Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Az igen,akkor sok munkátok van...
Biztos szép lesz:)
Köszönöm!
Holnap szabadnapos lesz,idáig úgy néz ki.
Sopronba akarunk át menni kicsit vásárolni..
Biztos jó lesz Egerben. Régen voltam ott egyszer,szép hely.
Szia!
Előre is boldog -és betegségmentes- szülinapot! ;)
Remélem az antibogyó hat majd. Jó hír, hogy a törpe már jobban van. Apa be tud már segíteni? Vagy hétvégén is melózik?
Mi holnap elmegyünk Egerbe, Bikavér ünnep lesz az Érsekkertben. Biztos klassz lehet. Még nem voltam ezen az eseményen. Majd csak vasárnap jövünk haza, mert sógim (jófej csaj) ő ott lakik, nála alszunk.
Sziasztok!
Mi még betegek vagyunk. Ma voltam én is orvosnál. Ugyanazt az antibiotikumot kaptam mint a kicsi./persze több mg../
Alig van hangom,fáj a fülem.
Remélem már jobban leszek..A kicsim már jobban van sokkal..
Vasárnap egy évvel öregebb leszek,jó lenne nem így betegen lenni..
Szia!
Én még munkában, de ma rövid nap van. Gyerek mától újra mamáéknál 1 hétig. :)
Jajjjszegeny!! Nagyon rossz lehet neki. :(
Remélem azért de nem robbansz le! Pihenjetek amennyit tudtok! Inkább üljetek egesz nap a tévé előtt, gyerkőc is pihenjen sokat.
Orrszívót engedte míg kicsi volt,most már nem. A múltkor lefogtam,úgy csináltam,annyira ordított,balhézott..azóta nem használjuk.
Biztos használ a gyógyszer,az előbb játszott kicsit. Van mikor sirdogál jön hozzám. Mindjárt fürdetem..
Sajnos már nekem is fáj a fülem is,torkom:(
Na, hogy van a kisember?
Azzal hogy ordit, ilyenkor ne törődj, amit meg kell tenni, meg kell tenni. Evvan. Elhallgat majd pár perc múlva. A lényeg hogy ezeket kapja meg, mert akkor könnyebben gyógyul.
Azt hiszem 2 v 3 alkalommal kellett az orsziporszit használnom egy alaklommal a kb 1 éves gyereken.. na ez úgy nézett ki, hogy letettem a földre és ráültem óvatosan, lábát a lábammal, kezét félig a testemmel és a fejét a kezemmel fogtam le...de muszáj volt.
Be adtam neki minden gyógyszert: kanalas antibiotikumot,slejmoldót,láz csillapítót. Orrcseppet.
Csak azt nem tudom a szemcseppet hogyan tegyem a szemébe?
Az orrsprayt úgy engedi,hogy ő fogja. Most ami orrcseppet kapott alig tudtam becseppenteni. Kicsit lefogtam és ordít közben. A szemébe nem tudom hogyan..
A szemébe így nem merem meg nem is tudom.
Arra gondoltam,hogy talán ha alszik akkor,vagy ha apa este hazajön ketten valahogy megcsináljuk:(
5 és fél óra alatt jártuk meg az orvost. Haza felé három gyógyszertárba kellett mennem,mert nem volt antibiotikum:( 30 fokban lázas beteg gyerekkel. Elég a mai napból már:(
Sajnos apának új munkahelye van,nem tud csak úgy eljönni segíteni.
Köszi..
Most már kicsit elegem van,hogy mindig elkap valamit. Szegénykém...
Sajnos ez a bölcsődével jár..
Ez nem jo hír. :(
Jobbulást nektek!
Sziasztok!
Mi betegek vagyunk,már én is.
Most voltam a kicsivel az orvosnál. Lázas,sárga genny jön a szeméből,köhög,folyik az orra..hányt is.
Vert vettek,fertőzés van a vérében. Nyolc nap antibiotikum,szemcsepp,lázcsillapító..
Én is egyre szarabbul vagyok. Reggel vettünk nekem lázcsillapítót,meg antibiotikumos szopogató tablettát.
Ja értem ;) akkor a konfrontálódás elkerülése végett döntöttél így. ;)
Nekem ma laza napom van. Adatokat rögzítettem délelőtt, nyugiban. Most már csak bankba kell menni, meg várok egy alvállalkozót egyeztetni.
Jó reggelt 😊
Emili, adj vmi hírt magadrol! Rég jártál erre...
Jajjte szegény! Remélem kijön már ebből a betegségből a pöcsösöd, nem irigyellek.
Múltkor gondolkodtam, az én fiam tavaly februárban volt utoljára beteg, Előtte is csak évente 1x kapott el valami nyavaját. Rókázni csak kocsiban szokott, betegségtől még sosem. Orra sem folyt talán még sosem. :O
Sziasztok!
Én ki vagyok fáradva..beteg a kisfiam még mindig. Pénteken kezdődött. Tegnap este szegény hányt is...Gondolom a sok slejmtől.
Ebédelt,most fürdettem meg jó meleg vízben. Így jól tisztul a nózija:). Aztán orrspray,kanalas,baby l...oof. Most aludt el:)
A lakás szalad,én meg utánna...
Azt hiszem most úszók nyugiban egy kávét,aztán fürdők hajat mosok.. ☕
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben