Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Koronavírus fórum fórum

Koronavírus fórum (beszélgetés)

8503. Ildi (válaszként erre: 8502. - Ildi)
2021. nov. 23. 00:37
Jav: ha nincs,regisztrálj:)
8502. Ildi (válaszként erre: 8501. - Plavalaguna)
2021. nov. 23. 00:35
Van twittered? Ha nincs nézz ott körül. Bizony ott voltak a tömeggel. Itt sem tetszik ám a hatóságnak a vakcinázás. Igaz,h leszerelés most nincs,a veszélyhelyzet miatt,így párthoz csatlakoznak. Egy rendőr ismim igy tett.
8501. plavalaguna (válaszként erre: 8499. - Ildi)
2021. nov. 23. 00:31

Nem altak mellejuk, es nem ok a nep. Ok csak egy csaoat oltastol foso szelsojobbos anarchista hulye.

A rendorseg csak biztisitotta a tuntetest, hogy ne fajuljon lehetoleg agresszioba... kvara nen ugyanaz

8500. Ildi (válaszként erre: 8498. - Plavalaguna)
2021. nov. 23. 00:31
Igen.:) Nyugi,most a lejart vakcikat nyomatják,ezeknek az sem számít.
8499. Ildi (válaszként erre: 8497. - Plavalaguna)
2021. nov. 23. 00:27
Nem tudom ki mit fantazial a siron tulrol,nem is erdekel. Tuntetesek...na ez sem veletlen h mindenhol az emberek tiltakoznak. Az osztrakoknal pl a katonak es a rendorok a nep melle alltak. Miert? Mert nekik is eleguk van. Mibol? Amit biz emberek muvelnek. Miert? Mert hasznot hoz biz embereknek.
8498. plavalaguna (válaszként erre: 8496. - Ildi)
2021. nov. 23. 00:24
Mond vmit az a szo, hogy szabadalom? :)))
8497. plavalaguna (válaszként erre: 8494. - Ildi)
2021. nov. 23. 00:24

Hahaha... az oltatkanok tobbsege arrol fantazial, hogy majd megtudjak az oltottak, meg a sirbol ne. Lesz visszaut... meg mit tudom ...

Tenyleg ok aztan senkit se fenyegetnek. Meg a tunteteseik is milyen bekesek mindenhol, igaz? :0

8496. Ildi (válaszként erre: 8495. - Channa*)
2021. nov. 23. 00:22
Sejtettem h nem bírod ki:) Ha paráznék futottam volna vakcináért logikakirálynő:) Amúgy tudod h mit oltottak beléd? Feltetted azt a kérdést már h eme csodaszer kapcsán miért próbálják rávenni pénzzel,zsarolással,különböző módszerekkel az embereket? Mert ugye ez annyira jó...:) Továbbá miért is hagyta ott annyi eüs a melóját amint kötelezővé tettek a vakcinát? Miért is titkositotta a Pfizer pl az adatokat 75 évre? Miért is függesztette fel jópár ország biz oltásokat? Miért is nem adja ki a magyar kormány a hivatalos adatokat a korházakból h hány beoltott ill beoltatlan van bent? Sorolhatnám. Csak mint önálló gondolatok:) Már értem anno miért voltak beléd állva annyian...
8495. Channa* (válaszként erre: 8494. - Ildi)
2021. nov. 23. 00:13

Aki parázik az te vagy.

Hiszen még mindig azon pörögsz, hogy minek az ha?

Miért akarnak rád kényszeríteni bármit?

Miért különböztetnek meg?

Miért akarják neked bemesélni?

Miért korlátoznak?

Propaganda?

Hát nem tudom ki citálja ide rendszeresen az fb propaganda dumáját.

Mert ugye azt tudjuk, hogy se te, se Intro, se Winter nem hoztatok ide semmit kútfőből, hanem csak annyira vagytok képesek, hogy az fb-n elolvastok valami sületlenséget, aztán azt szajkózzátok.

Dugjátok ki a fejeteket, nyissátok fel a szemeteket, ne rettegjetek, hat rátok a média, csippelnek, kísérleteznek, 5G...

Melyik volt az önálló gondolatod?

