Bízhatsz-e másban, mint önmagadban? (beszélgetés)
Első körben magamban bízom, ezután rangsorban közvetlenül a szüleimben (lényegében szinte ugyanannyira, mint magamban), és csak pár ember van, akiben annyira, hogy ezt még bizalomnak lehet nevezni. Mindenki más semlegesről indul bizalmi szempontból (innen persze le is lehet csúszni, vagy akár felemelkedni), azaz nem feltétlenül kérdőjelezem meg a megbízhatóságukat, de nem is hozom őket olyan helyzetbe, hogy az ellenkezője napvilágra kerüljön, és emiatt akár én, akár ő zavarban érezze magát.
"Élni és élni hagyni..."
Képzeljétek el!
Az az energia, amit mi úgy érzünk, hogy bedobunk a mindennapi életünkbe, az csak kb. az 5 %-a annak, amivel rendelkezünk.
Hol a többi?
Nem volt hiba.:)
A jelen érzelmi álláspontodat közölted.
Ez teljesen emberi volt.
Na, most már látom, hogy nem volt egyértelmű a kérdésem.
Nem akartam nagyon ezoterikus lenni, de nem jött be.:(
Arra gondolnak a kedves fórumozók ezt elolvasva, hogy bízhatsz-e a másik emberben.
Én nem másik emberről beszéltem, hanem rajtad kívüli létező energiákról.
Ezért mondtam, hogy két malomban őrölünk.
Talán félre értettél, talán én fogalmaztam rosszul.
Nem párkapcsolatról beszéltem.
Elnézést.
"Ha azt kívánod, hogy mások bízzanak benned, először meg kell győznöd őket, hogy hiszel bennük."
Harvey Mackay
Én azt gondolom, hogy csak egy olyan kapcsolatban tudunk megbízni valakiben, amikor teljesen és megingathatatlanul biztosak vagyunk abban, hogy a "partnerünk" szeret minket.
Szeretném, ha ez a fórum azoknak adna tanácsot, lépés lehetőséget, akik azt hiszik, hogy az ő alap helyzetük meghatározza az életük teljességét.
Te olyan energiákkal rendelkezel, amiről még nem is tudsz.
Abban a pillanatban, ahogy elválasztottnak érzed magad az Egésztől, kellemetlenül érzed magad.
Tehát, van valamilyen energia forrás, amit talán még nem fedeztél fel.
Rossz hírem van?
Igen.
Te nem egy mindentől elválasztott lény vagy, hanem egy közösség tagja. Az emberiség kollektív tudatalattijának minden információja a rendelkezésedre áll.
Ha erről még nem hallottál, akkor majd itt beszélünk/beszélek róla.
További ajánlott fórumok:
- A Sote I. mint meddőségi központ
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Ha megtehetnétek, abba hagynátok a munkát 55 évesen, mint anyáink a 80 as években?
- 5 cm-rel alacsonyabb a pasi, de minden másban tökéletes.
- Melyik az a tulajdonságod, amit szeretsz, és mi az ami zavar önmagadban?
- Higgy önmagadban!