Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Egyenlőre vért vesznek Tőle aztán majd meglátjuk.
Vissza kellett térnünk a HA-s tápira és multivitamint kell adni Neki!
Amúgy még a doki is mondta hogy nem úgy néz ki mint aki beteg hiszen jó a hangulata, mozgékony...!
Holnap mennünk kell a kórházba mert tegnapról mára fogyott:(
Ma mindössze 250ml tápit evett, vissza térünk a HA-s tápira mert lehet hogy tejérzékenysége van!
Azt mondta a doki, hogy egyenlőre ne cseréljünk tápszert ha továbbra sem eszik többet majd akkor váltsunk, mert lehet hogy csak a meleg miatt ilyen!
Holnap kapja a 4hónapos szurit, ma nem volt oltóanyag és a szemcsije is begyulladt, írt szemcseppet!Ha éjszaka belázasodna a szeme miatt akkor nem kap oltást!
Gratula Nekik, nagyon ügyesek!
Ma megyünk a dokihoz sajnos 1hét alatt csak 10gr-ot sikerült hízni(a mi mérlegünk szerint), de nem is igazán eszik!
Lehet, hogy mindössze tápszert kell cserélnünk!Vagyis nagyon remélem!
Akkor nem unatkoztatok!Itt is esett rendesen,de olyan nagy vihar nem volt,a szél fújt de nem volt viharos.
Kicsi lányom úgy néz ki hogy szobatiszta lett és a nagy sem pisilt be már csüt.óta.Végre,nem kell pelust venni egy ideig!
Sziasztok!
Mi itthon voltunk egész hétvégén, a tegnapi napunk meg takarítással telt!:(
Éjszaka jó kis vihar volt!A villanyvezetékünkre rádőlt az egyik fánk, úgyhogy jönnek a DÉMÁSZ-tól!
Sziasztok!
6320gr de semmi olyan baj nincs ami betegségre utalna!
Mi belerohantunk a jégesőbe, le is parkoltunk, hogy ne tegye tönkre az autó fényezését!
Miért hány kiló?
Szerintem,ha nem nagy étkű akkor nem fog a doki kedvéért fél kg-ot hízni 1 hónap alatt.Ha jó kedélyű mozgékony nem beteges és nem kórosan sovány akkor biztos nincs vele semmi gond.
Sajnos nem híztunk eleget ugyhogy a doki azt mondta ha 1hónap mulva legalább fél kg-ot nem hízik akkor vért kell venni tőle.
De hiába akarom adni neki nem fogad el több kaját!
Sziasztok!
Mivel semmi egyéb tünet nincs nem tudjuk mi lehetett az oka, a doki azt mondja hogy a foga miatt lesz!
Azóta nem volt lázas4
Ti hogy vagytok?Jól van a kicsi?
A kicsi lányom is hányt éjszaka 2-szer is.Éjjel 2-6-ig babusgattam,simiztem a hasát aztán először 3/4 5-kor utána meg 3/4 6-kor hányt,azóta nincs gond.Pedig nem is vacsorázott be nagyon,ráadásul az ebéd jött ki belőle.Én meg tiszta kóma vagyok,mert nem aludtam semmit és most még a lányok sem álmosak,hogy velük alhatnák.
Mi lehet a gond a kicsi lányoddal?Van tipped?Vírus lehet?
Sziasztok!
Mi is a lila csomis tescopsat, még a jobban reklámozott pelusoknál is jobban bevált!
Sajnos belázasodott éjszaka, ugyhogy most vizsgálódás van!Ma le kell adnunk pisikét!
Sziasztok!
Nagyon ügyi :))
Sziasztok!2 napig nem volt netünk csak összevissza és sosem jutottam el eddig a fórumig.
Kicsi lányom 4 napja úgy döntött,hogy nem kell neki többé pelus és nagyon ügyesen szól ill.ül rá magától a bilire.Igaz néha még a bugyiba megy,de ma még nem volt ilyen baleset.Ráadásul még éjszaka is szólt tegnap,hogy pisilnie kell,ma reggelre meg száraz volt a pelus.