Koronavírus fórum (beszélgetés)
Pl az oltás elleneseket nem lehet meggyőzni, aki nem oltott de megúszta eddig a megfertőződést az lehet nem is fog soha. Nálunk többen dolgoznak akik nem oltottak, és most persze, hogy én és sok ismerősöm náthás tünetekkel elkapta, így ő úgy gondolja, hogy akkor minek oltasson. Kollégák, baráti kör 90 %-ban volt covidos, sokan oltás után tünetmentesen. Pl itt az én történetem: Mi most estünk át a Párommal rajta, ami fontos oltottak vagyunk.
Mindketten ügyfelezünk úgyhogy csak idő kérdése volt a dolog. A lényeg, hogy november elején nagyon sokan egyszerre lettek náthásak az irodában, persze teszt nuku, mert úgyis oltva vagy. Egyik reggel persze én is erős orrfolyásra ébredtem, mondtam is hogy persze elkaphattam a náthájukat. Én még aznap bementem dolgozni, de éreztem, hogy valami velem sem stimmel, mert nagyon folyt az orrom, és kb egyik percről a másikra elment a szaglásom, de nem úgy mint amikor náthás vagy. Azonnal indulás tesztelni, hívtam a Páromat aki akkora kezdett éppen benáthásodni. A tesztelő állomáson rengeteg fiatal álldogált. Közben persze beszélgettünk, mindenki náthás tünetekre panaszkodott. De volt oltott, akinek magas volt a láza, és köhögött is. Mindenkinek pozi lett a tesztje mondani sem kell. Bár gondoltuk, hogy az lesz, de mégis persze kicsit lesújtó volt, a teljesen enyhe tünetek ellenére is.
Amúgy igen, a kolléganőm lakótársai teljesen el voltak szeparálódva, és mégis elkapták ők is az oltás ellenére tőle. Szóval amilyen arányokkal mi találkoztunk, csoda ha még tavaszig lesz akin nem megy át valamilyen formában a vírus.
Szegény Kóborról még halálában is hazudnak. Ő nem ezt mondta:
Azért emlékszem pontosan, mert nagyon ledöbbentem a tévés interjúján, amikor el is határoztam hogy soha többé nem fogok a Balatonban fürödni. Pedig itt lakom a partján. Szó szerint azt mondta, hogy engem a Balatonban fognak szétszórni hajóról ha meghalok. Az eszem megáll. Mikor ezt mondta, akkor döbbentem rá hogy valójában milyen sokan belefulladtak már a Balatonba, és régebben már hallottam olyat hogy vannak akik ott szóratják szét a hambvaikat. Nem értem hogy lehet az ilyet megengedni. Talán mert nincs egézségügyi kockázata? És az érzéseinkkel mi van?
Szerintem töröltesd ezt a bejegyzést!
Nem méltó a helyzethez.
pl:
Hát ezek után annyira nem tudlak sajnálni, ezt hívják karmának
Az oldalán???
Hozzászólást nem néztem, csak a posztokat.
Megnéztem az oldalát, döbbenet.
Tardia legalja.