Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Kíváncsi vagyok rá,hogy szerinted mi baja lehet ha mellé táplálod egy kis zöldséggel meg gyümölccsel?
Nekem a védőnő 4hónapot mondott a gyümölccsel kapcsolatban!
Amúgy direkt az ilyen tapasztalat csere miatt próbálok minél többet a hoxán dumcsizni!
Abban viszont 100%-ig biztos vagyok,hogy a 3. gyerkőcnél is 6 hónapos kora után kezdem a hozzátáplálást akármit is mond a doki(mert ő már 3 hónaposan gyümölccsel etetné).Nem kényelemből,hanem az ő érdekét és egésszégét veszem alapul.
Megijedtem,hogy esetleg sértésnek veszed a véleményemet,mert néha előfordul hogy egy kicsit túlzásba viszem a mondandómat,de sosem azért hogy bárkit is megsértsek.
Annak nagyon örülök, hogy semmi probléma nincs Szandrával!
Ti hogy vagytok?
A szombati programra mi nem valószínű hogy megyünk mert a családom jön látogatóba hozzánk holnap és Szombat este mennek haza!
Főzeléket még nem adtam neki.Ma szüneteltettem nem adtam neki semmit csak tápit!
Nem érzem, hogy beleszólnál Én mindenkinek a véleményét és tanácsát meghallgatom és kíváncsi is vagyok az ilyen véleményekre!
Szóval!csak nyugodtan írd a véleményedet mert többet tudsz a gyerek nevelésről mint Én
Mondtam én neked,hogy nem lesz gond,úgysem találnak semmi kórosat nála.
Azt viszont te döntöd el,hogy a tápszer mellé adsz e neki mást is én ebbe nem szólok bele.A védőnő is ezt mondta,hogy adhatsz neki főzeléket?De azért adok 1 tanácsot bár nem kell megfogadnod,csak hetente próbálkozz új falatokkal,mert ha minden nap erőlteted akkor még úgysem fogja elfogadni v. elfogadja,de kihányja.
Sziasztok!
Nem orvos mondta hanem bárkivel beszélek mindenki azt mondja, hogy kezdjem el ismertetni a kajákkal!
Voltunk ma UH-n.Jó az eredmény minden negatív (has,koponya,csípő).
Szegényke üvöltött mint a fába szorult féreg, de nagyon hamar megvigasztalódott!
Voltunk délelőtt a Gubody parkban a lányokkal,hú de nagy készülődés van!Lesz kisvasút,körhinta ,ugrálóvár,dodzsem és még sokféle játék.A parkban állították fel a bódékat meg a sörsátort.Csak az a baj,hogy pont szombatra mondanak esős időt amikor a gyerek programok lesznek.
Szerintem még ne adj neki semmit a tápszeren kívül,majd úgy 5 hónapos kora körül próbáld,akkor már talán jobban érdeklődik majd más ételek iránt is.Én 6 hónapos korukig csak szoptattam a lányokat és szép gömbölyűek és egészségesek voltak és ma is azok.Tudom a gyerekorvosok szeretnek okoskodni,hogy 3 hónaposan adjál neki gyümölcsöt,de ez teljesen felesleges,mert a szervezete még nincs erre felkészülve.
Dávid kb.1 éves koráig annyira nem szerette a sárgarépát,hogy öklöndözött tőle,azóta meg az a kedvence.
Ma próbáltam adni a picimnek alma+sárgarépa turmixot!Nagyon nem volt neki szimpatikus, még cumisüvegből sem volt hajlandó meginni nemhogy kanállal!
Sziasztok! Dávid eszik szépen de csak gyümölcsöt
Így van ,az én lányaimnak sincs étvágya hát még egy 3 hónapos babának.Őket jobban megviseli a meleg.A lényeg az hogy sokat igyon.Sőt volt olyan is,hogy szinte alig pisilt egész nap,pedig sokat ivott,csak kiizzadta.Főleg a nagylányom izzadós,mert ő amúgy is duci baba volt meg most sem egy csontkollekció.Nem kövér csak jó kis popós meg combos.
A tiéd sem evett úgy ahogy máskor szokott?
Jó kedvű, a viselkedése olyan mint máskor, szóval betegségnek jelét nem látom rajta.Szerintem csak a meleg miatt eszik kevesebbet!
Az arcocskáján már neki is van, izzad mint a ló, napi többször kell átöltöztetni+hintőporozni!
Amúgy hogy vagytok, javultok?
Amikor a nagylányom volt ilyen pici 2005-ben akkor nagyon forró nyár volt és tudom hogy ő is nehezen viselte,mindig tele volt a teste piros pöttyökkel ,meleg kiütése volt.
Sziasztok!
A picikém nagyon nehezen viseli a meleget.Alig eszik de a vizet azt vedeli!
gyúúúú! Az nagyon rossz lehet,főleg ilyen jó időben.
Mi most szobafogságban vagyunk,sajnos,mert a kicsi lánnyal nem mehetünk ki a napra se szeles időben a füle miatt.
Eltünt a Helga a Védőnő vagyok segíthetek fórumról. Lehet,hogy a fiával van valami komoly gond?
Köszönöm kérdésed,nagyon jól van.Most kint van és focizik az apjával és a szomszéddal.
Sziasztok!
Általában Én is csak nagyon korán reggel vagy este vagyok mert sokat vagyunk a szabadban!
Bocsi,hogy mosnabában hanyagollak titeket,de itt a nyár és itt a jó idő,hívogat a természet.
Én vagyok,de már nem sokáig.Megyünk sütizni,ha végre felébredne Dávid.
További ajánlott fórumok: