Celeb vagyok, ments ki innen! (beszélgetés)
Köszönjük a tanácsokat,de ezt a fórumot nem azért indítottam,hogy ki milyen okos,hanem azért,hogy megbeszéljük a történteket.
Akit nem érdekel,tovább lehet menni!!!
A bulvármédia minden témát kihasznál, amelyet az annak megfelelő érzelmi töltéssel az olvasó elé tárhat. Ez a tendencia a legegyszerűbb híranyagoknál is tetten érhető. A szerencsétlenségeket, emberi tragédiákat, bűncselekményeket, baleseteket, természeti katasztrófákat kísérő, kevéssé jelentős érzelmi motívumokat szándékosnak, motiváltnak tüntetik fel, ezzel együtt olyan, primitívebb ösztönökre építenek, amelyek többé kevésbé mindannyiunkban megtalálhatók.
Kíváncsiság (hálószobatitkok, magánszféra)
Szenzációéhség („A nagy fogyás: Fogyishow életre-halálra – Rohammentő vitte kórházba a játékost”[1])
Irigység, részrehajlás, nyereségvágy, hiszékenység – (A leggazdagabbak listája, „Kis befektetéssel millók” jellegű csábítások).
Vágy/Szexualitás/Voyeurizmus – címlaplányok (pin-up girl) fotóin keresztül.
Félelemkeltés – kiemelt főcímekben provokáló kérdések: „ Ki lesz a következő áldozat?”
Tehetetlenség – A bulvár a kisember pártjára áll, megvédi a „hatalmasságoktól” (Ki szab gátat a politikusok mohóságának?, Ki védi meg állampolgári értékeinket?)
Szánalom, részvét felkeltése a szerencsétlenségek, különleges helyzetek áldozatai iránt, tudósítások sorscsapásról, testi fogyatékosságokról. – ("Utolsó reményét is elvesztette", "A szőrös hátú gyermek")
Meghökkentés – (A postás harapta meg a kutyát!)
Sajnálat, együttérzés – (Tíz napig kóborolt Lessie, amíg hazatalált, Leesett a tizedikről Micike, a kismacska)
Azonosságérzet – A riportalanyt, áldozatot „kereskedelmi fogyasztásra” alkalmassá teszi, közelebb hozza a fogyasztóhoz, ezért nem ritkán becenevükön szólítja őket, ezzel is sugallva az együttérzést, mintegy beágyazza az olvasót abba a közegbe, ami a pozitív véleményalkotáshoz szükséges.
A 216-os hozzászólásod nálam kiverte a biztosítékot.
Ezért a "címkézés"
És nem ismerlek ,és nem is szeretnélek megismerni.
Nem hiszem, hogy szemellenzős lennék, szeretem az igényes, vidám műsorokat, moziba járni, múzeumokat látogatni, kirándulni...
És nem hiszem, hogy az tartozik hozzá a tájékozottsághoz, hogy Benkő D. kiverte vagy nem, Molnár A. halálosan depressziós vagy nem...
Ismerjük talán egymást valahonnan? :-)
Én nem szoktam címkézni 3-4 fórumhozzászólás miatt senkit sem. :-(
Hát ha az önzőségnek számít, ha az ember igényes műsorokat szeretne látni a tv-ben... akkor igen, önző vagyok.
NA, látom, egyesekre semmiféle észérv nem hat.
Szerintem szigorúan, szemellenzővel élni nem jó dolog.
Sziasztok!
Szerintem nagyon gyenge lett a müsőr ahhoz képest ahogy beharangozták.
Tényleg nem úgy néznek ki a celebek mint akik 1 hete a dzsungelben élnek.Éhesnek sem tűnnek.
3 milliót kapnak a szereplésért.Ennyiért én is bevállalnám a csótányt,patkányt.
Egy beképzelt önző alak vagy.
Kapisga?
Alant leírt szörnyűségekért nem én vagyok a felelős, nem tehetek róluk.
Nagyon egyoldalúan látsz dolgokat.
Kapcsold ki a tévét esténként, és mesélj a gyereknek.
Nem azt mondtam, hogy a beteg gyerekek milyen jó bulvártémák, de amiről nem tudsz, nem tudsz esetleg segíteni sem.
A miértjeidre nem tudok válaszolni, nem is akarok, mert csak a saját véleményemért felelek, neked az eddigi véleményeim nem tetszettek, hát nem akarok válaszolni.
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!