Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Hát igen...telik az idő! :)
Az orvos mit mondott? Nem lehet, hogy csak a meleg miatt nem kér többet. Egyébként meg ha fejlődik rendesen és egy egész éjszakát végig tud aludni, én sem hiszem, hogy komoly lenne. Volt, hogy Zsóka sem akart enni napokig, de nekem annyiból könnyebb, hogy ott van második verziónak a tejcsi. Amikor megláttam azt a sztracsatellás tejpépet, nekem a hajam is égnek állt. Lehet, hogy rosszul tudom, de a sztracsi nem vanília csoki darabokkal? Na, de ugye ezt babáknak készítik, gondolom nem tesznek bele csokit... Amúgy bizti finom lehet. :)
Szia Márti!
Az evéssel nem tudom, mi baj volt, de megoldódni látszik. Kopp-kopp. Szerintem egyszerűen nem volt éhes. Váltottunk a 2-es tápszerre, eleinte azt ugyanúgy nem ette. Most sem iszik sokat, reggel 120-at, este 150-et, nem kell neki több. Én meg nem erőltetem! Amin változtattam, hogy éppen langyos kicsit a tápszer. Szívesebben issza, többször megáll közben, nézelődik, beszélget, simogat (püföli az arcomat!), aztán végül megissza. De nem nyávog, nem sír. Ha elég neki, és így is alszik éjjel, én nem bánom. Bár SOKKAL többet kellene innia, tudom. Ja, a pépet nem ette meg azóta, amióta egyszer kijött. Majd próbálom a sztracsatellásat, van a Milupának 7 hótól. Isteni lehet!
Úramatyám, Luca jövő héten 7 hónapos lesz!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Vera! Milyen mázlista vagy! :-D Na, de komolyan örülök, hogy Luca ilyen ügyes. Elfelejtettem megkérdezni: Miért nem evett jól Luca? Valami gond volt, vagy csak nem kívánta?
Bilire szoktatás! Ahogy elnézem az ismerősöket, elég jó móka! Már alig várom! :) Úgy szeretnék én is tócsákat takarítani!!!
Zsu! Szerintem sem lehetsz olyan hízékony, ezt a képeid alapján gondolom. Én sajnos sokat híztam a terhesség alatt, pedig az utolsó hónapig dolgoztam, intéztem a dolgaimat, próbáltam sokat sétálni, nem ettem többet, az édességektől rosszul voltam... Az orvos szerint ez alkati kérdés, a fogamzásgátló szedését is a hízás miatt hagytam abba évekkel ezelőtt. Igaz, akárhányszor a tükörbe nézek elhányom magam, de legalább van egy kis törpém, akit a világon mindennél jobban szeretek. Azt mondták, majd szoptatás alatt lemegy, hát nem így lett. Mindegy, majd ha már nem cicizik a drágám, jöhet a fogyókúra.
Ki mivel foglalatoskodik ma?
no,akkor egyikőnk sem unatkozik nagyon..
Edinának ott vannak a gyerkőcök,pisilős,rosszalkodós,ott egy cumievő ördögrossz kutyagyerek,sok meló,stb...
másoknak éjszakátátalvós-meglepetésbaba,másoknak ficánkolósbaba,mások dolgoznak,megint mások meg almalével tömködik a gyereküket...ilyen brigádot???:-DDDD
én nagyon örülök,hogy Gréti utálja a cumit..persze ez még változhat..de úgy néz ki,nem tartozik a kedvencei közé..
persze,én mindig sportos voltam,és vigyáztam,hogy ne legyen gond,és remélem nem lesz most sem...de a szoptatás a legfontosabb,és ez így lesz most is!!
Jó reggelt!
A helyzet az , hogy Luca este 9 óta egyfolytában alszik. Még cumivisszatevés sem volt egész éjjel. A férjem ébredt 1/4 6-kor, mint mindig, én meg felültem, hogy Úristen, Luca!!!!! Szépen aludt, igaz a feje a másik oldalon volt már. Úgyhogy mondhatni, este 11-től negyed 6-ig egyfolytában aludtam, utána meg fél 8-ig! Már várom, hogy ébredjen manóci.
Zsu, de ugye nem aggódsz a súlyod miatt?
Jó reggelt mindenkinek
Megyek dolgozni mindenkinek szép napot
sziasztok
hogy van mindenki ?
hogy telt a napotok ?
Én inkább le sem írom a véleményemet ezekről az "anyákról", mert azt hiszem Hoxa azonnal kitiltana.
Igen, a barátnőm már benne van a korban, lehet, hogy a szervezete nem is akarja, hogy babája legyen. Későn találta meg a párját, addig nem volt alkalma szülni. Igazából nem is nagyon vágyott rá. Aztán férjhez ment, és mindennél jobban szeretne egy kisbabát. Az örökbefogadást utoljára hagyta, nem biztos benne, hogy azt szeretné. De szerintem ott is ki fog futni az időből, és szerintem ennyi évesnek nem adnak újszülöttet, csecsemőt.
Szia Zsu!
Nem hinném,hogy kegyetlen lennél én ennél durvább kínzásokat is kitaláltam már! És nem hiszem hogy a szülésnél elborulhat valaki agya én is szültem 3-at és végig észen voltam! Igaz,hogy könnyen szültem,de akkor is akinek meg nem megy nem marad otthon hanem segítséget kér nem?!
Jó reggelt!!
érdekes,hogy rosszulléteim nincsenek,csak 3-4 naponta van egy olyan napom,amikor fáradt vagyok,meg émelygek,alacsonya vérnyomásosm..de ennyi..úgy érzem,fiú lesz ez a lurkó.a dokim csak jövőhéten lesz,pedig nagyon kíváncsi vagyok,hogy minden oké-e,jó helyen van-e a baba,és egyáltalán ott van-e még....semmit nem tudok,és rossz így.
Azokat a nőket,akik megölik a saját babájukat,én bezárnám őket egy sötét helységbe,víz,egy kis kenyér,és ennyi...lenne ideje elgondolkodni bőven...már,ha megtenné..vagy egyből utaltatnám be egy pszichiátriai intézetbe..ott megtudná,mivel jár egy ilyen gyilkos döntés....kegyetlen lennék!mint amilyen ő is volt!
Sziasztok szép jó reggelt!
Az biztos,hogy nagyon megviselhetik az embert ezek a dolgok! Egyszer néztem egy erről szóló műsort mit nem mondjak megsirattam pedig nem is ismerem őket! Nállunk is van most egy pár akik szerintem már vagy 10-en éve próbálkoznak beültetéssekkel és végre most fog megszületni a babájuk! Igaz ott fiatalabbak. Az a baj a kor is hátráltatja a baby várás esélyeit sajnos! Én azokat a nőket akik ilyet csinálnak megkínoznám! Gondolom ti is hallotatok a Sülysápi házaspárról! Én akkor teljessen kiakadtam nem is értem hogy "emberek" a saját gyerekükkel hogy tehetik ezt én idegen gyerekeket megsajnálok megsiratok akiknek borzalmas sors jut betegek vagy valami nem hogy a sajátomat megöljem kegyetlen módon! Én még állatot sem tudnék megölni kész vagyok amikor kiscicákat,kutyusokat gyilkolnak meg ahelyett hogy elköttetnék az anya állatot!