Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Beszélgetés, ismerkedés fórum

Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
2318. 7a319416e1 (válaszként erre: 2316. - C6b27363e5)
2008. júl. 25. 18:31
Köszi szépen én jól vagyok,csak sokat dolgozok ,keveset vagyok itt! A csajok meg teljesen eltűntek,de biztos hamarosan ők is jelentkeznek!Te hogy vagy?Minden rendben?Mióta vidéken lakunkalig van egy kis szabadidőm,nem is gondoltam volna,van mit tenni a ház körül is.Puszi
2008. júl. 25. 14:00

sziasztok ismét

Pár óra és angyal leszek,

vigyázok rád és veled leszek!

Fogom a kezed és őrzöm az

álmod! Hisz angyal vagyok

és rád vigyázok

2008. júl. 25. 09:07

. nagyedina38? mi van veled ?

. Rosa mi van veled ?

. csibebaba07 mi van veled ?

zsu806 mi van veled ?

2008. júl. 25. 08:53
nálunk nagyon rosz idö van és hideg igy be szorultunk a gyerekekel a lakásba
2008. júl. 25. 08:52

sziasztok

ezer bocs de ezt nem ide szántam kapkodás

de hol vagytok ugy eltünt mindenki

2008. júl. 24. 13:00

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."

"Gyerekkoromban nagyon utáltam, mikor az esküvőkön a vén nyanyák csipkedték az arcom a következő szöveggel: - Lehet, hogy te le leszel a következő... Csak manapság hagyták abba, mióta ugyanezt csinálom nekik a temetéseken..."

Az őserdő az a hely, ahová az emberi kéz még nem tette be a lábát...

"Jézus a válasz. - Mi a kérdés?"

"Az nem paranoia, ha tényleg el akarnak kapni!"

"Földön kívüli intelligencia? Először a Földön találjunk valamit..."

"Ha azt gondolod, hogy Oidipusznak problémái voltak, úgy emlékezz arra, hogy Ádám volt Éva anyja..."

"A javadat akarja! Ne add oda!"

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."

"Az a baj a semmittevéssel, hogy nem tudod, mikor végeztél."

"Aforizma - előre megrágott bölcsesség."

"A belladonna olaszul szép nőt jelent; angolul egy halálos méreg neve."

"A születés az első és legborzasztóbb katasztrófa az ember életében."

"Mindenkit meglehet tanítani énekelni, csak van akinek egy élet is kevés."

"Ha elhagysz, veled mehetek?"

"Az értelmiség előtt két út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan."

"Van-e élet a halál előtt?"

"Utálom a konkurenciát! - mondta Drakula, majd lecsapta a szúnyogot..."

"Mindenkinek két oka van arra, hogy valamit megtegyen vagy ne tegyen: egy jól hangzó ok és egy valódi ok."

"Születésem előtt valami szörnyű, főbenjáró bűnt követhettem el. Születés által életre lettem ítélve. /Karinthy/"

"Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elmúlt nap. /Daumer/"

2008. júl. 24. 12:57

sziasztok jó regelt

szia Melinda hogy vagytok ?

örülök hogy sikerült kiadni a lakást

2008. júl. 23. 21:30
mi van csajok,már ebben a rossz időben senem sincs itt senki?hahhhhóóóóóó
2008. júl. 22. 08:28
Sziasztok!bocs hogy eltűntem de annyira el vagyok havazva,tegnap Pesten voltunk,kivették a lakást.Két érdeklődőből,mind a ketten ki akarták venni.Hát a gyorsabb nyert.Az a lényeg hogy ezt is letudtuk,nem kell még oda is fizetgetni,éljennnn!!!Most még itallapot kell írnom,nem sok időm van,úgyhogy mindenkinek puszi!
2008. júl. 22. 07:10

sziasztok jó reggelt

megyek dolgozni

2008. júl. 21. 09:48
Legközelebb a MÚMIÁT nézem meg hihihihihi
2008. júl. 21. 09:48

Sziasztok!

Jajj,de eltünt mindenki!!!

Tegnap sikerült a csajos mozi elmentünk az arénába épp le akartunk parkolni amikor bemondták:BOMBA RIADÓ!!! El kell azonnal hagyni az épületet! Na uzsgyi ki át a sugárba telón foglalni ott a jegyet. Sikerült még volt egy óra ráadásnak. A Mamma-miára mentünk azt ba megdöbbentő szar filmet!!! Ilyen rosszat még életembe nem láttam! A szereplők jók az alakítás a táncok szuperek,az ének is buli ,DE a fele olyan csöpögössen gicses volt,hogy a hideg kirázott tőlle és nem csak engem hanem a másik 3 csajt is akikkel mentem szal nem csak én vagyok ennyire érzékeny a gics iránt! Egyszerűen borzalmas volt!!!

2008. júl. 20. 11:08
Sziasztok! Mizujs mindenhol? Falun, városban? Van már meleg víz?????????
2008. júl. 20. 09:07
siasztok jó reggelt mindenkinek nagyon hétvége van sehol senki?
2008. júl. 19. 11:36
sziasztok jó reggelt
2008. júl. 19. 07:57

Sziasztok!

