Koronavírus fórum (beszélgetés)
Ha olyat veszel, ami nem tartalmaz K2-vitamint, akkor külön kell hozzá venni.
Hiába vagy napon,a D-vitaminhoz legalább mindkét karodnak ruha nélkül kéne lenni, az arc nem elég.
Ha alacsony volt a D-vitaminszinted,akkor szedj többet a 3000-nél ! ( Én még nem mérettem meg.)
Szerintem sem normális, dehát nem tudunk mit tenni sajnos, a valós adatok nemigen fognak sosem kiderülni. Hacsak nem bukik meg ez az egész egyszer végre valamilyen módon.
Azt viszont tudom, hogy dr. Gődény kezdi elveszíteni a türelmét, a minap élő videóban ígért egy fülest Boldogkői celebdokinak, hogy ha meglátja valahol őt, mert már annyira unja a süket dumáit. :)
Én jobban félek a vírustól, mint az oltás esetleges mellékhatásaitól. Szakemberek, szakképzett tudósok dolgoztak rajta, természetesen a Pfizert preferálom, viszont számomra nem volt kérdés, hogy beadatom az oltást.
Egyrészt a saját egészségemért, másrészt hogy másokat ne fertőzzek meg, harmadrészt hogy minél hamarabb vége legyen ennek a Covid-mizériának.
Ma orrbatúrkálós gyorsteszt.
Pénteken pedig nyalókás.
Hát akkor, ez megint egy félinformáció.
Azt a felét hisszük el, amelyiket akarjuk.
Nálunk még egy oltott sem dőlt ki. A cégünk 80%-a három oltásos egyébként, ami miatt nem teszik kötelezővé.
Igaz, úgy látom, hogy nálunk most indul a hullám.
Múlt évben is ilyenkor lettek a legtöbben betegek.
Majd közvetítem a változásokat...
Elhiszem!
Nekem viszont nincs.
Ma engem is teszteltek, mert tünetes vagyok és kontakt is voltam, de negatív vagyok, ahogy pénteken is az voltam...
A pénteki egy csoportos tesztelés volt, rá 2 napra ebből a csoportból hárman pozitívak lettek (a csoport 8%-a), ezért tesztelték újra a tüneteseket...
Na ez érdekes, mert többen meg pont az ellenkezőjéről számolnak be, hogy az ő munkahelyükön meg az oltottak dőlnek ki sorban.
Na mindegy, ebben sem tudunk itt és most igazságot tenni.
Nekem még nincs oltott koronás ismerősöm szerencsére.
A munkahelyemen az oltatlanok betegszenek meg most sorban.
Nálunk sem téma az oltottság, de most jó néhányan azok lettek és megkérdeztük őket...
Nekem van rokonom, aki oltás ellenest játszik, de beoltatta magát, ráadásul ragaszkodott a pfizerhez, és még mindig oltás ellenest játszik...
Mondtam is neki, hogy sunyi és játszik mások életével.
Kezelt milyen betegek? Nem mindegy. Ha a teljes betegpopulációt nézzük, akkor reális.
Több alkalommal elismerték, hogy nincs efféle nyilvántartás.