Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Céklasaláta majonézzel recept

Céklasaláta majonézzel recept

A Céklasaláta majonézzel hozzávalói:
1 kg cékla
10 dkg majonéz
3 evőkanál ecetes torma
2 dl joghurt
só, őrölt bors
4 keménytojás a díszítéshez


A Céklasaláta majonézzel elkészítési módja:
A céklát kefével alaposan megtisztítjuk, és egészben puhára főzzük. Hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk, és gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, majd az ecetes tormával összekeverjük. Hozzáadjuk a majonézt, a joghurtot, sóval, borssal ízesítjük. Néhány órára behűtjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt a tojásokat cikkekre vágva a saláta tetejére helyezzük.



Kategória: Saláták, öntetek receptjei

A receptet beküldte: , 2016. júl. 4. 08:09
A céklasaláta majonézzel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook