Koronavírus fórum (beszélgetés)
Köszi, majd javaslom neki, hogy nézesse meg.
Ezt csak gyógyszerrel lehet kezelni, vagy valamilyen életmódváltással is el lehet érni javulást?
Sejtettem, hogy átmeneti az oltás hatása, mert már az elejétől azt mondták, hogy könnyen mutálódik a vírus, inkább arról volt szó, hogy bár el lehet kapni, de vagy tünetmentesen, vagy enyhébb tünetekkel.
Ma a lányom egyik barátja lett covidos, 2 Pfizer után. Igaz, hogy egyelőre csak házi tesztet csináltak, az lett neki pozitív.
Ritkán, de előfordulhat alzheimer ennyi idősen is.
A helyében megnézetném.
Sokan nem tudják, hogy a pajzsmirigy alulműködés fáradtságot, hajhullást, feledékenységet, depressziót, memória problémákat és egyéb súlyos tüneteket produkál és kezeletlenül nem túl fényes a kilátás...
Nem cikkben olvastam, hanem van egy "híradós" barátunk aki naprakész mindenben ami az oltással kapcsolatos, ő mondta. Amikor megörültem neki, akkor "megnyugtatott", hogy ne örüljek annyira, mert hozzánk biztosan nem fog eljutni ez a csodaoltás, mert nem kötelezhetik őket, hogy kiadják, maguktól pedig nem fogják közkinccsé tenni.
Sok mindenről hallgat a média. Erről a Pfizer tablettáról is csak egyszer hallottam, azóta nem nagyon hirdetik, aztán szó volt orrsprayről is, erről sem hallani.
Értem.
De javult már?
Mennyi idős?
Sokaktól hallottam, hogy a pajzsmirigy működést megpiszkálta az oltás. Nekem is emelnem kellett az adagomat.
Ne idegelj, bitcoinbazis??? Plusz hol? Ausztraliaban vannak teruletek ahol az ossznepesseg atoltottsaga joval 90 felett.
Es nem a 2 oktassor az ismetlo lltas, hanem a szuk hataridon neadott negyedik, otodik.... es a legyengiti az immunrendszert se egeszen igy van...
Pls
.
Az ismétlő oltás gyengíti az immunrendszert. Ezért több oltott kerül kórházba Ausztráliában, mint oltatlan.
A lejárat nélküli védettségi még egy olyan "korszakban" volt, amikor azt képzelték, hogy az oltás megakadályozza az újra fertőződést.
Számomra egyértelmű, hogy fent így gondolták. Én is reménykedtem benne, de úgy tűnik, hogy hiú remény maradt...
Neked mi a válaszod erre?
Kíváncsi lennék a véleményedre ebben a témában...
Nem tudod a linket iderakni?
Nem találtam meg a cikket, pedig kerestem...
Tegnap belinkeltem neked és kérdeztem, hogy mit szólsz, hogy Duda javasolja?
Nem volt jó a linkem?
És milyen volt a kedves ismerősöd rövidtávú memóriája az oltás előtt?
Akkor is figyelték az ismerősei annyira, hogy az feltűnjön nekik? Vagy csak azért vették most észre, mert volt miért jobban odafigyelni az illetőre, hátha tudnak majd valami jó szaftos történetet kreálni az oktondi oltakozó ismerősről?
Nekem egész jó a memóriám. Volt egy időszak, amikor én is észre vettem, hogy gondom van. Nem kovid idő alatt történt. Alul működött a pajzsmirigyem.
Ígí javaslom az ismerősnek, ennek kivizsgáltatását!
A fertőzés után nekem is sokat romlott a rövidtávú memóriám.
Vajon romolhat jobban a második után?
Nem tudom kinek jó ez a teljes bizonytalanságban tartás, és eltérő információk halmaza.
A tudományos ajánlásról meg tapasztaltuk, hogy nem érdekli az intézkedéseket hozókat. :( Biztos, hogy egyre kevesebben terveznek.
hogy intézkedésben mit terveznek, senki se tudja.
hogy milyen tudományos ajánlás lesz, az meg majd az idővel jövő erdmények kérdése, majd akkor megtudjuk.
senki se lát a jövőbe
nem terv kérdése.
Én pl 2020 at egészen máshogy terveztem, mint ahogy eltelt :D
"gyanús, hogy oltássor lesz, az a kérdése milyen gyakran lesz e utána ismétlő"
Éppen emiatt vagyok most teljesen tanácstalan. Mit terveznek?
Mert ha nem kell 4. oltás, akkor a kapott oltási igazolvány, aminek van lejárata (legújabb infóm, hogy csak 6 hónapra tervezik adni), mehet a kukába.
Ha a legrosszabb esetben évente kell majd oltatni, akkor miért nem 1 évre adják az oltásit? A védettséginek nem volt lejárata!
Vagyis, ha az egészségem miatt nem kell 4. oltás, akkor a "szabadságom miatt" viszont kell majd 4., 5.,... stb...
a magyr intézkedések honnan tudhatné bárki is? nem én hozom őket, engem hiába kérdezel. egyik nap iylet honak, másik nap olyat.
engem az egészségem érdekel, emg a szeretteim egészsége, nem az , hogy mit kavarnak...
szerintem az eu is röhejes, hogy nem fogad el minden igazzoltam működő oltást, és a fél viágot kizárja. de ezt is tudomásulveszem és kész. mert az egészségem nem befolyásolja.
Engem a magyar intézkedések érdekeltek, arra kérdeztem rá.
Nem tervezek utazást.