Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Budapesti ötvenesek és bárki... fórum

Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)

267. acci
2008. ápr. 10. 22:24
Sziasztok lanyok Most jottem haza a melobol,faradt vagyok mint a ...... Nem sokara jonnek megcsinalni a gepemet, mert ugy erzem levan lassulva [akar csak En]. Meg kell nezeni mert ez igy nem jo. Juditkam mar regen beszeltem Veled. Minden rendben? Holnap az az penteken egesz nap itthon vagyok, csak a mosodaba megyek. Ha ma mar nem tudok senkivel beszelni jo ejt Nektek, es holnap kellemes napot. Puszi.
266. Hyde (válaszként erre: 261. - Akác56)
2008. ápr. 10. 20:07

Sziasztok! Szép estét Nektek.

Cilus! Köszönöm a gombócot is fini volt. már becsuktam az ablakt, mert kezd hűvös lenni, de holnap újra kinyitom!!!

265. acci (válaszként erre: 264. - Akác56)
2008. ápr. 10. 14:21
Itt mos kezd egy kicsit jobb ido lenni, most sut a map mar es nincs hideg. Eleg a vekony dzseki, vagy a kardigan.Kicsit irigyellek, hogy otthon vagy es a sajat hazadban vegzed nyugodtan a teendoidet. De majd Nekem is nem sokara eljio az ido a haza menetelre. Ciluskam Te fenn vagy az IWIWEN?Mert ha igen priviben meg irom a nevem, vagy te es bejelolhetjuk egymast. Most kuldtem meghivot a kisebb unokamnak is egy par napja. Most mar O is fenn van. Nekem mar szinte az egesz csalad. Ott szoktunk levelezni. Aranyos ferjed lehet , hogy igy segit masoknak. Persze igy is kell mert En is segitek akinek tudok barmilyen dologrol legyen szo. Jo munkat Neked, de ne vidd tulzasba. Vigyazz magadra . puszi
264. akác56 (válaszként erre: 263. - Acci)
2008. ápr. 10. 13:43

KÖszi, jól aludtunk.Nemrég ebédeltünk. Du. a konyhaszekrényeket pucolom át, a férjem meg permetezi a gyümölcsfákat, most ragyogó napsütés van , és szélcsend.A szomszéd néni fáit is lepermetezi, a férje meghalt, egyedül él.Az ember segít ahol tud.

Nálatok milyen idő van? Jó egészséget kívánok, legyen kellemes a napod! Puszi:Cilus

263. acci
2008. ápr. 10. 13:21
Puszika mindenkinek. Most ebredtem kicsit faradt vagyok. Itt reggel 7 ora mult. Nemsokara megint keszulodnom kell. A lekvaros gomboc jo lenne imadom. De itt semminek nem olyan az ize mint otthon. Jol aludtatok.?
262. akác56 (válaszként erre: 258. - Acci)
2008. ápr. 10. 12:34
Accika! Neked is holnap megy a töltött káposzta, kárpótlásul ma egy kis lekváros gombócot küldök, fahéjas cukorral megszórva. Remélem jól aludtál, kipihented Magad.Puszi:Cilus
261. akác56 (válaszként erre: 260. - Hyde)
2008. ápr. 10. 12:29

Juditkám! Nagyon sajnálom, de egyéb okok miatt holnap főzöm a töltött káposztát, de nem feletkezem meg Rólad, holnao megy!

Hogy ne legyen hiába nyitva az ablakod, küldök egy tál lekváros gombócot fahéjas porcukorral megszórva.

Annyi krumplit megfőztem, olyan sok lett, ebből is teszek el az unokámnak, meg a fiamnak és párjának.Minden nagyon szeretik.

Bocsika, hogy egy kicsit máshogy alakult mint ahogy előzőleg mondtam. Kellemes szép napot kívánok.Cilus

260. Hyde
2008. ápr. 10. 09:56

Szép napot nektek. Itt felhős, napos időszak váltja egymást.

Remélem mindannyian jól vagytok.

Cilus! Jó idő van, nyitva az ablak, el kell mennem itthonról, de úgy irányítsd a káposztás tálkát, hogy az asztalra csússzon! Köszi!!!

259. akác56 (válaszként erre: 258. - Acci)
2008. ápr. 9. 23:02
Mégegyszer idekukkantottam fűrdés után.Megyek lefeküdni, meg olvasni.További szép napot Neked, később meg pihentető alvást.Puszi:Cilus 23óa van.
258. acci (válaszként erre: 257. - Akác56)
2008. ápr. 9. 22:56
Ha ma meg bele nezel a gepbe, Jo ejszakat, ha csak reggel akkor Szep napot Neked.Puszi
257. akác56 (válaszként erre: 256. - Acci)
2008. ápr. 9. 22:30
Helló! Egy filmet néztem,mostkészülök lefeküdni ilyekor szoktam az ágyban olvasni, hogy el álmosodjak. Jókai Anna: Ne féljetek c. könyvét olvasom. A férjem meccset néz. Neked kellemes időtöltést a nap hátralévő részében és jó pihenést kivánok. Puszi.Cilus
256. acci (válaszként erre: 255. - Akác56)
2008. ápr. 9. 21:53
Szia most ertem haza. A toltott kaposzta johet tejfollel is es anelkul is.[de inkabb tejfollel] A pogacsa is barmilyen de a tepertos foleg.Itt mindig lehet kapni csoves kukoricat,es sokszor veszek mert azt is szertem. sajnos mar nalatok megint keso van mar lassan alszotok. Mit csinaltal ma? Jo volt a napod? Ha ma mar nem ulsz gep ele. akkor reggel talalkozunk.
255. akác56 (válaszként erre: 254. - Acci)
2008. ápr. 9. 15:36
Neked is "megy" a töltött káposzta! Tejfőllel, vagy nélküle? Gulyáslevest is szoktam főzni, finom pogácsával.Mindnyájan szeretjük. Jó étvágyat Nektek a gulyáshoz! Írtad, hogy még kukoricát főztél!-milyent?csöves kukoricát?
254. acci (válaszként erre: 253. - Akác56)
2008. ápr. 9. 14:17
Szia szep napot Meg egy fel orat itthon vagyok, de mar kozben keszulodk. Meg a jovo hetem lesz ilyen zsufolt utana mar lazabb. Imadom a toltott kaposztat, es legyszives kuldj nekem fenypostan egy adagot, illetve kettot, hogyha haza jovok a munkabol ne kellje foznom. [jo is lenne] Egyebkent ma gulyas levest csinalok vacsorara,[csipetkevel] es kukoricat. Most annyira faradt vagyok munka utan, nem szivesen fozok 2-3 felet, ahogy szoktam.puszi
253. akác56
2008. ápr. 9. 14:09

Szia Acci! Jó munkát Neked. Nem rég váltottuk szót Hydevel, mindegyikünk krumplistésztát főzött. én már ettem is, régen főztem,-így most nagyon jólesett.

Holnap töltött káposztát főzök.Küldök Hydenek, meg másnak is aki szereti.

252. acci
2008. ápr. 9. 13:56
Sziasztok lanyok Mindenki jol van? Megyek dolgozni, de irjatok Nekem valamit, es este elolvasom. puszika
251. Hyde
2008. ápr. 8. 21:42

Még mindig senki nincs ezen az oldalon?

Akkor jó éjt szép álmokat Nektek.

250. Hyde
2008. ápr. 8. 14:37

Sziasztok! Tényleg mindannyian mindig elkerüljük egymást a belépés alkalmával.

De azért senkiről nem feledkezünk el. Igaz "kislányok"?

249. acci
2008. ápr. 8. 13:18
Sziasztok Most egy ideig sajnos kicsit tobbet dolgozom es ezert nagyon keves idom marad ide jonni. Remelem azert nem felejtetek el. Egy nap egyszer azert ideulok, es meg nezem mi van veletek, mit irtatok Nekem. Ez a munkabeosztas csak egy ideig tart, azutan kicsit tobb idom lesz. Puszillak benneteket mindenki vigyazzon magara.
2008. ápr. 8. 13:15

Sziasztok!

Akármikor benézek soha senki,biztos mindenki csinálja a dolgát és rosszkor jövök.Vigyázzatok magatokra.

Puszika Ritus

247. Hyde
2008. ápr. 7. 19:36

Szia Mariann! Most egy kicsit ide tudtam ülni, mert papi elment TV-zni. Két napig jóformán ki sem szállt a gép mellől. Én meg sóvárogva néztem, ahogy ügyködik. Amúgy jól vagyok, amit mindannyiótoknak szívből kívánok.

Puszi .Judit

246. acci (válaszként erre: 242. - Mandalorian)
2008. ápr. 7. 13:52
Kislanyom Te is irjal. Puszi
245. acci
2008. ápr. 7. 13:52
Sziasztok lanyok Szep napot mindenkinek. Sajnos nem sokaig vaguok itt mert mennem kell dolgozni. Este mire haza jovok mar alsztok. Rossz ez az idoeltolodas. Mindenki jol van? Juditkam Veled mi ujsag? Mit csinalsz egesz nap? Azert egy par sort irjal. Puszi
244. Hyde
2008. ápr. 7. 08:52
Jó reggelt, szép napot mindannyiótoknak.
243. acci (válaszként erre: 242. - Mandalorian)
2008. ápr. 6. 23:17
Most jottem haza a munkabol, ettem es leultem a gep ele. Megneztem a leveleimet, es most jatszani fogok. Domcikanak kuldtem meghivot az IWIWRE, hagy legyen fent o is. Te jol vagy husikam? Miert mesz meg edzesre ha nem vagy teljesen rendbe? Nem kellene inkabb meg pihenni? Mi van a jogositvanyoddal, sikerult? Holnap is dolgozom, csak este jovok ide, de akkor mar otthon mindenki alszik. a csajokkal sem tudok most beszelni. Puszika
2008. ápr. 6. 20:10

Sziasztok!

Igen, szedem rendesen a gyógyszert, még egy kicsit fáj a torkom, de holnap mennem kell edzésre. :)

Jó kis menüt dobtál össze.. :D

Kivel mi történt a hétvégén?

Puszi Mindenkinek

2008. ápr. 6. 18:41

Sziasztok! Remélem mindenki jól van.Akármikor erre járok nincs itt senki.:(((((((((((

Puszika Nektek

240. acci (válaszként erre: 239. - Hyde)
2008. ápr. 6. 13:41
Kellemes napot mindenkinek. Remelem jol vagytok. Most mennem kell dolgozni, este jovok. Puszi
239. Hyde
2008. ápr. 5. 13:08

Sziasztok, kellemes hét végét mindannyiótoknak.

Mariann jól vagy? Valahogy nem tudunk összefutni. Vagy Te nem érsz rá vagy én nem!

Azért majd csak össze jön .

Puszi Nektek.

238. acci
2008. ápr. 5. 04:11
Jo ejszakat mindenkinek Nem beszelgetek egyedul.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook