Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Sziasztok, szép napot Nektek.
Szia Cseti szeretettel üdvözöllek,én is most léptem be 1-2 napja amikor acci megcsinálta.
Acci, elfáradtál, talán már alszol is?
Én is játszottam, ma is fogok.
Minden rendben velem. A munkahelyemen vagyok, itt is van internetem. A Hoxa reggeltől estig be van kapcsolva. Játszani otthol szeretek,itt munkaidőbe inkább csak nézelődök, olvasgatok.
Üdvözöllek Mariann!
Néztem a játékok ranglistáit. Minden ok, tetszik nagyon. A barátunk neve már sehol nem szerepel.
További jó játékot neked!
Ja elfelejtettem, itt tegnap és tegnap előtt a hegyekben elég nagy hó esett. Mátrában, Galyatetőn, Kékestetőn Dobogokőn. Sőt nagykanizsán is 10 cm-es hó esett, itt is esett, de mindjárt el olvadt.
Ugy, hogy nyuszika havat hozott.
Most ebédeltem, közben mosok, takarítgattam, tudd Húsvétkor itt nem szokás mosni, stb. Csak ha nagyon szükésges, s a takarítást is ha a család esetleg borogat valamit, stb.
Férjem dolgozik, fél négy felé ér haza, akkor lehet, hogy Ő is ideül, s akkor addig nem tudok jönni, amig lefoglalja a gépet.
Iszonyú sötét lett, majd, hogy nem villanyt kell gyújtani, nagyon mérges fekete felhők vannak. A szél is ekezdett fújni.
Köszönöm jól aludtam. Itt most süt a nap, de eléggé hideg van. De ahogy nézem már tornyosulnak a fekete felhők, vagy eső, vagy hózápor lesz belőle, ezt is jósolták az időjósok.
Ott miyen idő van,változékony? Netán azért fáj a fejed, vagy nem pihented ki Magad.
Szép jó reggelt, és szép napot Nektek.
Mariann Te még bizonyára az igazak álmát alszod, itt meg már munkába, iskolába mentek az emberek.
Azt hiszem 6 óra az időeltolódás. Jól tudom?
Mindenkinek jó egészséget ésvigyázzatok Magatokra.
Mariann! Elköszönök, mert párom lehet, hogy ide akar jönni.
Neked sorba kívánok: szép délutánt, estét, majd utána jó éjszakát.
Többieknek most jó éjt, szép álmokat.
Holnap találkozunk. Sziasztok.
Három kislány. 18,16,3 évesek.
A két nagyobb leány Munkácsy Gimnáziumba jár, a kicsi még ovódás. Azonkívül a két nagyleány a kaposvári Roxinhában táncolnak, sportolnak. Szertorna, fittness. Ami a legfontosabb nagyon jó kislányok, nem azok a nagy bulizós fajták, a sport és a tánc miatt nincs is rá sem energiájuk,sem idejük. Inkább cak a gimis rendezvényekre járnak.
Szeretek múzeumba járni, ha újabb kiállítás van mindig megnézem. Olvasni szeretek. Szeretem a festészetet, kortárs festők kiállításait is meg szoktam nézni.
Szeretem a zenét (komoly zenét is, de nem mindegyiket értem). A szép melódiákat is szeretem hallgatni. Szeretem a természetet, elég sokat kirándulunk, no nem messze, csak a közeli erdőkbe,rétekre, stb.
Nem utolsó srban UNOKÁZOM!!!
Egyenlőre ennyi.
Akár mekkorák, nekünk akkor a kis unokáink maradnak.
Tiszta szívemből kívánom, hogy minél hamarabb tudd Őket átölelni, szeretgetni.
Igen ez nagyon szép az ilyen régóta tartó barátság.
Gondolom, hogy várod már a kis unokáidat, hogy Magadhoz ölelhessed.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?