Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Alig bírtam kivakarni a gyereket a rúzsból!
Nem gondoltam,hogy ilyen nehezen jön le...
2 kor indultam a kicsivel és 5 re értünk haza. Át utaztuk a várost...
Muszály volt mennem,a párom meg dolgozik.
Sziasztok!
Megvan a "zertifikat"/ bizonyítvány a suliból:)
89 ponton lett a 90 ből:)))
Úgy örülök..😃
Most megyek, összedobok egy könnyű kis vacsit.
Mindenkinek puszi! :)
Nekem most mindegy, csak legyek már szabin, mert leeresztettem, mint a felfújt lufi. :)
Töltődnöm kell.
Hát, csak úgy veszem észre, van, aki neheztel. ;)
Nálunk minden OK, csak kevesebbet tépem a számat a hoxán. :D
Jövő héten szabin leszek, itthon rendezem a dolgaimat. Selejtezni fogok. Lomtalanítom a padlást. Van mit. :)
Utána 1 hét munka, aztán újra szabi. 2 hét, ebből 1 hét Tisza-tó, a másik hét időjárástól függően kirándulás, strandolás, kerti partik, sütögetés, borácsozás, ilyenek.
Hű!
Idáig ez a fórum a béke szigete volt. :)
Minden bizonnyal. Akkor majd a fiatalokat fogja elzavargálni maga mellől. :-)
Na, lépjünk.
De hiszen én sem hozzád szóltam. Naívan hittem a fórum címének amikor idetévedtem, de tévedtem. Nem foglak titeket zavarni, nagyon jól ismeritek egymást, persze hogy sok a közös téma. Amik nekem idegenek.
Na én meg azokat ismerem jól, akikkel akkor itt írogattunk, de ez nem fog többet előfordulni.
Eddig azt hiszem kerültem a beszólogatást és a veszekedést!
A fórum címe:beszélgessünk bármiről
Ha a gyógycipőket tőlem nyugalomban megbeszéltétek,nem szóltam hozzá,mert ahhoz igazán nem tudok,akkor nem értem ezt most miért kellett?
Nem egymásra vagyunk kíváncsiak de egy olyan témához amihez nem értek,nem fogok beleszólni!
Hazahoztam a csemetém.Majd el ájultam mikor megláttam! :D
Bolond ballagást rendeztek a 8.-asokA lányok kirúzsozva,a fiúk lányoknak beöltözve kirúzsozva.65 különféle rúzsnyom van a gyerekem arcán,nyakán,karján! :D
Elbúcsúztak a kicsiktől is! <3
Jó is az!
Nálunk nem az evésre kell rávenni,hanem arra,hogy letegye a kaját! :D
Nem baj,legalább a suliban is biztos vagyok benne,hogy az ebédpénzt nem az ablakon dobálom ki! :D
Én ha rákérdeznek a kajájára csak annyit szoktam mondani hogy 1 nap csak 1x eszik.Reggeltől estig!!
Viszont rengeteget mozog,így egy deka felesleg nincs rajta.Nem gebe,nem kövér.A lábai kifejezetten izmosak.
:D :D
Fiam nem eszik sokat. Tegnap 2 minipizza (kb 3 falat az egész) volt a vacsorája - az is 2 részletben 2 óra eltéréssel. Meg a szokásos gyümölcs este.
De épp hétvégén néztük őt a strandon, basszus kinn van az összes bordája. :O Nagyon gebe. És emellé még szálkásan izmosodik is már.
Nem,nem bírja a gyomra a töltött káposztát.Hiába mondtam,hogy ne egyen,mert hányni fog,ő bedolgozott egy egész gombócot,majd utána 2 szelet zsíros kenyeret paprikával.Én is hánytam volna nem ez a 7 éves gyerek!
Kihányta,aztán eszetlenkedett tovább.
Ennyiből jó a gyomra,nem kínozza,kihányja és megy tovább.
Én megúsztam a takarítást,de csak egy hajszálon múlt!
Leányzóm jól bevacsorázott,majd kidobta a taccsot.Épp,hogy kiért a wc-re!
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben