°°°Bibie°°° (beszélgetés)
Könyvajánló / Csöpel Láma, Kovács Imre Barna
Titkos tanítások magyar mesékben
:))
nagy tehetség vagy..:)
Koszi, meg pont idoben!!:))))
Pedig tegnap eszembe is jutott, hogy mi lesz ma, aztan vhogy ma kiment a fejembol!
Az egyik Kulcs az Élethez, a Forráshoz (vallásosan Istenhez)
A másik az elektromágneses sugárzás aminek látható tartományát (2%) FÉNynek hívjuk Ez egyesül a tobozmirigyben. Jézus is mondta, hogy nézz a FÉNYbe!! :)
Május 25. az Eltűnt Gyermekek Világnapja
.. a gyertya fénye segítsen hazatalálni a elveszett gyerekeknek!
OSSZÁTOK! CSATLAKOZZATOK!
2013.05.26-án sötétüljenek el a képernyők egész napra!
Ne kapcsoljátok be a TV-t!!
Elég volt a Média hazugságaiból, hogy elferdítve közölnek dolgokat és hogy rejtegetik az igazságot!
Agymosás történik és elhallgatják a valós tényeket amik az embereket érintik! Forradalmat hirdetünk most a Média ellen! Mutassuk meg nekik, hogy minket nem érdekel a sok szenny amit napközben leadnak!
Vasárnap ne kacsoljatok tv-t. Semmilyen formában!
La routine est mortelle,
l'aventure est dangereuse...
Die Routine ist lebensbedrohlich
Das Abenteuer ist gefährlich...
Paulo Coelho
..ohh, nekem sem árt, óvatosabbnak kell lenni..:)
és még a 10 millioszoros nap, még/fel erösitheti, a kivánságokkal is ovatosabban..
10 milliószoros napok 2013-ban:
2013. február 25.
2013. május 25. ma!!!!!!!
2013. július 12.
2013. október 26.
SZÓSZÁTYÁR TELIHOLD:
Május 25-én, szombaton kora reggel az Ikrek Nap és a Nyilas Hold egymással pont szemben áll. Ez a levegő és a tűz egymásnak feszülését jelzi. Ha sikerül megtalálnunk az ideális egyensúlyt, akkor a levegő fellobbantja a tüzet. De ha nem, akkor a levegő elfújja a tüzet. A levegő a beszéd, a tűz a szenvedély. Nem baj, ha ma szenvedélyesen beszélünk. De beszédünk ne legyen ijesztően indulatos, mert ezzel a másikat védekezésre, vagy ami még rosszabb, támadásra „kényszerítjük”, vagyis veszekedés lesz az eredmény.
Hogy pontosan kinek és mire kell vigyáznia, arról részletesebben itt:
egy kis asztrologia.. ma találtam a kincseim között.. kedvenc asztrologusomnál..:)
akit érdekel..?!