))
Szia! Én majdnem 2 éve nem dohányzok. Amikor szedtem a Champixet, vérnyomás problémám volt. Jó pár évvel ezelőtt kiderült az is, hogy alaphelyzetben gyorsan ver a pulzusom. Gyógyszert írtak ( Metoprorol Z Hexal-t), amiben van egy kis vérnyomáscsökkentő is. Volt időszak amikor szedtem, aztán abbahagytam. Mondván, nincs nekem erre szükségem. Előfordult, hogy felment a vérnyomásom, minden ok nélkül. Ezt csak azért írtam le, mert amikor szedtem a Champixet ( igaz én nem szedtem sokáig, kb. 3 -4 hétig), nem szedtem a Metoprorolt. Szóval nekem nem volt bajom, pedig vérnyomáscsökkentőt sem szedtem mellette.
Mindenesetre a te döntését. Én nem akarlak rábeszélni.
igen
igen...
már eléggé rosszul is esik.
Sziasztok!
Már a 6 odik napban vagyok,és meg kell mondjam ,hogy nagyon jól hat a champix!Egész könnyen elviselhető vele eddig..
Indah!!!!!Veled minden ok? Holnap meg lesz a 3 hónapom!!!Nagyon örülök, eddig még sosem hagytam abba ennek a mocsoknak a szívását!
Gyarmati te is kitartasz ugye? Sokkal jobb már nem igaz?
Sziasztok!
18éve dohányzom, töbszöri sikertelen leszokás után reggel elmegyek kiíratom. kicsit tartok a furcsa álmoktól...valaki tud erröl bővebbet???
Gondolkodtam, hogy szerdától vagy csütörtöktől. Így lett belőle: szerda, 12 órától.
Délben lesznek a napfordulóim (remélhetőleg). :)
köszi, elolvasom a cikket!
ebben a 21 napban lehet valami!
en egy leszokassal kapcsolatos cikkben ezt olvastam: „Nézzünk egy dohányost, aki akaraterővel le tud szokni, és mondjuk,
már a negyedik hete nem dohányzik. Azt már tudod a tanulmányaimból,
hogy a nikotin három hét alatt teljesen kiürül a szervezetből, így
ekkorra megszűnik a nikotinfüggőség is.“
ugyhogy karacsonyra már jol leszünk :) te is, en is! akkor most vegül melyik napot jelölted ki, mikor mar nem gyujtasz ra??
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák