Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Budapesti ötvenesek és bárki... fórum

Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)

57. Cseti (válaszként erre: 55. - Hyde)
2008. márc. 26. 11:12
Megnéztem az adataidat,ha nem baj.Te már nyugdíjba vagy?Vagy még mindig dolgozol?Szépek az unokáid.Mind lány?Nincs fiú.Nekem fiú unokám van és nagyon eleven no meg ravasz.
56. Cseti (válaszként erre: 55. - Hyde)
2008. márc. 26. 11:07
Szia Hyde!Most dolgozol?Vagy otthon tevékenykedel?Nekem nemsoká mennem kell dolgozni.Délutános vagyok.Itt nincsenek hangulat jelek?
55. Hyde
2008. márc. 26. 10:45

Sziasztok, szép napot Nektek.

Szia Cseti szeretettel üdvözöllek,én is most léptem be 1-2 napja amikor acci megcsinálta.

Acci, elfáradtál, talán már alszol is?

54. Cseti
2008. márc. 26. 10:20
Sziasztok.Még az éjszaka regisztráltam.Teljesen új vagyok.Nem szeretnék tolakodó lenni.Befogadnátok?Szeretek csevegni .Vígkedélyű vagyok.51. életévemet már betöltöttem.Van egy 2 éves unokám ,akit imádok.Túl sokat nem tudok itt lenni,mert 3 műszakban dolgozok .De mivel egyedűl élek,így jól esne néha bármiről beszélgetni.Ha közelebbről is megismerjük egymást,biztosan találunk közös témát.
53. acci (válaszként erre: 52. - Hyde)
2008. márc. 26. 00:56
Szia nem regen jottem haza a melobol, vacsoraztunk es most ultem le a gep ele.Itt most este 8 ora. Puszi
52. Hyde
2008. márc. 25. 20:49
JÓ estét! Senki a láthatáron?
2008. márc. 25. 18:09
hahó sziasztok csajok!!!
50. acci (válaszként erre: 49. - Kiss Ildikó)
2008. márc. 25. 13:15
Most nem sok idom van, mert nem sokara mennem kell dolgozni.Miere haza jovok mar mindenki csucsukal. Kiveve azt aki ejjeli bagoly.
2008. márc. 25. 13:08

Én is játszottam, ma is fogok.

Minden rendben velem. A munkahelyemen vagyok, itt is van internetem. A Hoxa reggeltől estig be van kapcsolva. Játszani otthol szeretek,itt munkaidőbe inkább csak nézelődök, olvasgatok.

48. acci (válaszként erre: 46. - Kiss Ildikó)
2008. márc. 25. 13:05
Szia Ildiko Nem reg keletem fel, most eledezek. Kulonben tegnap azert jatszottam. Es kozben beszeltem egy par szot a Kerjannal. Hogy vagy?
47. acci (válaszként erre: 45. - Hyde)
2008. márc. 25. 13:03
Igen ezt tudom, muris. Emlekszem volt olyan Husvet otthon amikor nyari ruhaban voltam. En utalom a hideget, imadom a nyarat a napsutest, es a vizet.Nyaron meg a kozerzetem is mas. De sajnos ez nem kivansag musor.
2008. márc. 25. 13:03

Üdvözöllek Mariann!

Néztem a játékok ranglistáit. Minden ok, tetszik nagyon. A barátunk neve már sehol nem szerepel.

További jó játékot neked!

45. Hyde
2008. márc. 25. 12:56

Ja elfelejtettem, itt tegnap és tegnap előtt a hegyekben elég nagy hó esett. Mátrában, Galyatetőn, Kékestetőn Dobogokőn. Sőt nagykanizsán is 10 cm-es hó esett, itt is esett, de mindjárt el olvadt.

Ugy, hogy nyuszika havat hozott.

44. Hyde (válaszként erre: 43. - Acci)
2008. márc. 25. 12:54

Most ebédeltem, közben mosok, takarítgattam, tudd Húsvétkor itt nem szokás mosni, stb. Csak ha nagyon szükésges, s a takarítást is ha a család esetleg borogat valamit, stb.

Férjem dolgozik, fél négy felé ér haza, akkor lehet, hogy Ő is ideül, s akkor addig nem tudok jönni, amig lefoglalja a gépet.

Iszonyú sötét lett, majd, hogy nem villanyt kell gyújtani, nagyon mérges fekete felhők vannak. A szél is ekezdett fújni.

43. acci (válaszként erre: 42. - Hyde)
2008. márc. 25. 12:46
Hozapor? Az is jo marciusban.Itt nem esik semmi ,de hideg van. Egyebkent hasonlo az idojaras mint otthon. Itt a borzaszto a paratartalom. Na nem ugy faj a fejem,hogy ki birhatatlan, csak erzem, hogy nem jo. Mit csinalsz?
42. Hyde (válaszként erre: 41. - Acci)
2008. márc. 25. 12:37

Köszönöm jól aludtam. Itt most süt a nap, de eléggé hideg van. De ahogy nézem már tornyosulnak a fekete felhők, vagy eső, vagy hózápor lesz belőle, ezt is jósolták az időjósok.

