Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Jut még eszedbe kedvesem boldog ifjúság. :)
Tudom mivel kevertem össze A híd a Kwai folyón-nal.
Majd elkezdi este felé... :) Nem, mindenki marad, aki csak éppen elfogadják. :) Neki és szép lesz, ahogy mindenkinek. :)
Jah... Woody style. :D
A zenéje:)
Gyertyafény keringő:)
Ebben van a fütty? :) Vagy a zenéje híres? :)
Nekünk nincs duna tv-nk, asszem, mert nem mindig figyelem a jeleket, mikor kapcsolgatok.
Nagyon jó:)))
De azt hiszem a befejezés lemaradt:)
Miért nem kezd el hegedülni ismét a tücsök, miután végig gondolta ezeket? Vagy le fog róla szokni? De akkor neki nem lesz szép új világ.
Ha nem tudnám, hogy te irtad, akkor is rájöttem volna:)))
Dehogyis!:)
Eszembe sem jutna:)
Waterloo Bridge:) A duna tv-n lesz:)
Már alig várom. Évek óta várom, hogy leadják:)
A tücsök és a hangya á la Mademoiselle Wood. :)
Egy szép nyári napon délelőtt, mikor a nap már fényesen ragyogott az égen a tücsök álmosan ébredt egy halk, neszező zörejre. Ő késő éjjel még ébren volt és ciripelt boldogan… társai nagy örömére.
Kinyitotta a szemét és megpillantotta a hangyát, aki már hajnal óta szorgoskodott. Tulajdonképpen ő maga sem tudta, hogy min, de mivel fajához tartozik ez a szerep így beletörődött és tette, amit tennie kell.
A tücsök sokszor nézte őt és sokat törte a fejét rajta, hogy vajon a hangya mit tesz és miért is? Hiszen ennek semmi értelme, gondolta… csak megy, megy, mint a robot. Nem szereti az éjszakai élet nyüzsgő zűrzavarát, mert még nem látta őt igazán jót bulizni sem. Éppen ezért az ő virtuóz hegedű játékát sem ismerhette, ami igazából főleg este teljesedik ki fülledt nyári éjszakákon.
A hangya viszont nem gondolkodott ilyeneken, hogy a tücsök vajon mit tesz és miért, sőt nem is érzékelte csak éppen annyira, mint kikerülendő úttorlaszt.
A tücsök tovább filozofált. Vajon miért vagyunk ennyire különbözőek? Miért érzékelünk ennyire másként dolgokat, eseményeket, érzelmeket? Gondolta megkérdezi a hangyát, hogy ő hogyan látja mindezt. Megszólította a kis szorgost. A hangya megállt és nagy szemeket meresztve nézett a tücsökre, mélyen magába merültnek tűnt. Aztán megszólalt: tudod tücsök én nem értem, hogy minek kell bármi mással foglalkozni saját magunkon kívül. Vagyok én és a bolyom, ez így jól működik, mi jók vagyunk, a többi nem érdekel és különben is hagyjál, mert nincs időm holmi üres fecsegésre. És tovább folytatta a tudatosnak tűnő tevékenységét.
A tücsök elnyújtózkodott a nyári hőségben és napoztatta szép zöld testét.
Ezek szerint nem veszi mindenki észre őt és a gyönyörű zenéjét, művészetét sem értékelik. Másnak nem is számít, hogy ő is hozzátartozik a világhoz, akármilyen módon is.
Mindenkinek megvan a maga faja és a fajokon belül az egyéneknek a külön feladata, élete. Különbözőek vagyunk, de valamiért most mégis így kerek a világ. Aminek mi is és minden egyes apró pici élőlénye is fontos része és részese. Ami majd egyszer eljut egy olyan szintre, hogy természetes, egyértelmű élet és tudás lesz mindenki számára a lét. Akkor minden sokkal szebb, ragyogóbb lesz. Az érzelmek egyszerűek és tiszták, de ugyanakkor mélyek és határtalanul nyíltak lesznek. Átlátszó és átlátható lesz minden egyes gondolat és tett. Az emberek és élőlények szíve megtelik melegséggel és megértéssel és együtt tartják fenn ennek a csodálatos létnek az abszolút isteni szintjét.
Hát, de nem ér fikázni. :) Bár az az én szokásom. :)
Mi a címe a vágyad tárgyának? :)))
Sziasztok:)
Wood, megosztod velünk?
Én ma egész nap várakozok:)
Nem sokára kezdődik egy régi kedvenc filmem:)
Remélem még most is tetszik:)))
Szia! :)
Nekem eléggé bejött, hihetelen, hogy betudom magam pörgetni. :) Jaja, korán kelni szerintem tök jó. Imádom a hajnalokat, persze nem ilyenkor. De azért volt egy kis plusz feeling. :)
Írtam tücsök mesét, de annyira elkanyarodtam minentől benne, hogy... érdekes lett. :)
Megfejtetted a feladványokat?
sziasztok! igy legyen ámen!:)
milyen korán kelt valaki..:D
Ezt jobban szeretem és az elejeén van egy kis rész, ami Okapynak is biztos tetszene.
Pusszancs! :)))
Jó reggelt! :)
Jó fejtegetést és LEGYEN MA GYÖNYÖRŰ napja Mindenkinek!!!
Mert megérdemeljük! :)))
Igen jól érted.
Még egyszer:
Apa és 2 fiú gyerek
Anya és 2 lány gyerek
rendőr és rab.
Az apa nem maradhat a lányokkal.
Az anya nem maradhat a fiúkkal.
A rab nem maradhat senkivel, de egyedül igen.
A gyerekek is maradhatnak egyedül.
a rab nem lehet elsö és utolsó ezért akkor kell vinni amikor két fiu már a tuloldalon van.. szoval harmadiknak.. az után jön az apa után az anya és a két lány..
elsöre..
Igen, van ilyen is:)
Nem könnyű, de ennek legalább van megoldása:)
Akkor te ismerted! :) És tényleg nincs ilyen megoldás. :)
Azt én is ismerem valami kínai cucc volt. És több megoldása is volt. Nekünk rabokkal küldték ezt, hogy rendőr meg gyilkos meg gyerekek... de hasonló. Amikor eleinte időre kell csinálni, az frusztrál. :(
A pasiknak nincs akkora logikája, mint a nőknek:)
Bocs fiúk:)))
Azaz igazság, hogy nekem nem ismeretlen a feladat, mert informatikus vagyok:)
Ott az ilyenek alapfeladatok. Ezt is átbeszéltük ott és próbálkoztunk, de nincs megoldás:)
A másik volt a folyós feladat. Ami alapja a kecske a káposzta, a farkas, akiket át kell vinni a másik partra, de ugye azok sosem maradhatnak együtt, akik megeszik a másikat. ennek egy bonyolultabb formáját kellett megcsinálnunk. Valami olyasmi volt, hogy apa, anya, 2 fiú gyerek, 2 lány gyerek, 1 rab. A fiúk nem maradhattak a lányokkal, apa nem maradhatott a lányokkal, anya nem maradhatott a fiúkkal, a rab nem maradhatott senkivel. És egyszerre csak 1 embert vihetett a csónakkal a rendőr.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?