Rosa tegnap láttalak a tesco felé menteben ott mentem el melletetek,de siettem kajot csinálni mert a lanos buliból nállam maradt 2 plusz pasi így nem fordultam vissza dumcsizni. Ma nem tom mit csinálok valszin pörköltet és csáááá. Du jön az egyik barinőm. Ja és csak majdnem mentem moziba!:S

2008. júl. 18. 17:11

sziasztok

megjötem a korházbol jol vagyok kivizsgáláson voltam

kaptam egy csomo infuziot

igen szeretnénk megismerkedni hisz nagyon jol éreztük magunkat

2008. júl. 18. 10:38
Na végre!még mindig nem jó a bojler a szerelő leengedte a vizet tegnap,úgyhogy most még víz sincs.Ma hoz vmi alkatrészt és befejezi.Hála...Szóval megijedtem hogy mindenki szétszéledt!Jó mostanában én sem vagyok sokat itt.Most is tonhalas tészta főzés közben pötyögök.Holnap jön anyukám,hozza a nagyobbik lányom,kíváncsi vagyok ő mit szól.Menek mer leég a kaja...
2300. Rosa (válaszként erre: 2295. - 7a319416e1)
2008. júl. 18. 10:23

Micsoda vidéki asszonysággal van dolgunk!HŰŰŰHA!

Pláne,hogy ilyen lelkesen csinálod!Ez tök jó!

Gondolom szokatlan még a vidék ize Pest után.

Nekem először a csend volt nagyon furcsa,igaz mi panelből jöttünk...És itt nálunk sokkal kedvesebbek az emberek,segitőkészebbek,mint Pesten.Persze nem akarom leirni a Pestieket,ott is élnek rendes emberek.

Mit akarsz te azon az ágyon "szabni",fiatalasszony?HIHI...

Majd drukkolok az albérlők miatt!!!Pusss.

2299. Rosa
2008. júl. 18. 10:09

Sziasztok!

Mi ujs,lányok!

Szegény Edina hiába akar csevegni velünk?

Mi tegnap dolgoztunk a kertben,annyi a gaz eső után,hogy alig győzöm.Apa füvet nyirt,én gazoltam,pakolásztunk,mert szombaton jönnek ismerősök Kaposvárról,még ma is takaritok,stb.

Mérgelődök,mert úgy be van borulva,nem merek elindulni a boltba a gyerekekkel.Majd később...

2008. júl. 18. 10:06

Sziasztok!

Biztos mindenki elfoglalt! Elvégre nyár van, majd télen tuti, hogy nagy lesz itt a tolongás!

Vidéki asszony! Jó lett a bojler?

2008. júl. 18. 08:51

ja,tök jól eldumálunk....párórás,legfeljebb egynapos tolódásokkal...pppfff...

sebaj,jó mkost ez az idő,örüljünk,hurrá!!

2008. júl. 18. 08:05
Jó reggelt!ebben a borús időben sem sehol senki?
2008. júl. 17. 16:14
Mi van csajok,mindenki el van tünődve?Itt jelentem borongós az idő,néha napsütés,szóval kellemes az idő.Tegnap dolgoztam,egy csomó számlát vittem fel a gépre,már a végén összefolyt előttem minden,nagyon koncentrálnom kellett mert nem akartam elrontani.Ma itthon vagyok,és gereblyéztem....én...bizony!Sok a gally nagyon ,a fák öregek ,és tele van az udvar letöredezett ágakkal,jó kis meló.Most kenyeret sütök!Képzeljétek még a szemetet is szelektálom,két hetente viszik csak el,ezért a papírt elégetem ,a zöldség maradékot komposztálom,a műanyagokat külön gyűjtöm,és ha megyünk akkor kidobom egy szelektív hulladék gyüjtőbe.Na milyen vidéki asszony lett belőlem?Ma jön a szerelő megcsinálja remélem a bojlert mertez a melegvíz nélküliség már kiborít.Van a kertben kerti zuhany,csak 5 helyen van kilukadva a hordó,na aztat is kéne venni.Meg a kapu kilincse is fos,meg nincs függöny,meg kéne medence a kertbe,meg stb...Hétfőn megyünk fel Pestre lehozzuk az ágyunkat,mert ha tulajra várunk akkor ezen kell még egy darabig aludni ami most van.Nyikorog,még szabni se lehet jót rajta...:D na mindegy.Jön egy albérlő jelölt család hétfőn azért is kell felmenni,remélem kiveszik a lakást!Nem locsogok tovább,majd ha jöttök,és itt lesztek,folytatom.Puszi
2294. gergelyne
2008. júl. 16. 14:48
Sziasztok.Van itt valaki?
2293. 38506fd3e6 (válaszként erre: 2287. - 7a319416e1)
2008. júl. 16. 14:36
Na ja én sem tudom megálni! Most épp azon vagyok reggelire ettem egy pici szelet almás pitét most mekk ebédelni és vacsi semmi! Remééélem!(-:D
2008. júl. 16. 11:54

Hú, micsoda társalgás megy itt! :-)

Vagy csak elkerüljük egymást?

2291. gergelyne
2008. júl. 16. 11:28
Sziasztok!
2008. júl. 16. 10:57
No meg most éppen én is!
2008. júl. 16. 10:18
éne!
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook