Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Ne is mondd!
Ma gondolkodtam,hogy füzetek nem kellenek,mert maradtak idénről,de a rajz és technika dobozok kiürültek,azt fel kell töltenem.Új tolltartó kell,mert összefirkálta.Új iskolatáska kell,mert fél éve hordja,de tiszta ramaty és ezt nem vághatom be a mosógépbe.Akkor még új cipők...
Na jó!
Megyek világgá!!! :(
Most szaladok, dolgom van.
Kellemes hétvégét mindenkinek! :)
Igen, és mi lesz még a sulikezdés előtt. Kész horror. Anyagi érvágás.
Én ma vettem egy táskát, mert egész télen feketét hordtam. Elég volt. Ma vettem egy fehér-bézs kombinációt. :)
Tudom, iszonyatosan drágák a gyerekcipők (is).
Viszont cipőben nálam nincs alku. Csak új jöhet szóba, mert minden gyerek másképp tapos, és az egészséges lábnak egészséges cipő kell. Így használt cipőt nem veszünk,hacsak vadonatújan ki nem fogja az ember. Ruhában már sikerült, cipőt még nem találtam turiban újat.
Egyébként és is szeretek turizni, jókat lehet túrni fillérekét. De a Pepco verhetetlen gyerekruha terén. Jók is, olcsók is. Legalábbis szerintem.
Az,hogy a fene egye meg!
Nem elég a gyerek cipője,még a táskám füle is leszakadt,most még vehetek azt is...
Köszönjük! 😘
Már csinaltatjuk neki az útlevelet, hogy menyjunk meglátogatni a nagymamát 😊
Az tök jó!Ez tényleg mázli!
2 hónapja vettem sportcipőt a gyereknek,mondván kibírja még ezt a tanévet.
Ja,persze...már megint álmodok!
Holnap délután mehetek cipőt venni!
Sziasztok!
Ma mázlis napom van. 1 órára egy hivatalba kellett mennem így már délben eljöttem a munkahelyemről. Hihiii, de azt nem gondoltam, hogy 13.05-kor kilépek a hivatal kapuján. :D Szóval vissza már nem mentem, bicajoztam, vásároltam. Most megy épp a mosógép, kiteregetek aztán irány a Lidl, mert lazacos-spenótos gnocchit készítek holnapra és csak spenótot meg gnocchit nem kaptam már 3. helyen sem. :))
Szia!
Első baba?
Csak vasárnap van ott piac!Annyira jó!Én imádom!A világ pénze nem lenne nekem ott elég! :D
Arról nem beszélve,hogy lehet alkudni,kihagyhatatlan!
Az is klassz. Egyszer jártam Győrben, 7 éve tetszett.
Bár én a Velencei tónál is tobb mint 10 éve jártam utoljára.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Csajok! Pasik! Beszélgessünk! Bármiről!
- Egy fagyi mellett beszélgessünk .... bármiről.. ilyen nagy melegben