Bichon bolognese imádók ide (beszélgetés)
Igazán imádnivaló :)
Mennyi idős?
nagyon aranyos kutyus :)
én is raktam fel az enyémről... ha gondolod nézd meg :)
Bizti aranyos :)
mondjuk nekem havanesem van :) de hát rokonok :D
Sziasztok!
Nekem is egy bolognese kutyusom van!
Nagyon oda vagyok érte, ahova csak lehet magammal viszem! Már 5 éves, de még mindig úgy viselkedik mint egy kölyök kutya! :)
szia
én kutyastrandot nem tudok... bocsi
de amúgy az enyémnek csak kicsit hullámos a szőre de nem göndör. mondjuk érdekes hogy a tesóihoz így nem hasonlít bár lehet az egyik szülőjére ütött inkább :)
Sziasztok, az enyémet Nudlinak hívják 4hónpos és nagyon rossz kislány, de mi járunk vele kutyaoviba uh az alap parancsokat már tudja és simán tudjuk vinni póráz nélkül is.De sajnos csak akkor szófogadó ha nem otthon vagyunk. Otthon nagyon rossz és mindent szétpakol.
De imádjuk, nagyon barátságos. Ő még fehér és zsemleszínű a bundája.
Viszont abszolút nem göndörödik, pedig a 2tesója akiket meg szoktunk látogatni nagyon göndörök. A Tieitek begöndörödtek, mert a tenyésztő azt mondta valamelyik nem szokott.
Illetve ti nem tudtok valami jó kutyastrandot?
Én is a második gazdija vagyok.Megvették de ha nem fogadtam volna be biztos utcára teszik.Az előző gazdája nyirogatta és belevágott a szájába.Ettől nagyon vad lett nehezen kezelhető.Csak engem fogad el.Nem barátkozik.
Ha nyiratom altatni kell.
Sziszi a neve kb 4 éves (nem tudom pontosan)
Az előző gazdájának nem kellett, ki akarta dobni:(
Befogadtam és nagyon nagyon imádom! Nagyon okos.
Sajnos tavaly babéziás lett, majdnem elpusztult, de végül szerencsére meggyógyult. Van kép róla a naplómba:D
További ajánlott fórumok:
- Melyik a kezelhetőbb, bújósabb, gazdiszeretőbb kutyus: a Westi vagy a Bichon bolognese?
- A Bolognese kutya fajtáról valakinek tapasztalat?
- Yorki és Havanese vagy Bolognese kutyus keverék
- Milyenek a bolognese kutyák?
- Mi a különbség a Bishon Havanese, Bolognese, Maltese kutyák között?
- Van valaki akinek a bolognese kutyusa az El Pandilla kennelből származik és Buschinétől vette?