Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Pláne ,hogy utána számoltam:DDDDD
Már a szívecskéknek kellett volna jönnie.......:DDDDD
Házibuliban voltam:)
Nekünk ez most heti szinten lesz, mert mindenki ilyenkor születik szinte:)
Az hogy valami létező jelenség,nem jelenti azt,hogy elfogadható.
Jelen esetben ez törvényileg szabályozott "jelenség".
:)))
Azt hiszem az önzőség nem más,mint mások lehetséges,vagy valós ítéletei,vagy a saját megítélésünk alapján szemlélni önmagunk tetteit.
:))
Fata, ennyire nem mondtam jót, hogy ezért kitüntetést kapjak:O))))
(csak egy önző vicc volt) :))))
Míg a másik nem volt az?
Hogy is van ez? Csak a másik lehet önző. Aki teszi, azt felmentjük, aki ebből szív az az önző?
:)))
Akkor holnap kirabollak. Oksi? Ez is csak egy jelenség. Aztán mindennap kirabollak.
Most a megélhetésre kell, holnap már a medencémre fog kelleni, mert szeretnék uszikálni. Ez nem önzés, csak erre van szükségem. :)
Dehogynem. Ha a másik rosszul jár emiatt, akkor miért is ne dönthetné el? Neki szabad megtenni, a másiknak nem szabad eldönteni???
:O))))
Kilóg a lóláb :)
Ha csak annak tűnik, de nem az, akkor nem az :)))
Fatának abban igaza van szerintem, hogy először mindig magunkra érdemes gondolni, de utána átgonolni, hogy ez harmóniában van e a többi szereplővel. Ha igen, akkor azt magunkért tesszük, de másnak is jól fog elsülni. Van, amikor ez csak hosszútávra lesz igaz.
Ha ezzel nem ártasz másoknak, akkor én nem nevezem önzőnek. Erre az egyensúlyra gondoltam.
Most természetesen nem csak arról a zacskó cukorról van szó:)
Ha valakire azt mondjuk, hogy önző, akkor nem azért tesszük, mert egyszer nem úgy tett, ahogy nekem tetszett volna. Ezen túl lép az ember.
Nem úgy cselekszi, tesz dolgokat, ahogy nekünk tetszik: nekem nem szimpatikus, sőt önző dolognak tartom, ha valaki úgy akar elérni valamit, hogy ennek érdekében átgázol másokon, mert csak az a fontos neki, hogy épp perpillanat neki mi a jó, de kicsit nem gondol arra, hogy ezzel egy másik embernek fájdalmat, hátrányt okozott.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?