Koronavírus fórum (beszélgetés)
Remélem tényleg a technika ördöge szólt közbe, azért van ez, nem pedig valami más a probléma. De én nem bánnám azt sem, ha azt mondanák holnap reggel 6-ra Kisvárdára kellene mennem az oltásért. Gyalog is elindulnék érte, akár mezítláb is. Pedig ez nálam nagy szó, mert aki valamennyire ismer, tudja, hogy cipő és zokni nélkül még strandra sem megyek.
Szövődménymentes gyors gyógyulást kívánok!
Már le is mondták a nagy hétvégi oltakozást.
Kívánom, hogy mielőbb gyógyulj meg, és ne okozzon sok kínlódást!
dettó. Mindig van nálam toll. Régen is mindig sajáttal írtam alá
Ja persze mikor feltettem a Facebookra hogy más allatulajdonosnak segítsék.letiltottak
Én Angliába élek. Az oltással kapcsolatban csak annyit írnak nekem a cicám egy hete meghalt borzalmas szenvedésben miután kapott egy Pfizer/Convenia antibiotikum injeciot.A Pfizer ajánlott boncolást.mi nem engedtük addigra ki derítettuk hogy az egész világban többen be akarták tiltatni már 10 éve akiknek hasonló tünetekkel halt meg az állatuk.Az állatorvos el simitotta az ügyet. A vakcina gyártó nem válaszol. Ez mind pénz!. Nekem biztos nem kell a szar oltásuk.mar csak a cicám emlékére sem.!
Holnap megkapom az oltást!
Én mindig saját tollal szoktam hivatalos helyeken aláírni.
Ha bent voltak a tollak, akkor legalább nem lopták el :)
Tízet teszek ki minden alkalommal, műszak végére három van.
én hivatalosan nem kaptam el.-... De ... első etap után bő 4 hónap volt mire visszaállt a pulzusom. a második után csak 2... remélem ha mégegy kör jön akkor max megint feleződik, vagy nem is lesz...
Nekem egy időre megoldódott a vakcina kérdésem. Elkaptam a covidot. Döntött helyettem a természet. Talán nem is baj..., meglátjuk...🙄
Nekem bár amúgy is magasabb az átlagtól a pulzusom, de a kovid óta többször előfordul, hogy nagyon kis mozgásra is eléri a 120-at a pulzusom.
Nagyon kis mozgás: lemegyek 1 emeletet lépcsőn, vagy normál tempóba megyek 10 métert a lakásba (konyhából bemegyek a szobába), ha közben porszívózok is, akkor 120 fölé megy...
Az oltás nem változtatott ezen semmit.
Az az igazság, hogy én arra számítottam, hogy az oltás segít a megmaradt problémáimon.
Igen, tudom, hogy az oltás megelőz és nem gyógyít, de abban reménykedtem, hogy az immunrendszerem felpiszkálása miatt esetleg visszatér a szaglásom...
Na, de még nem kaptam meg a második oltást...
Nekem munkaegészségügyi vizsgálatra kellett mennem pár napja.Az égegyadta világon semmit nem kérdeztek, vizsgáltak a koronával kapcsolatban.A maszkot kivéve, minden olyan volt, mint legutóbb.Se egy lázmérés, se semmi.A szetoszkópról sem tudom, hogy fertőtlenítette-e a nyanya, mielőtt rámtette.Tollak az asztalán szerteszét, fogj egyet és írj alá vele, ki tudja hányan fogták meg előtte.De emberben magán nògyógyászati rendelésen voltam, ott a tollakat is folyamatosan fertőtlenítették.
Megmondod melyikkel oltottak? Én is azt hallottam, hogy a pulzust megdobja..ismerősök legalábbis. Nem mindenki természetesen.
Mérhettek volna testsúlyt vagy hőmérsékletet.
Hamarosan lehet kapálni 😂
Igen beoltottak. Jól vagyok. A vérnyomásomat keverte meg nagyon. A pulzusom ment fel. Se lázas nem voltam sem a helye nem fájt.
Tudom, hogy ezt hozták alapszabálynak. De a Tv-ben azt mutogatják hogy mindenkit meghallgatnak, vérnyomást mérnek. Minek a reklám? Egyébként 6 eü dolgozó, és egy orvos volt az oltóponton. Egy oltott, egy a papírokat szedte be, egy meg állította ki az igazolást. A másik három meg a nyított ajtónál cseverészett. Ezért van nagyon sok rossz vélemény az egészségügyi dolgozókról.
Olvasom ezeket a híreket, és nem akarok arra gondolni, mi várhat még ránk. Ebben a helyzetben már nincs kedvem cinikusnak se lenni, még ironizálni se. Főleg a kb. 16 ezer halottra meg a kórházakban küzdőkre való tekintettel.
Csak azt gondolom, ha egyszer sikerül kijutnunk ebből a gödörből, lenne itt sok-sok el-le-felszámolni való dolog.
Nem azt írták, hogy mindenki belehal...
Ez igaz, de nem tudom, hogy dr. Duda mire minek jelenti ki, hogy ezt lehet, v azt lehet, mikor még nincs bizonyítva.
Valamikor még azt olvastam,hogy egy vírusnak sem “érdeke”,hogy minden gazdatestet elpusztítson,vagyis hogy extrém halossá mutálódjon.Ezek szerint a koronavírus ebben kivétel.
A brazil variáns a nyájimmunitást is legyőzi, áthatolnak az antitesteken, lehet a többi variáns is.
[link]
Ez elég lehangoló. Ha még tömeg is van, lehet hogy elkerüljük az oltópontot. Azért egy tetanusz oltás utáni allergiás roham nem játék. Nem tudom, az oltás melyik összetevője okozhatta.
Téged beoltottak végül? És rendben vagy?
Fogalmam sincs.
Hétfőn úgy is hívom és megkérdezem.
És én nem is írtam, hogy ez tény...
Alapszabályul azt hozták,, hogy akinek kezelt krónikus betegsége van, az beoltható. Kivéve, ha annak éppen akut fázisa zajlik. Fizikai képtelenség több milliós számú találkozásoknál kivizsgálásokat végezni.
Na én oltóponton voltam. Szinte nem kérdeztek semmit. Végignézte az oltási lapot, amit ki kell tölteni, hogy milyen betegségeid vannak, azt jó napot. Nekem nagyon komoly szív problémám van. Gondolod foglalkoztak vele, Megkérdezték kezelve van
-e, ha igen mehet az oltás.Vizsgálat, mint ahogy a médiában mondják... az felejtős.
További ajánlott fórumok: