°°°Bibie°°° (beszélgetés)
:))
csak pozivan.. nem szabad egyböl magadat vádolni..már velem is elöfördult, hogy néztem egy filmet, az valami nagy hüleséget álmodtam utána..:)
a fiuk félnek a szellemektöl.. de minden szellemes filmet megnéznek, szóval, mondom.! nem kell ilyen hüle filmeket nézni.. és a szellemek is elmaradnak..:)
mennyi idösek..?
A múltkor vicces dolog történt velem, annyira sokat röhögtem ezen az egészen...Néha tényleg jobb nem a spirituális részét nézni a dolgoknak.
Éjjel jön hozzám a középső, hogy rosszat álmodott. Kérdem: mit álmodtál, kicsim?
Hát azt, hogy jött egy teknős és az egész családot a kardjával felvágta:(
Na, erre csak gyors belenéztem az álomfejtőbe, és a teknős voltaképpen az anyát szimbolizálja, és mondom, na tessék, car anya vagyok, fél tőlem, mittudomén, nem jól csinálok valamit. De mivel a teknős az álmában engem is felvágott, ezért nem jutottam dűlőre de nagyon zavart, hogy miért álmodott ilyet, nem féltékeny-e a picúrra stb. stb.
Reggel mondom a férjemnek, mit álmodott a lányka, erre rávágja: ja, tegnap este 1 órát játszott a nintendón a tininindzsateknős kazettájával...
Hát nem becarás?
:DDDDDD
Mégis mindenki azt gondolja, hogy persze, a szomszédnak könnyebb...Meg jobban megy...És hányan bedobják a türit
:)
"Was geschehen muss, werden passieren,
unabhängig davon Ihre Bemühungen, es zu vermeiden;
Was nicht geschehen soll werden nicht passieren.
Was auch immer Ihre Bemühungen um es zu bekommen. "
-Ramana Maharshi-
Tout ce qui doit arriver arrivera,
quels que soient vos efforts pour l’éviter ;
tout ce qui ne doit pas arriver n’arrivera pas,
quels que soient vos efforts pour l’obtenir. "
- Ramana Maharshi -
..komolyan.. azt hittem csak én tisztulok.. de valahogy az ismeröseim körében is mindenki..
(:(
.~*Think positive.~*'
:))))
sziu,;) szép napot neked is, köszönöm, és szépeket mindenkinek.!:)
ma reggel gondoltam bekukkorékolok..:D
..még mindig fütünk.. fával tüzeltünk sokat.. a gáz- cirkót nagyon keveset használtuk, még mindig füteni kell sajnos..
ez az év nagyon sok uj kihivást hozot a takatékoságban..
Ja:)
Mindig csak a mutogatas:)
Nem, nem kellene celpont, megis mindenki mutogat a masikra:)
Csak felesleges energia pocsekolas.
gondolkozzunk szavakban: 1.édes ..... ......... ........ ........... ........ ..... 100.savanyú
..az emberi elmében az a legcsodálatosabb, hogy addig asszociálhat egy szót, mig az ellentétes polusáig el nem jut..:)
humm..?! hol is kezdödik az illuzió.!?:))
Miért? Nem érdekes? :)
Na igen...
"Mindenki feleljen csak a sajat buneiert es el lenne ezzel intezve"
Lehet, akkor célpont sem kellene.
Miert erdekes a szemleletem? Klikkesedtek, uldoztek oket mindenhonnan, bizonyos munkakat vallasi okokbol, bizonyosakat meg diszkriminacio miatt nem vegezhettek.
Igy eleg nehez lopni, csalni. De lehet igy is, csak azt amit mas csal, lop, masoknak nem rojak fel annyira mint nekik az oveket.
Mindenki feleljen csak a sajat buneiert es el lenne ezzel intezve, de az embereknek mindig kell valami celpont.
Es te pedig tudod, hogy svab vagyok (az is egyfajta cigany, csak szoke, kit erdekel) senki nem fizet erte, hogy vedjem mas erdekeit, nem vagyok aktivista vagy ilyesmi csak kivulrol nezem mar:)
..ez az elit, nem az az elit.. amire te gondolsz..:)
..szerintem nagyon is jó helyre születtem.. és ezért hálás vagyok.! de ennek az elithez még mindig semmi köze..
sztem hagyuk.. kétkülönbözö dologról beszélünk..
:)
;)
"Mindenki aki akar, elobbrejut."
Egy bizonyos szintig. De igazad van, ez a helyes szemlélet!
Azert bacca a csorod az elit letezese mert te nem abba szulettel bele.
En sem, nagyon nem az elitbe szulettem bele. Csak hatat forditottam ennek a szemleletnek. Egyszeruen ezt hallgattam gyerekkoromban es kamaszkoromban is es nekem kosz, elegem volt a sirankozasbol. Mindenki aki akar, elobbrejut.
"Amikor jóhírünket gazdagítják, akkor azok a zsidók, amikor diktátorok, akkor fúj magyarság"
Így. :)
Érdekes elméleted van a zsidók meggazdagodására, mitagadás...de nyilván ez is benne van.:)
A kereszténységet nem célszerű összemosni az egyházzal, a kettő nagyon hamar szétvált.
Az egyház egy politikai szervezet leginkább...
"A zsidó szolgát megdugni és elkergetni szép dolog volt egy kereszténytől?"
Nem volt keresztény, max névlegesen...de ügye attól senki nem az, hogy egy felekezet tagja.
A kereszténység nem erről szól...de ezt te is tudod, hisz az vagy! :)