Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Oké. Értelek, nem volt egyszerű helyzeted az biztos.
Viszont, akkor te ezt mát tudod nyújtani (jó szülő, megbíztahtóság)a gyerekeidnek, ami nagyon pozitív dolog! :)
És akkor nem volt benned egy felszabadult érzés, hogy huh, nem kell állandóan a mérleget lesnem?
Kitartóan szívatod magad az biztos. Gondolom fejben te is rájöttél, hogy butaságot csinálsz. A vékonyságtól és attól, hogy lesz új melled nem leszel elégedett, mert szerintem azok csak akkor tesznek boldoggá, ha tetszel magadnak, de szeretnél kicsit változtatni magadon.
És, ha nagyon vékony vagy nem fogják megcsinálni... vagyis a lelkiismeretes orvos biztos nem, mert észreveszi a lelki problémád.
Jaj, hol is élek... lelkiismeret...:(
Tudom, hogy megölte volna. Én voltam a szeme fénye, és hirtelen ember volt. Biztosan nekiment volna, még a végén őt büntetik meg, ettől féltem, féltettem.
Anyám sok mindent nem tudott kezelni, de ezt betudom a neveltetésének.
Én szülő vagyok, és ezt talán jól csinálom. A gyerekeim bíznak bennem, ez sem maradna titokban.
És vajon miért hiszed azt, hogy megölte volna?
Vajon miért nem bízunk kiskorunkban abban, hogy a felnőttek helyesen tudnak cselekedni? Vajon miért vállalja magára a gyerek egyedül ezt a terhet?
Ha anyukád sejtette, akkor ő sem tudta kezelni a dolgot...
Na, ezért nem leszek én szülő. :(
Nem mondom, hogy szívesen adnék:))
Elvonja a figyelmet arról, amit nem mutatnék meg magamból:))
A családom?
Apámnak nem szóltam, mert tudtam, hogy megölné.
Anyám talán sejtette, de nem vagyok biztos benne.
Viszont arra jó volt, hogy én azonnal felismerem a bántalmazás jeleit, és mivel lányaim vannak, azonnal reagálnék, ha csak egy apró jelet látok.
:)
A testtömeg indexedben azt hiszem a 67-ig lennél még normál testalkatú. Így, hogy megmondtad a centidet is.
Egyszer lefogytam 61-re, büszkén vonultam, de mindenki megkérdezte, mi a baj, beteg vagy?:))
Mivel a fenti részen bőven megáldott az anyatermészet, így úgy néztem ki, mint egy pálcikaember két lufival:))
Igen, nálad ez. Volt olyan lány, mint a filmben is, aki ribanc lett.
Aztán meg olyan, aki keresett magának egy férfit, de szexuálisan nem tudott vele lenni.
Olyan is van, aki talált egy olyan fiút, aki megtanította arra, hogy ő nő és szeresse magát aként, anélkül, hogy tudta volna mennyit segített a lánynak.
Ezt nagyon meg lehet keverni.
De azért akkor én az akkori családod összetartását is megkérdőjelezem. Viszont ez meg már tényleg durva tőlem, ne haragudj.
én is a körül vagyok!
de nekem nem kell 67kg
az már sok lenne nekem,már a 65 látványátol nem érzem jól magamat.
:(
Nagyon sok nő, lány ilyesmi történetét hallottam. Van egy gyönyörű lány, akinek kiskorában egy tahó beletette a szájába a nemi szervét. A lány a mai napig nem képes így közeledni a párja felé és a párja "nagyon szereti", de emiatt mégis megcsalja...
Ez csak egy példa. Nagyon szörnyű dolgok ezek és olyan következményekkel, amik mindenképp negatívak. :(
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?