8494. Ildi (válaszként erre: 8491. - Channa*)
2021. nov. 22. 22:22
Persze h nem hisz szembesulnél vele,ami bizony az ált leirtakkal szemben jóval többel rendelkeznek:) Majd egyszer kudugod a fejed a töltésből..vagy nem:) Kit érdekel h miért aggódsz? Ha mar empátianal tartunk most dumálod h legyenek az en ismerőseim. Tényleg hat a propaganda:)) Olvastál itt olyat oltatlantól h kivánja barki megbetegedését? Pl tőlem tuti nem. Viszont en hatradőlök,Te parazz nyugodtan ahogy tetszik,50 maszk,gázálarc,20 vakcina,stb,nekem eleg a d,c,cink :)
8493. Ildi (válaszként erre: 8478. - Channa*)
2021. nov. 22. 22:16
Miattam nem kell aggodnia senkinek. Inkább aggódj magad miatt h mi lesz a hosszú távú hatása,továbbá amíg rohantok oltakozni holott elismerték h cart sem érnek a vakcinák. Ugye emlékszel h az első megvéd? Aztan mar a 4- et lengetik be. Izrael továbbment mert vhogy megsem hat..nos akiknek ez jovedelmez a gyógyszerbiznisz. Azt meg elfelejted h az oltott ugyanugy fertőz..
8492. Channa* (válaszként erre: 8489. - Ildi)
2021. nov. 22. 22:15

Nincs empátiád.

Én is gyakorlok, hogy ne legyen.

Remélem, nem az én ismerőseim betegszenek meg, hanem inkább legyenek a te ismerőseid.

Ők egy kicsit sem érdekelnek engem, nem aggódok értük, nem érdekel, hogy milyen a sorsuk, túlélik e, könnyen vagy nehezen, oltottak vagy oltatlanok, a koruk sem érdekel és az sem, hogy van e krónikus betegségük vagy nincs.

Szeretnék én is hátradőlni és csak szajkózni nektek, hogy nem létezik a vírus! Szimuláltok! Másban haltak meg és egyébként is meghaltak volna. Miről beszéltek ti?

8491. Channa* (válaszként erre: 8488. - Ildi)
2021. nov. 22. 22:12
Nem érdekel.
8490. Channa* (válaszként erre: 8485. - Ildi)
2021. nov. 22. 22:11

Kalmopyrin mellékhatásai:

gyomor-és bélrendszeri panaszok,

asztmás roham,

fülzúgás, szédülés,

tartós hányás,

Fekete, ún. szurokszéklet,

máj- és veseműködési zavarok,

alacsony vércukorszint,

súlyos bőrreakciók,

arcduzzadás, bőrkiütés, hirtelen vérnyomásesés,

hányinger, hányás, hasmenés,gyenge gyomor-bélrendszeri vérzés, gyomor-bélrendszeri fekélyek, csökkent vese vérellátása, akut veseelégtelenség

8489. Ildi (válaszként erre: 8487. - Channa*)
2021. nov. 22. 22:05
Szted hol érdekel engem az h Te mit gondolsz arról h van - e empátiám vagy sem?:) Amúgy van,de nem vakcinaőrültekhez,akik szerint csak oltas,oltas,oltas,oltas...:)
8488. Ildi (válaszként erre: 8483. - Channa*)
2021. nov. 22. 22:01
Multkor mar ide belinkeltem a jelentett eseteket,károsodás,halál,keresd vissza. Hivatalos honlapról.
8487. Channa* (válaszként erre: 8482. - Ildi)
2021. nov. 22. 22:01

Ismerek személyesen meggyógyultakat.

Én, a gyerekem, a férjem, a tesóm, a családomból többen, sok kollégám is, stb. meggyógyultunk.

Amit írtam az nem propaganda. Azt is írtam, hogy az empátiád=0 val. És ezt egyre jobban megerősíted.

8486. Channa* (válaszként erre: 8473. - Margarita Citokina)
2021. nov. 22. 21:58
Igen, már az alapkő letételekor ezt mondták...
8485. Ildi (válaszként erre: 8483. - Channa*)
2021. nov. 22. 21:58
Aham...nem teljesen ugyanaz!
8484. Channa* (válaszként erre: 8435. - Intro74)
2021. nov. 22. 21:53

Ez így igaz!

Van aki a Lipót mezőn él, és van aki a valóvilágban;)

8483. Channa* (válaszként erre: 8430. - Ildi)
2021. nov. 22. 21:52

Elolvastad csak egyszer is a kalmopyrin mellékhatásait?

Pont annyi van annak is, mint a kovid oltásoknak, ráadásul csak 1-2 különbözik. Az összes többi ugyan az...

