Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Sziasztok!
Vica,tudom,ajándékot nem illik visszautasítani,de BB-vel nem tehetnénk kivételt?Nem kérem,köszi :P :D
Nem volt ma rendelés a fogászaton...Grr....Most holnapig megint várhat szegény.Mondjuk nem fáj neki,elvan vele,de ugye túl akart esni rajta,de senki nem volt,infó sehol,szóval :S Holnap 2-re mehetünk.
köszi!
kell a biztatás, mert nehéz nagyon...de remélem rájön dolgokra!
Szia Kriszta!
hahaha:)elküldöm neked 2 hétre,utána tuti nem viccelődnél vele:))
szép napot neked!
El kell köszönnöm,mert indulok sok fele a dolgomra :((
Nagyon szép napot nektek,puszi Dorcinak :))
BB-nek jó a mai ebéd??? :P :))))) (bocsi,tudom,rossz poén,de nem hagyhattam ki) :))
Hát most,hogy lefogytam olyan kb. 55 kg-ra,az amúgy is 90-es vérnyomásommal....Hát szóval még jó,hogy fázom :)) De néha az utcán ciki,hogy mindenkin póló én meg még kötött kardiban.Mint ma is :)) Beni persze pólóban ment és meleg is volt a kis keze,de ő sosem fázik :)) Apja fia :))
Holnap nőgyogyihoz is mennem kell,úgy fogigátló kell :S Mondjuk most hogy úgy mondjam,természetesen védekezünk :D
állítólag nagyon hiányzok neki, meg minden..csak az a gáz, hogy bejöttem dolgozni, és mint egy nyomorultat álltak körbe a kollégák, hogy sajnálják...ők is tudnak már róla, mert sok embert felhívott, és elmondta.. a barátnőm most hívott, hogy egész hétvégén állította le a árja, mert egész hétvégén hívogatta..
nem tudom mit csináljak...
Nálunk is felmerült a gyümölcsleves,de apa nem szereti :((( Kétfélére meg már nincs időm,úgyhogy sztem sima husileves lesz,mert van a mélyhűtőben pucolt zöldség meg egy kis csirkehús. :)) De ez ráér,mert most már ebből délután lesz vmi,nem lenne kész,míg itthon vagyok. :((
A hőmérő szerint itt most 21 fok van,de én kötött felsőben remegek :((( Azért tudok,nem? :DD
Hmmm...imádom a rántott párizsit:)
Én sültcsirkét gyártok krumplivan,brokkolival és spagetti is lesz.
Talán gyümölcsleves mellé...majd kitalálom.
Én is utálok,de neki most egyszerüen muszáj.Annyira erősek a tejfogai,hogy nem tudják a másikak kilökni.Mindig fogdoki húzta ki eddig,és ez most már ugye rágófog. :((
Meleg megy :)) És ebédet is félig már csináltam,rántott párizsi rizs,lesz hozzá cékla,még vmi levest gyorsan feldobok :S
Szia Kriszta!
Szegény Beni:(Reméljük fájdalom nélkül megússza...jaj,de utálok fogorvoshoz menni:S
A meleg jöhet:DD
Szia Vica! :))
Beni elvileg jobban van,köszönöm,de ma fogorvos délután,mert a nagyon erős tejfogai nem engedik ki a maradandó fogakat és ebből már sokszor volt baj.Tegnap a fele bent is maradt.....
De jó Dorcinak,alvás...hmmm :))) Most akkor én küldök napot,mert itt megérkezett és jó meleg van :)))
Ja,én sem látom slide-ot :S
Sziasztok csajok!
Kriszta,örülök,hogy jobban vagy!Benivel mi a helyzet?Hogy van?Én nem látom a slide-ot a naplómban...
Riki,igy tényleg nem egyszerü,hogy egy helyen dolgoztok:S Azért bizzunk benne,hogy segit az,hogy a nap hátralevő részében nem vagytok együtt...remélem,hogy elgondolkodik a dolgokon!!
Lujzi,hogy vagytok?Remélem minden oké veletek!
Mi jól vagyunk,Dorci épp alvással próbálkozik,én meg főzök.Az idő elég hülye,borongós:(
puszi nektek
nálunk semmi nem egyszerű
:(
Oké.
Jó főzőcskézést!
Puszi!
Szia! :)))))
Hú,ez ide nagyon hosszú lenne,sztem egy oldalt elvinne,úgyhogy most hagyjuk :((((
De sajnos amúgy is mennem kell,mert ebéd nem lesz soha és ilyen gyengén lassabban megy minden :(((
Puszi!
Szia Drágám!
Örülök, jogy jobban vagy.
Mit vettél olyan rossznéven, hogy sírtál miatta?
Sziasztok! :))
Jobban vagyok,köszönöm ! :)) A torkom még fáj,de a Mebucain szokott segíteni.Talán most is.
A majális eszméletlen szuper volt,rég éreztem ilyen jól magam!!Főleg a koncertek!!!
Végre szép idő van,a nap mindig jobb kedvet hoz,bár ma egy kiadós sírással kezdtem a napot,mert apával összevesztünk.Illetve ez így nem igaz,nem értettünk egyet egy fontos kérdésben és ezt nagyon a szívemre vettem... :((((
Mindenkinek szép napot,én csak 1-ig vagyok,de közben sem igazán gép előtt,de próbálok benézni azért :))
Sziasztok!
Kriszta, gyógyulj meg gyorsan! Vigyázz magadra és Benire! Milyen volt a majális?
Kata, gratulálok a vizsgádhoz. A nagyfiadra pedig igazán büszke lehetsz!
Vica, remélem már nem fáj a fejed! B.B.-t én már lecsapnám.
Sajnos a többit nem tudtam elolvasni, mert a Dorci-slide takarja.
Riki, lehet, hogy így jobb. Távol vagytok egymástól és át tudjátok gondolni az egészet. Most kiderül, hiányoztok-e egyáltalán egymásnak.
Kriszta!
Jobbulást!
Szia Kriszta!
Sajnálom hogy beteg vagy! Mielőbbi gyógyulást!!!!
Jó reggelt! :))
Én ma is totál beteg vagyok,még a torkom is kikészít,a láz is,de össze kell vakarnom magam,mert ma is Majálisra mennénk :) Beni elkezdett ugatni....Nem krupposan,de nagyon csúnyán.... :((( Most kijut nekünk nagyon :((
Mindenkinek szép napot!!!