Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Na szép álmokat mindenkinek. Lassan tényleg át lehet nevezni a topikot d@nu eszmefuttatása (hihihihihihi) címre. Igaz, akkor kutya sem jönne ide olvasgatni. :DDDDDDDDDDDDD
Bezzeg, a régi szép idők, amikor még élt a versenyszellem mindenkiben! Jöttetek, dumáltatok, hogy benne legyen a skizó a námbörfájvban! Most meg? Lusta banda! Azt hiszem, szólni kellene Hoxának, hogy tegye vissza a listákat a hírlevélbe. ;DDDDDDD
Csá kedveskéim, jócca! Ha holnap is magammal kell beszélgetnem, akkor elkezdek naplót írni. De ott aztán megkapja majd mindenki a magáéééét! :DDDDDDDDDDDD
Naa, hangember, már negyed órája nem kattintottál! :DDDD
Ilyen hosszú hsz-t írsz? Vagy megy a BK? :DDDDDDDDDDDDD
Ne válaszolj! Olvastam... :DDDDDDDD
Na látod, kell a fenéket segíteni, ha még azért is csak leb.szás jár! Járjon mindenki maga utána a dolgoknak és okoskodjon a megfelelő hivatalokban - megnézném, hogy ott a kedves és okos ügyintézők hogyan tolerálják a megjegyzéseiket. :DDDDDD
Na, hi!
Tök imádom, hogy az ember energiát, időt nem kímélve próbál segíteni a többieknek. Erre jön valami dilettáns, aki leír egy csomó baromságot, és mikor szembesíted vele, még ő hülyéz le téged! Csak irigyelni tudom az ilyen emberek önbizalmát! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Két napig nem tudtam jönni,azt hittem annyit írtok ezalatt,hogy majd nem gyôzöm olvasni!:))
Jóvannamá, azé' néha lehet... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Meg a centi amúgy sem zavarhat be, csak ha néha összemegy az a cegíny gyerek... :O ;DDD
:SSS Drága, kedves, cuki dokinéni. :(
Valaki azt mondta eccé' nekem, hogy ne méregessük annyit azt a leányt... :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Majd pénteken lemérjük.
A múltkori -éppen 3 hetes- oltásának a helye még mindig látszik!! :SSSSSSSSSSS
Csókoltatom a doktornőt!!!
Valamikor be kell hoznia a "lemaradását". :DDDDDDDDDD
És Zi mekkora? Vagy tökmindegy, mert jusztsenem tudják rendesen megmérni tanácsadáson? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wooooooooooooow!
Ezt a rengeteg felesleges dumát!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tegnap nem volt időm beírni:
Zét megmértük 20-án: 88,5 cm és 13,7 kg. Tegnap reggelre pedig áttört a két első szemfoga. Így most 14fogú lett hirtelen. :DDDDDDDDDD
Mondtam én, hogy gyorsan kinöveszti még a hiányzó 8-at... ;DDDDDDDDDDDDDDDDD