Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Betyárpörkölt recept

Betyárpörkölt recept

A Betyárpörkölt hozzávalói:
3 fej közepes vöröshagyma,
50 dkg fejeskáposzta,
50 dkg sertéslapocka,
2 dl tejföl,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
pirospaprika,
majoránna,
olaj.


A Betyárpörkölt elkészítési módja:
A hagymát lassú tűzön megdinszteljük. Rátesszük a kockára vágott sertéshúst, lassú tűzön fehéredésig sütjük. Levesszük a tűzről, beletesszük a paprikát és a fűszereket. Kb. 30 percig fedő alatt vízzel felöntve főzzük. Levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a csíkokra felaprított káposztát. Amikor készre főtt, a tejfölös liszttel behabarjuk. Vigyázat, ezzel nem szabad már főzni, csak hagyni, hogy rottyanjon egyet.


Kategória: Húsételek receptjei


A betyárpörkölt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook