Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
DE SZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉP!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Látod, látod???
Vagyok olyan böcsületes, hogy még várok az idecsődítésetekkel addig, amíg a lányom nem kegyeskedik legalább lerövidíteni az ordítási idejét esténként.
Nem jó!
KEVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalább 2 kellene mindegyikünkből...
OK!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
B-vel megbeszéltük, hogy Ti tuti, hogy jól járnátok, ha mennénk. Hogy mi? Hmm, végül is, van még szabi idén, ki lehet pihenni... Csak a sztrájk ne tartson sokáig. :OO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szia!
Mi bébikekszet nem adtuk, babapiskótát kapott 8 hós kora után, de hamar megunta, talán ha 3 dobozzal elrágcsálgatott 3-4 hónap alatt. Eleinte tetszett neki, de aztán nyáron inkább gyümölcsöket kezdett enni, és nem igazán kellett neki. Most már csak az autóban van néhány darab, ha netán sokára érünk haza, és megéhezik, akkor szoktunk neki adni, de egynél többet nem eszik belőle.
Lehet, hogy ő is folyton szoptat??? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én tegnapelőtt a 21 órás domit aludtam el! Vicces, nem! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha most elmesélem én mit csináltam egyik éjjel félkómásan két szoptatás között, akkor szarrá röhögöd magad!
Volt egy halom béna dominóm, már épp azon törtem a fejem, hogy vennem kell valamit, erre kaptam egy ajándékot. Mondom, hurrá, legalább ezzel elodázom a probléma megoldását. Beváltottam: dupla joker! Na, éljen, gondoltam, ezzel legalább egy hangyányival előrébb vagyok. Volt egy dupla 2-esem, mondom azt elaukciózom.
Erre a béna, két lapos pislogás között mellényom (egymás mellett volt a dupla 2 és a dupla joker) aukcióra teszi a jokerét, amit ennek örömére 10 mp-en belül kénytelen visszavenni 5 pontért!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
Hö-hö-hö!
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi még semmikor. Bár az elméletet tudja a fiam, a maciját ráülteti, mondja, hogy pisil, de ő aztán nem! :DD
Azt megfigyeltem, hogy már a pisilésnél is koncentrál, tudatában van, hogy mi történik vele, kakilás után közli, hogy mi történt, de előre még nem szokta jelezni. De én nem akarom sürgetni. Hallottam már olyat, aki jól megjárta, mert aztán a gyerek meg teljesen visszaszokott a pelenkára. (1 éves gyerekről van szó.)
Mi olyan tájékoztatót kaptunk a 15 hós oltásnál, ami azt írta, hogy az oltást követő 5. és 14. nap között lehetnek mellékhatások, többek között láz. Abba belefértek.
Most mondjam, hogy én két gyerek ordítását hallgatom, és nem csak egy napig? Zé kötelességének érzi, hogy reggeltől estig nyafogjon, lehetőleg mindenért, ha kell, ha nem, és ezt megtetézi azzal, hogy ha a huga ordít, akkor ő is elkezd tutulni.
Kezdem átérezni azoknak a szülőknek a lelkivilágát, akik fizikai attrocitásokat követnek el a gyerekeik ellen... :(((((((((((((( :SSSSSSSSSSSSSSSS
Szia!
Őszibarackot szoktak még kezdésnek javasolni, meg meggyet.
A banánt van, aki adja, és van, aki nem, mert nem egységes az álláspont. Én adtam.
Elvileg külön-külön kell adni őket, de a fiam szívesebben ette a savanykásabb almát banánnal.
Hopp, ezen meg átsiklottam...bocsi!
Nekem alapjáraton fáj a hátam a mellméretem miatt, (ami már a fele az eredetinek, de így sem mondható kicsinek...) :-SSS
Öööö, a banánról beszéltem, nem az almáról! :-)
Hogy adtad az almát? Min reszelted? Lehet, hogy akkor kicsi levet kéne csak.
Éppen Te is lehetsz hülye, bár ezzel én nem gyanúsítanálak meg... ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem állítom, hogy nem volt ilyen, de én nem emlékszem rá. Egyébként ha volt is, már buktuk, időközben február lett. :DDDDDDDDDDDDDD
Tvel megkonzultáltuk, és arra jutottunk, ha szeretitek porcicák, koszos edényhalmok, szennyes ruhakupacok és szétdobált játékhegyek között tölteni a szabadidőtöket, mi szeretettel várunk Titeket! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Arról nem is beszélve hogy kiszámoltuk, így 6 felnőttre jut 4 gyerek, ergo 2 személy mindig aludhat. Ráadásul D@nu néni méhg szoptatni is tudna. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nálunk eleinte egyáltalán nem engedte bekenni az ínyét, de a Dentinox nem is jött be Zénél. Újabban Aperisan géllel kentük neki. Azt kimondottan szereti és ő szokta kérni.
Én egyébként homeopátiás golyókat szoktam neki adni, illetve kúpot (az is homeopátiás). Csak a legvégső esetben kapott Pana.olt.
Öööö, hát szerintem én nem vagyok mérvadó. Így 2 terhesség és műtét után csoda, hogy még mozgok! :DDDDDDDDDDDDDD
Egyébként épp a bal karom fáj. :-OOOOO
Hali mindenkinek!
Sikerült megcsinálnom a vonalzót, némi szerencsétlenkedés után... :$
Én nem is hallottam eről, hogy az alma fogná a kaiját... És igazad van, azt hittem már a foga miatt nyügös két napja, de nem, a kakija... Szinte ugyanolyan állapotban jött ki az alma mint ahogy adtam neki. Akkor most hogy? Hagyjam még a dolgot, még nem elég fejlett, vagy mivel vegyítsem? Esetleg főzzem meg? Vagy az is elég, ha anyatejjel csinálom (na nem minta olyan sok lenne, sőt... de esetleg lefejek egy picit, utána megszoptatom és aztán megkapja a tejcsis almát...) Na szval hogy legyen. Remélem nem gond, ha ennyire részletesen kérdezem, de szegénykém egész nap nyomott, és kinlódott. (Nem jött még egy foga sem, úgyhogy a kínlódásait összekeverhettem azzal.)