Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
de akkor szerencsére elkerültétek a vihart :)
én mindent beszedtem a párkányról mert féltem hogy viszi a virágládákat meg párom hamutartóját :S No meg más se örült volna hogy ezen dolgok lerepülnek a 3.ról :s Ja és ma csináltam egy tesztet és halványcsíkos lett :D Kedden ismétlem ;) Remélem jol kivehető lesz addigra :)
Hát kár volt elkiabálnom,mert azóta sem éreztem a mocorgást,de az tuti hogy ő rugdosott tegnapelőtt és nem a gyomrom korgott.
Jó kis eső volt du.!Nyársapáton voltunk a húgoméknál és még mondtam is a páromnak,hogy a 4 órási busszal jöjjünk haza,nehogy beleszaladjunk a viharba és szerencsénk volt,mert ahogy hazaértünk olyan viharos szél támadt hogy csak úgy kavarta a port,aztán meg elkezdett szakadni az eső.
sziasztok
gratulálok hogy legkissebbednek ebben a melegben volt kedve megmozdulni :D Tari védönőnél mi volt? hizott a pici?
Nagyon drukkolok nektek,ha te úgy érzed hogy hízott,akkor biztos úgy van.
Képzeljétek tegnap este megmozdult a kis maszatkám.Mikor lefeküdtem éreztem 3 pici,de jól érezhető rúgást.
Sziasztok!
Ma megyünk súly kontrollra és lehet, hogy az elmaradt oltást is megkapja!
Bizakodva indulok mert szerintem hízott!
További szép napot mindenkinek!
szia
én sajnos egyre rosszabbul :( olyan ingerült türelmetlen vagyok hogy csak na :'(
Nekem szerencsére már uton van Apa haza :D
de mult héten még sokat 48azott :'(
Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a változatos időjárást?
Szandra ma elég sokat aludt, kíváncsi leszek az éjszakára, ma kettesben leszünk vagyis már vagyunk.
sziasztok :)
Bizony esett rendessen a kicsi meg és rémült egyszer kétszer a villámlás hangjától :S
remélem délutánra jobb idő lesz mert Bettinek csavaroghatnéka van :)
Viszont a tegnaptol eltérően Milus már fél 11kor elaludt :D
Az én kicsi lányom már 1/4 8 óta alszik,mert nem aludt napközben,kicsit nyűgös is volt egész nap ráadásul most van a hiszti korszaka és semmit sem hajlandó megcsinálni amire kérem csak azt hajtogatja dacosan csücsörített szájjal,hogy NEM!
Ma voltam belgyógyászaton minden rendben volt csak a vérnyomásom van a béka s...ge alatt,de ilyen melegben ez érthető is.
Ma is kimentünk pancsolni a medencébe,de valahogy nem volt nagy kedvük hozzá és 1/2 óra elteltével be is jöttünk,ők is fáradékonyabbak ebben a melegben.
Megértelek hogy nem vitted ki :)
Én buta mod 3kor indultam el a gyerekekkel posta, hobby bolt, papirbolt, spar körtúrára :S Mit ne mondjak Milán spárba már olyan nyügi lett hogy mindenki az ő hangját halotta :S Addigra elege lett jó mondjuk hozzá kel tennem hogy fél 7 kor kelt és egész nap kb fél orát aludt :( Mindjárt mennek a kádba Bettivel aztán legkésöbb 8kor tejcsi és alvás :D
Szandrácska elég jól bírta, bár ma még nem voltunk kint!:( Elég jól evett, hancúrozott, aludt.Most is szunyókál, napközben már csak 20-30perceket alszik!
Este felé kiviszem egy picit levegőzni mert már 17óra körül kezdett nyafizni!De 35fok volt még mindig 33fok van!
Sziasztok :)
Milus ma irtó nyügi ettöl a melegtől :S Bettim ma hazajött apjátol s igy most a délután elég jól telik :D
Ti kicsijeitek hogy birták igy összefoglalva a mai napot?
Én is imádom az almás dolgokat,a levest is meg a pitét is.
Ki a védőnőtök?Nekünk a Szabó Anna.
Én almalevest főztem este még sütök egy almás pitét mert a párocskám azt szeretne enni!
Szandra is fél üveg gyümipépet evett+50ml vizet ivott és most megint hancur!
Itt volt a védőnő elvitte a mérleget úgyhogy nem tudom megmérni!:(
A párom ment dolgozni és szolidaritásból a babuci is megébredt enni!:)Én meg írtó nehezen tudok vissza aludni!
Szandra most is fekszik a szőnyegen és hancúrozik, énekelget...!
Hú,de korán keltél ma is!
A lányok is bugyiba szaladgálnak egész nap,majd 4 után engedem ki őket pancsolni akkor már van egy kis árnyék az udvaron.
Az jó,ha többet eszik hátha nem lesz már gond a hízással.
Sziasztok!
Bocsi, hogy eltüntem csak ha a párom itthon van ritkán kerülök gép közelébe.Vagy azért mert Ő ül itt vagy azért mert nem vagyunk itthon!
Szandra magához képest elég jól evett de amúgy elég nehezen viseli a meleget.Késő du. tudtuk kivinni egy picit a levegőre, itthon vagy a maminál pucérkodott egész nap!
Ma akarom megmérni de szerintem hízott egy picit úgyhogy szerintem Pénteken beadják Neki a 4.hónapos szurit!
Ma milán is alig evett :(
csak ivott meg nyammogott kicsi sajtos kiflit amit sparba szoktam neki venni na azt imádja :)