Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Jó gyorsan leléptél! Vagy már nem is látsz? :)))
Na, akkor jó tapogatózást, este gyüvök!
Cuuupppp!
Nem tom, mert jönnek sógornőmék 5 körül, attól függ, meddig maradnak, de szerintem Bk körül befutok én is!
Szinte 100%-ra tudom mondani, hogy itt leszek!
Később tudsz majd jönni?
Rám férne egy szempihi, mert kezd égni. Nem hallgatam Moncusra, és mindkettőt használtam. Micsoda pazarlás!
Nekem 4 nap össz-vissz. De ha nincs kedvem szexelni, akkor Norbi 7-et tud :))))))))))))
Na, ezt mán mégin hun olvastad?
Jaaaa! Nekem az a jó, hogy 3-4 nap alatt elmúlik. Ezt az egyet biztosan köszönhetem a fogamzásgátló gyogyinak! :)
Azt tudom, csak azt hittem, hogy aprólékosan elmeséled.
Miki van, rudi nincs!
DEeeee! meséltem, mikor a kobrás szomi hozta a halakat, én meg a fürcsiben kaszaboltam, és halvérben úszott mniden....
Hogyhogy nincs rudi? :))
Nem, nem részletezted még... Kíváncsian várom a piszkos részleteket! :)
Hál' Istennek Norc csak játszik meg képeket szerkesz, néha a Lánglovagokra dob egy-két hozzászólást.
De nem ilyen fanatikusan...
Tényleg, ezentúl azt is leírhatnánk! :)))
Vica macsesza melletti galambürülék után szabadon...
Azért a halrudacska egy kicsit más, kérlek szépen! Az enyémet le kellett fejezni (Norbira hagytam eme nemes feladatot...) meg ugye ott van a panírozás, amit úúúútáálok!!!
El is várom, hogy pontos képet kapjak rólad!
Peti mindig azon mulat, hogy azt nem írjuk le, mikor megyünk retyizni???
Igenis, engem érdekel, mit főztél!! Az oviban is hal volt (rudacska).:)) szeretem. Kár, hogy kissé illatos.
Sapkát lehet, csak a kalap necces... :))
Oldószerfüggő nem... de tény, hogy kevesebb technokolt kell utána beszipózni :DDDDD
Képzeld, ma halat sütöttem és rántottam, úgyhogy tiszta zsírszag van a házban. Király, mi?
Tudom, hogy ez nem a legérdekesebb téma, csak azért írtam, hogy mindenről informáljalak.
Kockafejre lehet sapkát kapni, vagy kössek egy szép bojtosat?
Már oldószerfüggő lettél, ne tagadd!
Hát, nekem ezt meg kell oldanom ugyibár csukott ablaknál is... Kicsit szédelgős leszek tőle, de nem probléma!
Tegnap mi is begyújtottunk, mert Norbi már sapkát akart húzni :)))))
Még mindig nem használtam a tőled vásált föstéket. Az a gáz, hogy az oldószer miatt nyitott ablaknál volna jó festeni vele, az meg most ugye....
Nem az ablakunk rossz, hanem az idő.
A zembered ügyel?
Tudod, miért van az, hogy egyes tájnyelvekben csak a férfi az EMBER? a múltkor hallottam. Azért, mert régen csak a férfi megnevezésére használták az embert, a párja meg volt a NÉMBER. :))) Jó, mi?