Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Ildikó! Holnap megnézem és megírom, hogy mit láttam, mert most már olyan álmos vagyok, hogy semmit sem látok!
Jó éjszakát Nektek is és szép álmokat mindenkinek! Sziasztok!
Dehogy látják, ez a hülyeség az egészben!
Most elmegyek aludni, mert 4 óra óta fent esz a fene és a mai nap is kikészített teljesen.
Holnap majd megnézem ezeket, amiket most felsoroltál. Éppen azt írtam az előbb a másik fórumon, hogy holnapra eltűnhetne a naplóm is, az lenne az igazi!
Megnéztem a naplód és nagyon sok képet nem látok
2898-tól 2904-ig 7 képet egymás után
2907
2911
2913
2923
2932
2938-tól 2940-ig 3 képet
2962 2963
2970
2972
2975 2976
2982
2993
3002 3003
3019
3023 3024
3026
3056
Tovább nem is néztem. Ez nagyon sok. Kérdezd meg a többieket is, hogy Ők látják e.
Te regisztrálva vagy ezen a Photobucket oldalon? Mert Én nem. Lehet, hogy valami ilyesmi az oka.
Vagy: mivel Te küldted ezeket a képeket, nálad megmaradnak, mert Te onnan töltötted le. Mi meg másoltuk az üzenetekből.
Én igen látom! És az Általad felsorolt összes képet is látom. Persze 10-20 oldallal arréb van olyan, hogy csak a Photobucket látszik és kép nem. De ezeket az Általad felsoroltakat mind látom. És tudod Ildikó ebbe őrülök ma bele, hogy senkinek nem tudom bebizonyítani, hogy én látom.
A ma esti jó éjszakás képeimmel kapcsolatban is írja a húgom is meg Verácska is (Őt Te nem ismerheted, egy csabai fiatalasszony), hogy nem látják. Én beléptem a naplójukban és látom. Hát már kész hülye vagyok tőle!
Már ma írtam a csabaiaknak, hogy valaki jöjjön már át hozzám és nézzen a naplómba, mert én mindent látok. Most miért hazudnék?
Te most látod a naplófejlécben az idézet alatt a képet?
Mer Én nem.
Ildikó!
De honnan tudod, hogy egy napig maradnak és hogy állapítod meg, hogy lejárt.
Mert azt értem, ahol a Photobucket van azt töröljem ki, mert soha nem lesz belőle kép.
De pl. a naplófejlécemben az idézet alatti kép már legalább 2-3 hete van ott. Honnan tudod, hogy az lejárt? És az Általad felsoroltakat honnan tudod, hogy lejártak mikor nekem a naplómban megjelennek?
Ezek a képek egy napig maradnak a naplóban. Minden nap újra kellene őket felrakni.
Igen. Azok a képek amik helyén most a Photobucket logó van, lejártak. Nincs értelme azoknak az üzeneteknek, szerintem csúnyák a naplóban. Ki kell őket törölni. Ha rákattintasz, úgysem a kép jön be, hanem a Photobucket oldala.
Ildikó!
Mit jelent az, hogy lejárt kép? Honnan tudod megállapítani, hogy lejárt? Vagy azok a képek, amelyek csak azt mutatják, hogy Photobucket ezt a kis téglalapot kékkel, az a lejárt?
Marcsika!
A naplód elején a naplófejlécben az idézet allatt az első képed lejárt. Azt is törölni kellene, tegyél új képet.
Átnéztem a naplódat pár oldalon keresztül. Sok a lejárt kép benne, szerintem azokat is törölhetnéd. Érdemes a 3136-tól visszafele haladni és törölgetni őket.
Marcsikám! Megnéztem a naplódat:
3117 lejárt kép töröld
3118 lejárt kép töröld
3119-től 3127-ig látszódik minden ok
3128-tól 3131-ig lejárt kép töröld
3133-tól 3135-ig látszódik minden ok
3136 lejárt kép töröld
3137 látszódik ez Évike üzenete az utolsó
Sziasztok !
Latom sok gondod okoznak a kepek.Minden nap mergelodik valaki emiatt. Miert nem volt ugy jo ahogy regen volt....
Puszika
Örülök nagyon neki, hogy Te sem vagy az!
Hát most képzeljétek el, hogy jártam. Reggel küldtem egy békéscsabai kis asszonykának 3 db képet. Erre írja nekem, hogy ő nem látja ezeket, csak az jön be neki, hogy Photobucket.
Erre beraktam a naplómba, hogy meg tudja nézni, hogy mit küldtem. Közben szólt, hogy egy tegnapi kép sem jön be neki. Azt is betettem a naplómba.
Erre fel Tyka írja nekem, hogy ő sem látja az én naplómba ha belép a képeket. Én meg látom őket!
Szóval gyerekek behülyültem úgy néz ki!
Most kitaláltam, hogy valaki jöjjön már fel hozzánk és bizonyítsa be, hogy nálam tényleg látszanak. De nem jön senki. Hívtam a húgomat, de ő sem jön, azt mondta, hogy mindjárt otthon lesz és megnézi a naplómat! Igen ám, de mi van, ha ő sem látja épp úgy, mint Tyka sem! Valaki, aki olvassa ezt nézzen már át a naplómba, hogy láttok ott Verácskának szóló képeket? Olyan jó lenne, ha valaki még látná rajtam kivül!
Puszi mindenkinek!
Ha valamit nem sikerül betennetek, akkor nyugodtan töröljétek ki, én nem csinálok ebből problémát! De ha nem tetszik a kép, vagy nagy a kép, vagy mit tudom én nem egyezik az izlésetekkel, akkor is nyugodtan töröljétek ki!
Nem vagyok sértődős tipus egyáltalán. Én is jelzem felétek, ha olyat kapok, ami nagy és ezért nem teszem be, vagy vallásos és azért nem teszem be.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?