Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
A bankárok szerint fél év van még ebből a trágyából:)
Ha ez vigasztaló:)
Minden bank már csak fél évvel számol a válságból:)
Én is meglepődtem, azt hittem még egy év:)
Szia Süsüke!
Sajnos az enyém még csak fejben létezik. A forgatókönyv már megvan hozzá, "csak" az induló tőke hiányzik.
Kisztáénak én is kíváncsi vagyok a nevére.
Értem, és meg is értem.
Ezt az évet egyébként is túl kell valahogy élni. Jövőre talán már tényleg kicsit jobb lesz a helyzet itthon.
LÁnyok!
Erről az alapítványról lehet valamit tudni?
Támogatás, 1%, bankszámlaszám, hol lehet megnézni mi ez?
Ha olyan, segítenék:)
Köszönöm,Lujzika!!! :))))
Meglátjuk.Mi is voltunk ennél már rosszabb helyzetben,de félek attól is,hogy kamaszodik és hát néha nem könnyű vele.Na,most mellé még egy kis poronty? :S De most ugye szedek a betegségemre gyógyszert(bár inkább nem szedem,mint igen,de...). Meg várok arra a pillanatra,amikor már olyan erős anyai vágyak törnek rám.Mert egyelőre ez sincs meg.... :((( (már egy kisbaba iránt értem)
Oké!
Vigyázz magadra! Szorítunk!
Én sem a pénzért csinálnám, hanem azért mert fáj a szívem.
De nagyon jó ez az alapítvány, amit működtettek.
Szerintem az nem baj, ha ekkora a korkülönbség. Beni is tud már segíteni, és biztosan imádná a kicsit.
Mi 12 nm-en laktunk, a páromnak épp nem volt munkája, mikor vállaltuk a lányunkat. Volt úgy, hogy a hónap utolsó napján a 10 és 20 filléreseket szedtük össze. Igazából mindig meg lehet oldani mindent. Az ember akkor lesz igazán erős, ha belecsöppen egy újabb megoldandó problémába.
Te is nagy túlélő vagy!
Nekünk néhány hónapja működik egy alapítványunk,egyelőre külső segítséggel,mert mi szegények vagyunk. :(( Hátrányos helyzetű családoknak segítünk.Istenem,nem is gondolnátok,hány gyerek van,aki egy használt pólónak is így örül.De ez csak egy nagyon egyszerű kiragadott példa volt,mert komolyabb dolgokkal is foglalkozunk,pl. ingyenes jogi tanácsadás,stb,pályázatok megírása szoc.bérlakáshoz. Szeretjük csinálni,pedig pénzünk aztán semmi belőle,de ha azért csinálnánk,el sem kezdtük volna.
A babaprojekt nagyon kérdéses.Lakás,anyagiak,Beni is már lassan 11 éves...Szóval több szól ellene,mint mellette,de majd meglátjuk a jövő évet aztán... :S
Ezt jól esik olvasni.:)
Én már évek óta tervezem, hogy kéne egy alapítványt létrehoznom. Most megint erősen agyalok rajta, mert az utóbbi napokban 3 újszülöttet is magára hagytak/megöltek. Szomorú, pedig milyen sokan várnak babára.
Nagyon szeretném ezt a problémát megoldani, de egyenlőre nincs annyi pénzem, hogy elindítsam az alapítványt. :((
Hú,nekem anno volt egy 30mm-esem,de azt már nagyon éreztem,nem fájt,de tudtam,hogy vmi gombóc növekszik ott.A legjobbkor repedt meg,de ugye akkor baba nem lett :(((( Persze nem ezen múlt sajnos.
De majd talán(mondom talán!)egy-két év múlva mi is újra belevágunk :)))
Hú, ez szuper!
Hajráááá!!!!
Szia Krisztám!
Igen, ez jutott nekem is eszembe, mert ebben a korban a legsérülékenyebb a lelkük.
Megy a drukk millióval!
Pillanatnyilag nyugisnak mondható a helyzet, de ez nem jelent semmit. Délután Somának meccse lesz, úgyhogy majd robogok.
Szia Lujzika! :))
Messze még az út vége,de látjuk a pislákoló fényt,ez is vmi :)) Azért milyen lehet ez,egy ekkora kiskamasznak,gondoljatok bele.... :(((
De ma fél5,kardiológia,arra kérek szépen majd egy kis drukkot,most jelenleg ez a lényeg!!! :)))
Milyen napod lesz amúgy,rohangálós?
Moncsi, láttam ám, hogy erre jártál!:)
Tényleg nagylány lett Bogi, pedig nemrég még a babafotóiban gyönyörködtünk.
tessék néha bejelentkezni, hogy mi van veletek!
Sziasztok!
Csupa jó hírek!:)))
Kriszta, legalább végre megvan a probléma gyökere. Ami még jobban dühíti az embert, hogy aránylag egyszerűen megoldható, de eddig kellett szegény Beninek szenvednie vele. Szegénykém, biztos megviselte a lelkét, hogy nem mehetett emiatt sehová.
Chris, ügyi vagy! Megy a drukk nagyon!
Riki, szupi, hogy elmúlt a derékfájásod. Legközelebb jelezd előbb, és ha rákérdezek, talán el is múlik rögtön.:p
mi újság?
elmúlt a derékfájásom!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D
jó reggelt mindenkinek!
huhhh..szorítok mindenkinek!
Az én térdem 5* műtötték, és 1* sem kaptam szurit utánna...
magyar egészségügy...hm..szerintem elgondolkodtató..
barátnőm kisgyereke belelépett valamibe, elvágta a lábát, bementek a sürgősségire...ellátták, majd kapott egy receptet...felírták neki a tetanust, mert nincs a kórházban, és ha be akarja adatni, akkor váltsa ki...erről ennyit..Kaposvári kórház..