Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Azért szerdán elmegyünk a Peti ismerőséékhez, akiknek a Dévaiban nagyon jó tapasztalataik voltak (az első gyerekük lombik,a második spontán baba), egy tájékozódó jellegű beszélgetésre.
nem is az hogy nincs időd,hanem nem akarsz,mert már eleged van.tök érthető,nem értem miért végzik a dolgukat,mint a robotok és nem gondolnak bele egy picit a másik helyzetébe...
bosszantó, hogy nem értik, hogy nekem már nincs időm szarakodni!
Igen szeretném megpróbálni, mielőtt neki vágnék valamelyik meddőséginek.
akkor jó:)nem lesz sirásos elválás:),ha úgy adódna.na meg tényleg az a fontos,hogy te mit szeretnél.
ez a pár hónap azért kevés volt a megszokáshoz:) meg bárkit szívesen hajlandó vagyok megszokni, akin érzem végre, hogy érdekli amit szeretnék!
igen,de egy picit ijesztő is:)
Moncsi veletek mizus?
Closty végett mész dokihoz?
Az tök jó ha gyorsan megy az idő mert akkor hamarosan a kezedben lesz a picike!
:-)))
Remélem azért megjön a jobbik esze,mert gondolom valamilyen szinten megszoktad ezt a dokit.ha meg nem...akad más!
Hát nem lehet egyszerü...rengeteg szörnyüség,majdnem egyszerre,a gyerkőcnek lehet illetve majd lesz később a legnehezebb!!!Mellette kell lenni.
ezekkel a dolgokkal sajnos meg kell tanulni együttélni.nincs más lehetőség...
Mi jól vagyunk,hizok rendesen:)A baba pedig rengeteget mocorog.ÉS!!!nagyon gyorsan halad az idő!
elkapom,ha hagyja! Ha nem, keresek mást, aki felírja.Lesz rá egy hónapom, mivel a mensi 5. napján kell majd elkezdeni szedni.
Vica hogy vagytok?
Moncsi veled mizus?
Hát szerdán volt sogórnőm temetése.Hát nem túl vidám dolog!
Sajnálom a gyerek mellett a csaj öccsét is mert ő nagyon normális volt mindig!
de hát ez van!
Épp ma vettem magamnak 2 új nacit!
Értem!Jól kapd el a frakkját:)
Kedden, a magánrendelésre,mert a kórházban nem 1szerű őt megtalálni, meg nem akarok emiatt szabit kivenni sem.
Mikor mégy a dokibácsihoz??
Semmi különös! Örülök Petikém társaságának:)) Rég volt napközben itthon...
Szia Kriszti! Te hogy vagy? Sikerült kicsit földolgoznod a múltkori szörnyűségeket?
Szia Chris!
Köszi,jól!
Veled mizújs??
Hello lányok!
Hogy vagytok?
Szia!
Köszi,jól s gyorsan eltelt ez a nap is.valami takaritási kényszer lett úrrá rajtam...remélem gyorsan kiheverem:)
Dóri is jól van,rengeteget mocorog.
Veled mizújs???
Szia Vicus! Milyen a mai napod? Hogy vagytok?
Csókolom! Most csak beköszönök,mert nem marad6ok! De később még jövök!
További ajánlott fórumok: