“Bizony bizony egy szép napon,kopog az ősz az ablakon”., (beszélgetés)
:D Átérzem a problémádat:)))...reggel nekem is az az első.
Annyi a különbség hogy nem dominózok.
Forge of Empiresen játszok 3 faluval és napi 1-2 Honfoglaló játék....ezek is nagyon időrablók, de az ilyet is addig kell élvezni amíg élek...hát megteszem:)))
Na megiszom az 1000 Ft-ért 20 dekás neszkávéból az adagomat, aztán dolgozom. Kicsit álmos vagyok, de a határidő az határidő.
Az olyan desszert-szerű dolog. Nekem tényleg a frissítő hatása kell. Van neki, és hiányzik is, ha nem kaptam azt meg.
Sokáig nem dohányoztam, először arra gondoltam, hogy akkor kávét sem iszom, az annyira tré cigi nélkül. De aztán meg még attól is szenvedtem, az is hiányzott, meg tudtam inni a kávét cigi nélkül is.
A kávét mint élénkítő italt én csak magában szeretem.
Tejhabot még tényleg nem kóstoltam, valahogy nem került még elém. De nem is vagyok nagyon tejes.
A tejszinhabés a tejhab két különböző dolog. Amiről mi beszéltünk, abban habosított tej van.
De ha nem ittál még olyat, nem is tudhatod. Lényeg, hogy nem úgy szereted.:-)
Az "együnk meg minden ehetőt" megint kezd begyűrűzni.
A nagy összeomlások, hanyatlások biztos előjele a tobzódás... :D
Én makacs jószág vagyok, nálam a hab az desszert. A kávé meg kávé.
Biztosan nem innék habot kávé helyett.
További ajánlott fórumok:
- Az a bizonyos 9 hónap (kezdetek)
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal