Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Beszélgessünk "külföldiül" (beszélgetés)
szerintem pedig ha megy a hiragana a katakana is fog mert ugyanaz csak olyan "merevebb"
Hát ez jó kár h a tasztaturámon nincsen ciril betüjeim...:)
svédben is van ö és önek ejtik
Én most kezdtem el japánul tanulni, hiragana már megy, a katakana még kicsit döcögős.
Engem érdekelne a Japán és a szomáliai Arab. :)
Nálam a francia és az angol játszik alap szinten.
A japánban is az u hangot kicsit ü-sen ejtik, a finnben is van, és az északi germán nyelvekben:)
Persze nem pont ilyenek, de ez a nyitott A hang tényleg nincs sehol.
tanultam egy évig hiraganat és katakanat írni :)
A török nyelvben is van ö,ü :))
Jómagam angol-német-olaszos vagyok, ezeken szívesen beszélgetek bárkivel, esetleg ha valaki tud katalánul, taníthatna engem, mert nagyon érdekel az a nyelv:P
Amúgy:
Konnichiwa:)
Hajimemashite.
Watashi wa Adrien desu.Watashi wa Hangarii-jin desu.
Yoroshiku onegaishimasu.
:)
A nyelvek folyton változnak...ez van!
Szerintem is!
Szerintem cs a magyar nyelvben vannak a,e,ö,ü magánhangzók és olyan fura ilyeneket hallani,de hát modernizálodunk...haladunk a korral...
angolul, németül, de inkább svédül :)
Ne is akard erteni ... Borzalmasak! Szegyen egy ilyen szep nyelvet ilyen szlengekkel elronditani ... :(
Én is inkább szerbül,habár németül is és angolul is konyitok egy keveset...
De néha még a magyar nyelv is idegen néha nem értem ezeket az új fajta becézgetéseket...pl:ceje?bari?stb...
spanyolul tudok vmennyit :)))) gyúrok rá hogy egyre jobb legyen...
Én szívesen beszélgetek magyarul. ;)
:)))
Franciával, szívesen beszállok, bár nem vagyok perfect.
csevegjunk magyarul xD most nekem az a "kulfold"
En szerbul csevegnek! :PPP
hát én oroszul tudok csak kicsit..:D
További ajánlott fórumok: