Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Hú, az nagyon finom. Elhiszem hogy az ilyen kiadós reggelitől estig nem leszel éhes. Jó munkát.
Én nem rég reggeliztem.Sült szalonna a zsírjába süttem még,virslit,sonkát tojást.Savanyúval isteni.Már ebéd nem lesz,mert nemsoká mehetek dolgozni.
Szia Cseti! Én már túl vagyok rajt,párom elment dolgozni, lakás kitakarítva, kaja van,még mindig maradt Húsvétról a fagyasztóban, töltött káposzta a hűtőben, ma Havaiii!
Szia Hyde!Ma mi a programod?Én még most akarok reggelizni.
Jó reggelt, vagy éjszakát? Nálatok még az van, Mariann ugye? Valamint szép, dolgos napot mára.
Szi jo ejszakat Neked. Holnap folytatjuk. Puszi Mariann
Még nem is próbáltam. Egyátalán semmilyen játékot itt a hoxán nem néztem. Ha az unokáim itt vannak, különféle társas játékaik vannak, akkor szoktunk játszani, jókat nevetgélni. Ilyenkor inkább irogatok, nézelődöm, hisz annyi érdekes,tanulságos dolgot lehet felfedezni.
Azt hiszem lassan én is elmegyek aludni, mert kezd a szemem fáradni.
Szép napot, vagy délutánt Neked, mire én felkelek, Te akkor fogsz már jól aludni.
Puszi Neked: Judit.
Ma nem , de holnaptol vasarnapig zsinorba. Nem nagyon lesz idom gepezni. Esetleg este, de akkor mar Ti alszotok. Hat ez nagy bak, nert nem tudok dumcsizni senkivel. Az az igazsag szeretek jatszani, es a HOXAKASZTOFA MASKEPP, jatekot kedvelem. Te nem szereted az ilyesmit?
Igen én is gondoltam már rá, hogy vissza kellene térni csak a melir-re, mert az elég majdnem félévente, és a festés is borravalóval együtt 5.000.- Ft. Viszont miden hónapban egy kicsit vágatni kell a végéből, mosás, szárítás és így is fizetek 3.000.- Ft.ot.
TE írod, hogy Neked pár szál ősz hajad van, azért nekem valamivel több van, azért festetek.
Ma nem mész dolgozni?
Azt meg elfelejtettem irni, irtad, hogy mar vartal. Jol esett.
Hala Istennek nem oszulok, itt- ott van egy-egy szal, nem is latszana ha nem meliroztatnek. De nem is ezert teszem, csak ugy mert teszik. A legfiatalabb hugom aki 37 eves lesz aprilis 1-en tobb mint 10 eve festeti a hajat , mert rengeteg oszhajszala van. Ez szerintem adottsag. irod, hogy Neked sem sok van, akkor miert festetsz? Ha valaki festeti akkor 3-4 hetenkent megint kell mert csunya ha mar egy kicsit lenol. En nem festenem a helyedben Raeadasul vilagos az alapszined.
Szia, már vártalak.
Nem sok mindent, mert ennivaló még mindig van húsvétról a hűtőben, sőt a fagyasztóban is.
Még mostam egy kicsit, vasaltam és lazítottam.
Te nem őszülsz még? Sokáig én is csak melíroztattam, a fodrászom szerint még mindig elég lenne, de eltaláltuk a régí eredeti hajszínemet (szőkésbarna), befesti, s három havonként rá melíroz. Igy teljesen eredetinek tűnik.
Na itt vagyok megjottem. Voltam a fodrasznal, a mosodaba,gyogyszertarba,boltba. Most gyorsan oda rakom a kajat, es leulok egy kicsit. A fodrasznal vagattam meliroztattam.Festetni meg nem festettem soha, de nem is kell, jo a melir.1982-tol meliroztatok. Mit csinaltal ma?
Megjöttél a fodrásztól? Szép lettél?Festettél, vágattál? Én havonta járok fodrászhoz, festetek, vágatok, és kisímittatom, mivel természetes göndör a hajam és nem szeretem.
Hat ez borzaszto. Rettenetes arak vannak. Tudom mert a lanyom tajekoztat a gazdasagi helyzetrol. Egyszeruen nem tudom mi lesz ebbol a dragasagbol, az ororkos aremelesekbol? Meddig fogja birni nep? Nagyon meg kell gondolni az embernek mit vesz.
Bocs véletlenül saját magamra kattintottam.
Nem vettem semmit OFOTÉRT- szaküózletbe mentem, mert majd új olvasó szemüveget kell csináltatnom, s a kereteket néztem. Szörnyű árak vannak. Ami mutatós az kb. 26.ooo.- Ft-nál kezdődik. És akkor még hol vannak a szemüveg lencsék. Úgy, hogy az kb. 60-70.OOO-be fog kerülni, és akkor még ez olcsónak számít. Tehát az én egy havi nyugdíjamat elviszi. Nem lehet most nagyon vásárolgatni, hisz itt volt a Húsvét, nagyobbik lányom szüli napja, és egyéb kiadások. Nem olclsó az élet itthon.
Mar ez az idojaras is teljesen megbolondult.Hozapor marcius vegen, az nem semmi. Itt is hideg van, de legalabb nem esik a ho. En amugy is utalom a hideget.A nyarat szeretem a napsutest, a vizet. Nem bannam ha mindig nyar lenne. Tegnap vettel is valamit?
TEgnap elmentem a sétáló utcára, szépen sütött a nap
nekiindultam gyalog. Egyszer csak, szinte pillanatok alatt elkapott egy iszonyatos hózápor, sötét felhővel, borzalmas széllel. Tartott vagy 5 percig, utána ismét kisütött a nap. De abban az 5 percben azt hittem összeszakad az ég. Az emberek úgy menekültek védetteb helyre, mintha atombomba robbant volna. De elég volt ahhoz, hogy az addig is hideg levegőt még jobban lehűtse.
Nalad mi ujsag? Nem irsz semmit? Hogy telt a tegnapi nap?
Akkor menjél csak szépülni, hogy magasan "verjed" az "ottani" nőket. Hadd mondják, de szépek ezek a magyar nők! Igazam van? Puszi: Judit.
Nem maradok vegleg kint. Mar egy jo ideje itt vagyok, eleg.A nyaron szandekozunk haza menni a parommal[eggyutt jottunk ki] Hianyzik a csalad, az unokaim foleg.
Most bekell fejeznem,mert mennem kell dolgozni.Este negyed 11 után érek haza.Be nézek estére.Sziasztok.
Szia Acci!Ha jól értem a leírtaka Te Amerikában élsz.Az idő eltolódás miatt gondolom.Te még akkor dolgozol?Kinn is maradsz,vagy vissza költözöl,
Szia Dragasagom, Kicsit faradt vagyok nem pihentem ki magam ugy latszik.Alakulgat a forum igen.Jon majd a nagyobb lanyom is. [Csak ez a nyamvadt ido eltolodas.]Ma nem dolgozom, megyek a fodraszhoz, mert mar ugy nezek ki mint a gyenge orultek. Utana megyek vasarolni. Majd haza jovok es fozok. Ez a mai program. Nalad mi ujsag? tortent? Irj meg mindent.
tényleg jól tetted,hogy elmentél nyugdíj ba.A pénz gondolom nem sok,de dolgoztál már eleget.Megérdemled a pihenést.Nekem is lányom van.igaz csak egy.De az unokám fiú és,ha a Tatája természetét örökölte ,lesz az anyjának elég baja vele.Már most nagyon ravasz.
Szia Mariann! Látod, hogy alakulgat a kis fórumod?
Megittad a kávét? Felébredtél? Gondolom most főznöd kell, meg egyéb házi munkát, esetleg bevásárolni.
Ti ott mit dolgoztok? Ha nem publikus akkor ne válszolj. Jól fizetnek? Megéri?
Szia Cseti Udvozollek . Erezd jol magad szereny korunkben.Ahogy elneztem egyidosek vagyunk, es Nekem is 2 unokam van. Nem reg inditottam ezt a csevegos forumot. De azt hiszem kifog alakulni, egy nagyon jo kis brancs.
Sziasztok csajok , Szia Juditkam Ismet felebredtem . Ki hogy van? Iszom a kavet, es probalok kagamhoz terni.
Szia! Egy éve nyugdíjas vagyok. 40 évet ledolgoztam az eü-ben, ideje volt már kicsit lazítani. Habár nem az a típus vagyok, még most is pörgök ha kell.Meg amilyen áldatlan állapotok uralkodnak ma az eü.-ben,jobbnak láttam ezt a lépést megtenni. Mostmár dolgozzanak csak a fiatalok. Én már tettem le valamit az "asztalra"
Igen két lányom van, és három leány unokám.Én ugyan mindig fiú párti voltam, de egyiket sem "cserélném" el a világ minden kincséért sem.
További ajánlott fórumok: