Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Köszi Móni:)
Hát a himlőt leszámítva jól vagyunk:)
Sziasztok!
Mi lehet, hogy megyünk a laska fesztiválra bár nagyon kell figyelni nehogy Ati hátát megüssék!
Mindenkinek szép estét!
Mentek a Laska fesztiválra?
Én a Zanzibar koncerte lemegyek!
Reggel én is fejfájással keltem.
Szinte egész nap fájt,plussz mellé hányinger,szédülés volt.
a munkatársaim már azt lesték,hogy mikor esek össze,mert eleve vérszegény vagyok,plussz ez a rosszullét miatt igencsak sápadt voltam.
Tinamama 4 napig délelőttös volt,olyankor szinte esélytelen bent netezni,holnap pihenős lesz,talán utána tud jönni.
Nemrég értem haza,most nagyon kellemes idő van.
Sziasztok!
Itt vagyok!:)Jól vagyunk csak mostanába elég sürü napok voltak,intéztük a dolgainkat!
Denny nagyon cuki Áronka,mndig megnézem a naplódat és olyan kis édes bébi!
Remélem mindenki jól van?
Többiek de eltűntetek?
Zsuzsi,Móni,Tinamama hol vagytok?
Ma találkoztam Ancsyval is.Jól van már kerekedik a pocakja:)
Ezeket tudom csak látni nem láttam még!
Szandrának a lában van és a vállán!
Köszönjük!
A bárányhimlő hólyagos mintha vízhólyagok lennének a testen csak piros a bőr körülötte és először többnyire a mellkason és a háton jelennek meg.
Jobbulást a gyerkőcöknek!
Szandra is pöttyös de szerintem ez a meleg miatt van!Bár fogalmam sincs Én még nem láttam bárányhimlős gyereket, magamra és a tesóimra meg nem emlékszem!
Szia!
Az jó ha nem hagyja el magát,meg gondolom Szandra is örül apának:)
Nálunk is nyűgös mindenki már reggel óta(én is:(
Közben Áronon is megjelent pár pötty,de nem vészes,remélem nem lesz több.
Sziasztok!
Ati már itthon van:) nagyon jól van sokat mozog de azért mondtam Neki, hogy pihenni is kell!
Szandra nyűgös, de még elviselhetően!
Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!
Szép napot!
Köszönjük!
Remélem hamar rendbejön a Hanna is.
Az nem jó.
Én már letudtam a bárányhimlőt mindhárom gyerkőcnél.
egyszerre voltak himlősek,szintén kánikulában.
Jobbulást nektek!
Szia!
Nálunk is meleg van:)Erre is befűtöttek:(
Most a Hanna lett bárányhimlős kivételesen.Úgyhogy mindenképpen szobafogságra vagyunk utalva:(
Sziasztok!
Tari!
Jobbulást a párodnak? Hazaengedték végül?
Jól befűtöttek,nagyon meleg van!
Nálunk nem történt semmi különleges.
Hétfőtől csütörtökig éjszakás voltam.Holnap kezdem a délutános műszakot.
Ma Csemőben voltunk,párom tesójáéknál.
Veletek mizujs?
Emy
Sziasztok!
Tari Jobbulást kívánunk a párodnak! Remélem mihamarabb otthon lábadozhat, ilyen édes kislány és feleség mellett tuti jobban fog menni :)
Hát ma se fázunk , inkább megfőlés határán vagyunk, fiúk is elvesztették a türelmüket a meleggel szemben,de ez ellen a ventilátoron, a napi többszöri pancsin kívül tehetetlen vagyok:S
Attilának mielőbbi gyógyulást!
Szandrának meg bújjon ki gyorsan az a fogacska:)
Sziasztok!
Tari hívtalak reggel,el akartam vinni a ruhákat.
Hannám bepöttyösödött:(De legalább ezen is túl leszünk.
Sziasztok!
Köszi szépen a körülményekhez képest jól!Fáj Neki de nem engedi el magát és már fel is ült!
Amúgy Szandra is lázong, de Neki valószinüleg a foga miatt!
Sziasztok!
Gondolom ti is a hűvös v. kevésbé hűvös lakásban punnyadtok.Én azt teszem mert nincs jobb dolgom:)Na jó lenne,de most pihizek egy kicsit mert már kitakarítottam,vasaltam,cipőt súroltam vagy 6 párat,lázat mérek óránként mert a Hannának hőemelkedése van,de még pötty 1 szál sem.De ez tuti hogy a bárányhimlő előjele,Evelin is lázas volt 1 nappal a pöttyök megjelenése előtt meg utána is 2 napig.
Sziasztok!
Soványak voltak az állatok, (pl. a tigris nem bírt felállni a gyengeségtől), szinte egyik állatnak sem volt víz biztosítva, ha volt is az nagyon koszos és békalencsés stb. Szóval szörnyű volt:) nem is bírtam nézni és inkább otthagytuk attól függetlenül, hogy már akkor sem volt olcsó a jegy!
Sziasztok!
Jó meleg lett!
Megy valaki nyaralni valahová?
Milyen volt akkor az állatkert?
Mit értesz azon,hogy kritikán aluli?