Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Hány éves?
Amúgy én is csak ötleteket tudok dobálni, aztán ha sokat dobálunk, valamelyik csak eltalál :))))
Áááá nem engedné, hogy csalódj. :)
És nem jut eszedbe semmi Armandról? Vizualizáld magad elé a képét. Nem? Semmi?
Most nekem sincs semmi ötletem, pedig általában sziporkázom:))
Ha egy kicsit ismerném, könnyebb lenne, de csak a suliban láttam.
Egyinkünk sem nyert! :D
Mert írni fogja...
"Attól mert Csaba pasi még nem biztos, hogy tudja a tutit."
Hát ez igaz. Nem is attól :O))))))
Attól mert Csaba pasi még nem biztos, hogy tudja a tutit.
Azért valamennyit csak lát a fiúból, hogy mondjuk a kosaras vagy játékgép mániás. De asszem tök mindegy, mert úgyis a sarokban landolnak az ilyen ajándékok.
Én gyúrnék valami tök vicces figurát és kipingálnám... de akkor is tudni kéne valami pici dolgot a fiúról, hogy azért legyen benne némi személyesség is. Vagy ne komplikáljam túl? :D
Tavaly focilabdás kulcstartót csináltunk só-liszt gyurmából.
A fiú az osztálytársa, de ebben a korban a nemek nem keverednek:))
Csaba, te minek örültél volna 12 évesen?:))))
Na basszus...:))) Ebből nem tudom milyen gyerek lehet, mert általában a nevek is jellemeznek, de ez nekem nem ismerős. Mármint nem tudom mihez kötni.
Nincs olyan anyag, amit meg lehet sütni és tartós marad? Amiből valamit tök jó dolgot kigyúr a lányod. Nagyon nem ismeri a fiút?
Igen.
Akinek a nevét tavaly húzta legalább szerette a focit. Annyira nem értek a férfiakhoz. A kisebbekhez sem:)))
A tulaj még lelkes?:)
De jó!
Hát, ha lenne időm olvasni:(
Hát igen. Rosszkor rossz helyen nyitott az üzlet. De a tulaj nem izgul, én jobban aggódom, mint ő. Nekem volt szerencsém egy üzlet tönkremenetelét átélnem és nem kívánom többször. :(
Ja, ahol oly sok olvasmány van! :)
A lányoknak ajándékot kell készíteni a karácsonyi buliba. A kicsinek mázlija volt, egy lányt húzott,de mit lehet csinálni egy 12 éves fiúnak, aki nem szereti a focit?
Aktnaptárt a netről?:)))
Valami ötlet?
Ennyire nem járnak arra?:(
Nálunk annyian vannak, őrület!
Igen. Kettecskén. :)
Köszönöm kérdésed. :) Semmi különös. Holnapra jobban felkészülök, viszek könyvet, bár már azt is unom. :(
Neked milyen napod volt?
Kérdezném a többieket is, de kettesben vagyunk, ahogy látom:)
Vagy nem:))
Viszont kifizetik:)
Holnap szabadnapom lett volna, de be kell mennem:(
Máskor nem bánom, de így rohanás lesz a napom:(
Addigra már összenyomódnak.
Mizu? :)
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?