Bőrgyógyásztól kérdeznék, ha van itt :) (beszélgetés)
Szia!
Azt mondta, hogy tuti hogy nem gomba..
Allergiás reakcióra gondol, úgy hogy minden illatanyag, és adalékanyagmentes mosakodóval mosakodj, egész testen egy hétig kb..
Gyóccertár futááás:)
A kamillás pakolással pedig nem lőttem mellé:)
Nekem is volt a szemöldökömön, akkor jön ki amikor hideg van, kipirosodik és hámlik.Elmentem a bőrgyógyászhoz, kaptam rá egy folyadékot, csak szteroidot tartalmazott és nem mertem használni.Mellékhatásnak kiszőrösödés volt írva!:D
Amúgy magától elmúlik ha jön a jó idő.
Ez nem bőrgomba! A gomba az nem hámlik, hanem a bőrnél világosabb vagy sötétebb foltok.
Ez a hámlás a szeborás bőrre emlékeztet. Lehet nem igy kell irni a nevét. El kell menni bőrgyógyászhoz és ir majd neked krémet, de ha az akkor nem sok mindent lehet tenni. A napfény jó neki. Sajnos a hideg idő ront a helyzeten.
Ha birod a krémeket, akkor krémezd.
Leírtam.Pár hónapja egyfolytában hámlik a bőr a jobb szemöldököm alatt.Kb 1 hete már a másik szemöldököm alatt is megjelent és bármit kenek rá nem múlik el.Igazából egy napig nem látszik,de ennyi.
Most neten körülnéztem és biztosnak tűnik,hogy gomba.
Nem, de szerintem az nem gomba.
Próbáld ki először amit mondtam. Írd le részletesen hogy mi a gáz,(de tényleg), és ha holnap megyek melózni, megkérdezem..
Kamillás pakolás..
Canesten nem jó, azt lábra írják fel.. Én csak asszisztenskedem bőrgyogyinál, de elég sokat tanultam. Próbáld ki! Ártani nem fog..
További ajánlott fórumok:
- Miért nem orvoshoz fordulnak sokan a női problémákkal, miért fórumon kérdeznek erről?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Szemüvegesektől kérdeznék!
- Gyógypedagógustól kérdeznék!
- Fogszabályozással kapcsolatban kérdeznék
- Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati rendelés. Tapasztalatok?