Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
felrajzolom..:))
és nem sikerült megfejteni..
Nem tudom mi a megoldás. :)
De a következő generációt is a bolondok nemzik és nevelik szóval... :)
És megint eszembe jutott egy dolog. Jaj, mint valami rossz film szereplő...
Régen valamelyik tanárunk feladott egy feladatot és azt mondta, majd ballagáskor elmondja a megfejtést, mert van megfejtés! Persze addigra elment így az ő verzióját nem tudtuk meg. Leírom, hátha hallottatok róla és tudjátok a megfejtést.
Van három ház és három kút. Minden egyes házból minden kúthoz el kell jutni úgy, hogy ne keresztezzék az utak egymást. Lerajzolva valahogy ilyen. (a Á a ház, az O a kút a I az egy lehetséges út) Jaj, remélem érthető, mert így annyira béna. :)
Á Á Á
I
O O O
szerintem ha ez igy vanakkor már nem is kell inni a vizböl igyis megbolondul.. a ténytöl..
csak filozok..
de valami megoldás csak van.. mindig van megoldás..
a következö generáció már csak a király vizéböl ihat és elöbb utobb minden ember ujra értelmes lesz..
Tehát akkor mindenképp bolondok maradnak?
A királyviz már nem segit, a sajt vizüktől még bolondabbak lennének.
Akkor tényleg csak az marad, hogy a királynak is bolondvizet kell innia, hogy ne lógjon ki a sorból.
látod azt majdnem el is felejtettem.. de az nem tudjuk mi van a másik kutban..
Wood mi is?:)
:(
Neeeeem aranykor..... :'(
Szia! :)
Most mást írtam, de ez annyira nagyzolós lett...
Azt majd máskor, mikor repkedek és szívből jön. :)
Nekem is beugrott ma egy mese, bár nem tudom pontosan, csak nagyjából.
Egy orszában van egy kút a népnek és van egy másik a királynak. A nép kútjában "bolond" víz található, amiből minden egyes lakos iszik. Teljesen a hatása alá kerülnek és elkezdik szídni a királyt, aki előtte igazságos és jó volt a szemükben. A király nem tudja mi történt, de kiderül, hogy a kút vize a bűnös. Ekkor döntenie kell, hogy továbbra is jó király marad és utálni fogja a népe vagy iszik ő is a kútból és bolond lesz ő is...
És most jut eszembe! Mi változott?
Már nem arany kor???
Ird meg:)))
Szia:)
És ide is rakd ki:)
Huhh...
És mikor jön az Új Kor? :))) Ami nálam a szép verziót takarná, ahol a tücsök is szorgalmas és mindenki él szépen, boldogan. :)
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?