Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Nekem Battonyán van, szüleimmel él.
Lehet jövő héten én is lemegyek Battonyára.
Szeretettel köszöntelek.
Anno én meg a Dunántúlról jöttem ide férjhez a párom csorvási én meg oroszlányi vagyok, már 44 éve, hogy itt lakunk, de nekem még mindig honvám van.
Én ezer éve voltam Szegeden, de fagyit már ettem ott. Persze nem abban a híres cukrászdában, hanem akárhol.
Itt is van fincsi fagyi ám a Márvány cukrászdában. Csak a férjem mondja, hogy a fagyis átköltözött a Lottózó és a Halboltos elé. Na pont a halashoz kell fagyi! A fagyi fincsi, de nyáron az a büdös halszag mellé nem hiányzik.
Timcsy! Úgy emlékszem, hogy némely utazási katalógus Párizst is a napfény városának titulálja. Na majd egyszer - remélem - onnan adunk időjárásjelentést.
Kedves Monyóné! Bocsi, hogy itt hülyülünk az időjárásjelentéssel, de Te kérdezted, hogy milyen az idő felénk. Megpróbáltuk viccesen megmondani.
Én Battonyai voltam majd Szegedre kerültem.
Napfény Város időjárását tudom tudósítani ! :)
Fújdogál a szél, kicsit felhős, süt a nap.
Tegnap volt nagyon meleg.
Szia! Köszöntelek a fórumon. Én békéscsabai vagyok, de én meg pesti voltam, de férjhezmentem, így kerültem ide, persze egy másik várost érintően, Szabadszállást.
Békéscsabán jelenleg elbújt a nap, nem süt, fúj a szél, mert mozognak a fák. Hideg nincs, igaz én csak az erkélyen voltam ma még.
A gyulai időjárásjelentő Józsi lesz, ha olvas bennünket.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!