8482. Ildi (válaszként erre: 8481. - Channa*)
2021. nov. 22. 21:51
Ne feledd most mki kovidban hal meg! Hallottál Te meg gyógyultakról? Bármily hihetetlen olyan is előfordúl. A propagandát nekem totál feleslegesen nyomatot,az a dolguk h riogassanak az oltás miatt. Mint h meteor is oltatlanok miatt csapódik be,ez a legujabb facságuk😂
8481. Channa* (válaszként erre: 8394. - Ildi)
2021. nov. 22. 21:46
Hallottál a 4 éves down szindrómás kovidban elhunyt kislányról?
8480. Ildi
2021. nov. 22. 21:46
8479. Channa* (válaszként erre: 8391. - Winter)
2021. nov. 22. 21:43

Menj ki az utcára és csinálj forradalmat! Ne otthon a fotelből jártasd a szádat, kezedben egy üveg sörrel.

Ne, nekünk mond! Csinálj valamit! Tégy ellene!

karmelita kolostor...

8478. Channa* (válaszként erre: 8387. - Ildi)
2021. nov. 22. 21:38

Tehát. Lehet, hogy te könnyen megúsztad, vagy nem tudom ki.

De, sajnos van akinek ez egy halálos kór és ugye nem tudod, hogy én patkolok e el, tőle vagy neked valamelyik szeretted.

Mindaddig legyintgetni fogsz, amíg csak én patkolok el vagy az én szeretteim közül valaki de, ahogy téged fog megérinteni a szele, valószínű, hogy máshogy gondolod majd.

Tudom! Ne jöjjek ezzel.

Nem jöttem;)

Tehát a vírus nem 98%-ban halálos, hanem 2%-ban.

Azaz 100 emberből 2 tuti, hogy belehal.

Igen, simán lehet a 98 ember a te ismerősöd, a 2 pedig az enyém. Te tovább nyomod a baromságot, én meg eltemetem őket.

100 emberből 20 embernek lesz súlyos tünete. Igen, lehet, hogy ez a 20 ember az én családomból, ismerőseimből kerül majd ki. Te pedig tovább döngetheted a melledet, mert a te 80 ismerősöd észre sem vette, hogy elkapta ezt a szörnyű vírust. És még rá is tromfolhatsz, hogy nem csak te, de a te szuper képességű tanyasi dokid is megmondta.

Hát, így legyen!

Érezd magad jól és roppant okosnak. Mi meg majd aggódunk, mert miattad és a hozzád hasonlóan nulla empátiával rendelkező emberek miatt itt fog még az unokánknak is kóvályogni a vírus, és nekik már ahogy megszületnek, maszkot kell majd kötnünk a szájukra. Ja, tudom nem számít, mert az én unokámról van szó és nem a te gyerekedről...

8477. Channa* (válaszként erre: 8383. - Winter)
2021. nov. 22. 21:28

Igen, valóban mi beszélünk össze és vissza is.

Te, mint tisztánlátó, leírnád az ötleteidet?

Hogyan kellene védekezni a vírus ellen?

Mi lenne a legtutibb, amit tehetünk mi?

Hogy fog kipusztulni?

Ha lehet, ne keverd bele a vezéreket, ne mások ötleteit szajkózd, csak is a te privát véleményed érdekel ezzel kapcsolatban.

Persze, csak akkor ha létezik a vírus.

8476. VendrinerPiroska (válaszként erre: 8473. - Margarita Citokina)
2021. nov. 22. 20:17
Értelme nincs. Legfeljebb, ha el tudják sózni külföldre olyan arany áron, ahogy ők vették (sajnos) nekünk. A Szputnyikot állítólag a WHO rövidesen elfogadja, az EMA talán a jövő év elején.
8475. VendrinerPiroska (válaszként erre: 8467. - Napsugár8)
2021. nov. 22. 20:08

"Lehet, ott voltam, de nem emlékszem. Én gondoltam."

Én is sok mindent gondolok, de nem szoktam tényként tálalni.

8474. plavalaguna (válaszként erre: 8473. - Margarita Citokina)
2021. nov. 22. 19:01

szerintem a kormánynak igazából gőze sincs, mit fognak gyártani ott. És ezt tök komolyan mondom. Ők csak mondanak valamit, hogy na ezt is tudjuk.

gyanús, hogy a magyar fejlesztést fogják gyártani, csak ha akarnák gyárthatnának, hagyományos és vektoros technologiájú oltást is, ezt mondták ilyen furán, mert ennyi az eszük.

de ez teljesen a magánvéleményem, abből leszürve, amiket olvasok

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook