Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Egyébként meg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,
mert én azt hittem, valami új fórumot lácc az adatlapomon, amiről csak én nem tudok. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jajmáá, úcceretem, hogy már most időskori agyhúgykőtúltengésben szenvedek! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szal, az nem volt ismerős, csak azé' raktam be, hogy megmagyarázzam, miért is került fel a süti a lapomra, ha már a nyáladat folyatod érte hajnalok hajnalán. :D
Na, tehát:
A kuglóf ismerős (bár, tény, hogy nem kellően közelről ismerem :DDDDD), a képet láttam, a recept megvan.
A fórum, amit belinkeltél, na, aaaaaaaaaaaaaz viszont nem volt ismerős. Arról is kellene tudnom? :-OOOOOOOOOOOOOOOOO
De mos'má én is elbizonytalanodtam kissé...
Tétova vagyok...
...vagy mégsem...
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Köcce, felvilágosítanál? :DDDDDDDDDDDDDDDDD
7vége: megvan a pita! :DDDDDDDDDDD
Aludj egyet, én értettem! :DDD
D@nu nénit mááá most kikészíti a hétvége... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi 6ott újdonságként, a kép? :D Az adatlapomon lehet, de má' emilen eccer megkaptad - arecepttel együtt. :DDDDDDD Eccer régen a fejedbe vetted, hogy kelt kuglófot akarsz sütni...
Vagy valami más van az adatlapomon, ami új? :OOO :D
Szilvi!
Ha ráérsz, írd meg, hogy vagytok!
Lehet, hogy valamiről lemaradtam, de ez nem rémlik! Most, hogy ránéztem, abszolút az újdonság erejével hatott... :-OOOOO
De nem értem egyébként, mit erőlködsz? Ha muffinsütőben akar kuglófot sütni, hát süsse abban... :PPPPP
...csak ne hívja kuglófnak... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Akkor nem csak a mi gyerekünk nárcisztikus! :DDDDDDDDDDDDDDD
Valamelyik nap belenézett a tükörbe és közölte: "Szép vagyok!" Utána ezt mondogatta. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jajmááá, te ismered ezt! ;D
Előzménye: [link]
Néha úgy érzem, a falnak beszélek - vagy ami még rosszabb, tuti, hogy huleségeket, ha senki nem hallja meg, amit gagyogok... :DDDDDD
De jó tipp, lehet, hogy sütök egyet péntek estére... :O :DDDDDDDDDDD
D@nu néni!
Mik vannak az adatlapodon???
Nem gondolod, hogy ez komoly merénylet így hajnalok hajnalán?
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja, azt kihagytam, hogy Zének is kell hajgumit meg hajpántot tennem a hajába, ha nálam meglátja...
A hajhosszát figyelembe véve, ez igen komoly kihívás!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy ez most egy darabig így fog mennni. (7végén esetleg kicsit felváltalak! :DDDDDDDDDD)
Láttam már erre példát: tetszik ugyan neki, és ő is szeretne copfot, csak éppen -gondolom én- fura érzés neki, ahogy össze van fogva a haja. Ezért seperc alatt kiszedi.
Türelem, szerintem mindig tedd vissza neki, ha kéri, aztán pár hét alatt biztosan megszokja és már nem fogja kiszedni...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ötletem sajnos nincs,de együttérezni tudok,ugyanis nálunk ugyanez a helyzet.Egyedül egyik unokatesóját illeti meg az a kiváltság,hogy fésülheti,és bekötheti a haját,de hát ez kb.hetente 1x tud elôfordulni.
Anyum mondja neki mindig,ha be van kötve a haja,hogy látod,így milyen szép kislány vagy.Ezt néha próbálom kihasználni,és mondom neki,gyere kössük be a hajadat,ha jön mama lássa,milyen szép.
Néha beválik a trükk,ha éppen lefoglalja magát,és megfeletkezik a csatokról,maradnak 1-2 órát,ha nem 2 mp és ki is tépte ôket!