Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Igen, ezt én is igy gondolom:)
Bár én időnként szoktam inni rövidet, de én mindig bizonyos határokon belül.
Én is érzek némi felszabadultságot tőle, de azt szivesen kihagyom, ugyanis ilyenkor önmagamhoz képest is őszintébb vagyok:)))))
Ha előre tudom, hogy kik lesznek jelen, amikor iszok, akkor megszoktam kérni az ismerőseimet, hogy kinek a közelébe ne engedjenek, ha már ittam:)))
Márakinek. Nekem sosem volt ilyen hatása.
Én speciel nem szeretem az alkoholos állapotú embereket. Nekem az nem természetes.
A gátakat meg oldja meg az ember mentálisan, különben úgyis csak akkor lenne gátlástalanabb, ha inna. Annak meg mi értelme?
Az ő szabadságuk nem a piában és a tudatmódosítószerekben van és nem azt irigylem tőlük. Hanem azt, hogy azt tették, amit szerettek és sikeresek voltak belőle. Már fiatalon. Ez klassz.
És ehhez nem pia kell. :)))
Persze ,hogy nem.
Viszont sokat segíthet különböző gátak ,önkontroll,merevség,és egyebek feloldásában:)))
Nem azt küldtem? Na várjá szólok a cincérnek. 3 szor mondtam el neki, hogy milyen legyen.
!!!!
Én ugyan ezt érzem AC/DC nél.
A szóljon a rock-ot hetente 2x megnéztük:)))
Imádtam:)
Én nem panaszkodok a fiatal koromra:) Szuper volt:)))
Ihatom koktélnak?:))))
Ananászlé, baccardi, sok ananász darab:)))
Jogos!
Felszolgálva:)
Esküszöm olyan irigység fog el, ahogy nézem a klippet. Milyen klassz fiatal koruk volt. Imádták, amit csináltak és degeszre keresték magukat és azt csináltak, amit akartak :)
Szerintem valamelyik előző életemben rocker lehettem. :)
Azt én is kérek! :o)))
Nem lett volna fair, ha én mondom meg a választ ..... :o))))))
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?