Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Látod én a nekiugrok stilusommal nem megyek sokra. Tőlem mindig sokat vártak a sokak szerint "különleges" egyéniségem miatt....
Én voltam az egyetlen, akinek a vizsgákon nem kellett igazolnia magát az iskolába:) Engem mindenki ismert:))))
Én nem tudom, hogy miért csinálják, de szigorlatomon is volt érdekes szituáció:)
Ezt is leirom:)
Mikro és makroökonómia szigorlat. Kihúztam a tételeimet és leültem kidolgozni, amikor készen lettem, hallgattam az éppen vizsgázókat. Mindenkitől kértek függvényt igy én is lerajzoltam mindhez és hasonlók. Kimentem elmondtam mindent oda-vissza, függvényen is bemutattam nekik és igy nem volt mit kérdezniük. egy idős nő és egy férfi tanár (pénzügy) volt a vizsgáztató. Az idős nő megköszönte és közölte, hogy kettes. Én örültem:))) AZ első szigorlatom volt és rögtön sikerült:))), de a pasi tanárnak nem tetszett, és megkérdezte a nőt, hogy miért kettes, amikor mindent elmondtam. Na innentől már nem is örültem a kettesnek. A nő ragaszkodott a ketteshez a pénzügy tanár pedig az ötöshöz. perceken át kapkodtam a fejem, mire a nő fogta az indexem és belevéste a kettes. A pasi csak annyit mondott, hogy ne haragudjak, nem tudott mit tenni és legyintett. A nő meg azt mondta, hogy még a jelenérték számitást sem mondta el. Erre azt mondtam neki, hogy ha nem irta volna be a kettest, akkor elmondtam volna, de igy már túl sokat adtam ezért a jegyért. Az utánam következő lány nyökögött egy mondatot és mérgesen mondta neki az öreg lány, hogy na jó kap egy halvány kettest. ekkor a pénzügy tanár felállt és közölte, hogy nem hajlandó vele tovább vizsgáztatni:))))
Talán azért nem futottam soha össze ilyen vizsgáztatóval, mert mindegyiket megleptem:)
Általában kevesebbet mutattam, így elsőre, ezért leesett az álluk, amikor elkezdtem vizsgázni:)
Nekem volt egy tanárom a fősulin. 10x voltam visgázni abból a tantárgyból:)
Elmesélem:
Nagyon nehéz tantárgy volt (akkor még azt hittem), és felkerestem a tanárnőt, hogy adjon támogatást, azaz adjon tippeket, hogy tudnám megtanulni. Ő pedig rám zúditotta az összes problémáját. Azt mondta, hogy keveset keres, a gyerekét rá kell hagynia mindig valakire, bezzeg a hosszú körmű cicák a tanulmányin semmit nem tudnak mégis sok a fizetésük, stb. Nem voltam jó passzban, igy megjegyzéseket fűztem a felsorolásához. Közölte, hogy neki elege van ebből az egészből neki naponta 50 levelet el kell olvasnia. Én meg mondtam neki, hogy nagyon szerencsés, mert nekem válaszolni is kell rájuk, valamint a gyereket mindenki oviba szokta hordani és ezzel tisztában vagyunk, már mielőtt megszületne, stb. Meg azt is megemlitettem neki, hogy valószinű azért tanitja ezt a tantárgyat, mert nem ért hozzá igy nem tudja csinálni, és a végén azzal köszöntem el tőle, hogy egyébként én is minimum kétszer többet keresek nála. Voltak még néhányan a tanulmányin, akik azt sem tudták, hogy nevessenek e vagy sirjanak:)
Másnap megkerestem és azt mondtam neki, hogy felejtsük el a tegnapi, mert azt gondolom, hogy mindketten elragadtattuk magunkat, erre csak annyit mondott, hogy részéről OK, úgy sem tudja a nevemet.
Ha igy lett volna, akkor nem hiszem, hogy tizszer kellett volna vizsgáznom....
Épp időben:)
Szia!:)
Késett a busz?:)))
Naaaa, én középvezető voltam:)
Nem játszmáztam és sokkal többre is képes voltam. Az a baj, hogy túl gyorsan tettem rendet, igy már eltudta végeznie egy semmi tudású is a munkámat...
Helló!Jelen!!!
Én is vagyok...az osztály vigyázz-ról remélem még nem késtem le!:D
Úgy értem, ennyi az öröme, hogy megszerzett bármilyen pozíciót, és ott felsőbbrendűnek érezheti magát.
Ha belegondolok, az igazán fontos emberek sosem játszmáznak ilyen téren, inkább a középvezetőkre jellemző. Tudják, hogy többre nem képesek, és örülnek, hogy van alattuk valaki, így nem érzik senkinek magukat.
Szerintem:))
Ez hatalomfitogtatás szerintem, semmi több.
Jellemző az egész életre, minden téren vannak ilyen emberek, bár én valahogy sosem futottam beléjük. Vagy csak észre sem vettem:)
Szerintem névsorolvasás:)
Csaba
Edie
Okapy
Írisz
Wood
Tashadow
6 cent
Cammie
Friderika
Mágnes: jelen:))
Remélem, senkit nem hagytam ki, ha mégis bocsánat előre is:)
Az elköszönés volt?:)
Akkor nem figyeltem:)
Miért összegyűlt?
Én azt vettem észre, hogy én beköszöntem a többiek pedig elköszöntek.:)
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?