Ott miyen idő van,változékony? Netán azért fáj a fejed, vagy nem pihented ki Magad.

41. acci (válaszként erre: 40. - Hyde)
2008. márc. 25. 12:24
Szia Jo reggelt! Mar nem alszom az igazak almat,felebredtem. Itt most fel 8. Kicsit faj a fejem, pedig Nekem nem szokott. Hogy aludtal?
40. Hyde
2008. márc. 25. 07:51

Szép jó reggelt, és szép napot Nektek.

Mariann Te még bizonyára az igazak álmát alszod, itt meg már munkába, iskolába mentek az emberek.

Azt hiszem 6 óra az időeltolódás. Jól tudom?

Mindenkinek jó egészséget ésvigyázzatok Magatokra.

39. acci (válaszként erre: 38. - Hyde)
2008. márc. 24. 22:35
Juditkam jo pihenest, majd beszelunk.
38. Hyde
2008. márc. 24. 22:34

Mariann! Elköszönök, mert párom lehet, hogy ide akar jönni.

Neked sorba kívánok: szép délutánt, estét, majd utána jó éjszakát.

Többieknek most jó éjt, szép álmokat.

Holnap találkozunk. Sziasztok.

37. Hyde
2008. márc. 24. 22:26

Három kislány. 18,16,3 évesek.

A két nagyobb leány Munkácsy Gimnáziumba jár, a kicsi még ovódás. Azonkívül a két nagyleány a kaposvári Roxinhában táncolnak, sportolnak. Szertorna, fittness. Ami a legfontosabb nagyon jó kislányok, nem azok a nagy bulizós fajták, a sport és a tánc miatt nincs is rá sem energiájuk,sem idejük. Inkább cak a gimis rendezvényekre járnak.

36. acci (válaszként erre: 35. - Hyde)
2008. márc. 24. 22:10
Irsz egy picit az unokadrol?
35. Hyde (válaszként erre: 34. - Acci)
2008. márc. 24. 22:05

Szeretek múzeumba járni, ha újabb kiállítás van mindig megnézem. Olvasni szeretek. Szeretem a festészetet, kortárs festők kiállításait is meg szoktam nézni.

Szeretem a zenét (komoly zenét is, de nem mindegyiket értem). A szép melódiákat is szeretem hallgatni. Szeretem a természetet, elég sokat kirándulunk, no nem messze, csak a közeli erdőkbe,rétekre, stb.

Nem utolsó srban UNOKÁZOM!!!

Egyenlőre ennyi.

34. acci (válaszként erre: 33. - Hyde)
2008. márc. 24. 21:59
Ez igaz. Unoka az unoka marad. Juditka mit szoktal szabad idodben csinalni, mit szeretsz?
33. Hyde (válaszként erre: 32. - Acci)
2008. márc. 24. 21:54

Akár mekkorák, nekünk akkor a kis unokáink maradnak.

Tiszta szívemből kívánom, hogy minél hamarabb tudd Őket átölelni, szeretgetni.

32. acci (válaszként erre: 31. - Hyde)
2008. márc. 24. 21:44
Juditkam Nem is tudom Neked elmondani, hogy mennyire varom mar azt a pillanatot, amit irtal.Imadom a 2 kis ordogot.[ omar nem oltan kicsi Hat nem jol mondom mert Attila unokam mar 13 eves lesz majusban.] Akisebb 7 eves Ot meg jobban lehet dogonyozni. Nem tudom mikor lesz a kisebb lanyomnal Juditkamnal, unoka? Azt hiszem soka. A nagyobb lanyom meg mar nem akar tobbet. Mondjuk igaza van.
31. Hyde (válaszként erre: 30. - Acci)
2008. márc. 24. 21:37

Igen ez nagyon szép az ilyen régóta tartó barátság.

Gondolom, hogy várod már a kis unokáidat, hogy Magadhoz ölelhessed.

30. acci (válaszként erre: 29. - Hyde)
2008. márc. 24. 21:28
Nagyon jol nem beszelek angolul meg, de nem is fogok.[Erre majd kesobb kiterek miert]Most juliusban szandekozunk haza menni, hala Istennek. Mar varom nagyon. Lakast azt bereljuk,Draga. Vannak itt Magyarok, de mindenki el van foglalva. A baratok otthon vannak. Nekem van 2 baratnom, az egyikkel 46 eve, amasikkal 25 eve tart a baratsag. [hat ez gombocbol is sok nem meg evekbol]
29. Hyde (válaszként erre: 28. - Acci)
2008. márc. 24. 21:22
Meddig maradtok kint? Bérelt házban laktok? Vannak magyarok is? Barátok? Gondolom nagyon jól beszélsz angolul.
28. acci (válaszként erre: 27. - Hyde)
2008. márc. 24. 21:19
Meg annyit a magyaros etelekrol, hogy azokat szeretjuk. A parom nem egy kis darab ember, nehez fizikai munkat vegez, es imad enni, ezert tartalmas eteleket fozok. [ meg is orulne ha olyan lagymatag kajat tennek ele]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook