Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Ír a kómáról? Na ez érdekes. Ezek szerint azt átugrottam. Hányadik oldal?
A kómáról én a neten olvastam. :)
Sziasztok! :)
Megint haladtam a könyvvel.
Most eljutottam oda, hogy leírta mit gondol a gonosz lelkekről. És ott még azt is megemlítette, hogy nincs olyan, hogy egy testbe más lélek beleköltözhet, akkor sem, ha kómában van az ember vagy akkor sem ha öngyilkosság miatt akar kissurrani az éppen benne lakó jogos tulajdonos.
Végül is tök jól elvagyok magamban a könyv kitárgyalását illetően. :)
Majd kitalálok magamnak még pár reget és remekül megfogjuk érteni egymást! Na, ez nagyon rossz poén volt, nem tennék ilyet, viszont M.N. nekem ezzel kapcsolatban kicsit gyanús. Ez már régebben is fura volt, de most már egyre jobban.
Szinte az összes páciense óóóóóóóóóóóó-zik és a szókincsük is meglepően egysíkú. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, mentsége az lehetne, hogy nem a szó szerinti fordítást olvashatjuk, ami a hipnózisról felvett felvételen elhangzott, hanem a sok átdolgozás eredményét tarthatjuk a kezünkben, de akkor így meg mi értelme?
De kezdem megszokni ezt a stílust, már nem vágnám a falhoz, csak imitt-amott hümmögök...
Hát Jégkorszakot!!!
Sid benne a zöldike. Azaz én, a segges lajhár. :DDD
Mindkettőt! :))
Jófej akkor a párocskád is.
Sziasztok :o))
Mit nézel?
Én a Harry Pottert. Ebben nincs petyhödt, zöld valami.
Megint megyek a tévében, mint petyhüdt zöld valami. :)
Sziasztok Mindenkinek!
Nyílván a pasimtól, mert egy Isten lenne...
Na, jó tudom ő nem erre gondolt. :)
A teremtéstől, vagy a pasitól elnyiló szemét?
Azt hiszem egyiktől sem lenne szomorú a tekintete:)
Csak megjegyezné: már megint mit találtál ki? Csináld ha ehhez van kedved:)
:)))
Egyébként ez az alap, csak néha meg kell mutatnom, hogy tudok komoly is lenni:)
Ma sziporkázol Irisz! :)
És ez tök jó! :)))
Jöhet:))
Majd azt mondom, hogy macskát akartam teremteni, de ez sikerült:)))
Csak a férjed nehogy rosszra gondoljon!
Majd telepatikusan átküldöm mik az igényeim. Te úgyis ismered már ezt a technikát! :)
Bocsi... :(
Majd megnézzük a vidót és olvadozunk közben. Kis cuki, tök édik és imádom a kis tejszagú szájukat, a kis vékony karmaikat és éles fogacskáikat. Na persze a sebeket kevésbé...
Jól van NŐ :))).
Nekem teremthetsz egy férfit! Jaj, csak ne a szőrkupacos kísérlet után!
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?