Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
szerinted nekem hogy esett???elég durván.Úgy vagyok vele,hogy csakis ő az,akik veszit a dologgal én meg a baba egyáltalán nem.nehogy már majd hálálkodjak neki,meg könyörögjek,hogy örüljön.
meg,hogy az ő!!!nevét kapja,igy lesz joga néha megverni....az uram is csak pislogott...
hááát,ez sem valami lelkesitő:)
ahogy öregszem úgy romlanak az idegeim.Este ment a Rémálom az elm utcában...utána alig akartam elaludni,mert mi van,ha jön az álmomban Freddy:))
jól van.Össze kell jönnie,majd meglátod milyen gyorsan sikerül!!!tudom,hogy ezt igy most nem hiszed el,de annyi lehetetlen helyzetről lehet hallani és a tiétek nem az.Szóval pozitivan,amennyire csak tudsz!
Beszélj a dokival amilyen gyorsan csak tudsz,csak hogy tisztán lásd ő mit akar.ha nem,akkor meg keresel egy másikat.
Persze, állandóan arról beszélgetünk...
Este még abban egyeztünk meg, hogy futás a meddőségi, de most ugye, változott a program.
nem,kialudtam szerencsésen.:)annyi hülyeséget álmodtam.A zöldséges emberrel is,kaptam tőle ingyen 2 sárgadinnyét:))szinvonalas álom:)
Ti?beszélgettetek este a baba dologról?
Értem!!
olyan lökött az anyósom.soha semmi baj nem volt köztünk,de amióta babát várok...uhhh,kicserélték:((Ma is közölte,hogy ő már öreg ehhez a bohóckodáshoz.közöltem vele,hogy ezt tudom,erre megsértődött.mégis mit kellett volna válaszolnom??!!
Szelektáltam a ruhákat.van egy rakat,főleg a kedves páromnak,amiket nem is hord és csak a helyet foglalják a szekrényben.
aztán majdnem 2 órán keresztül hallgattam nevelőanyám siránkozását.Ki is készültem mára:)
És te?
Én jól vagyok,köszi.
Öülök,hogy igy döntöttél.Mármint ami a clostit illeti.Ne hagyd magad.Ha nem együttmüködő,akkor keresel másik dokit!!
Köszi,jól!
Nálad,mizu'?