Beachbody - Insanity (beszélgetés)
Köszönöm a tanácsot, meg fogom nézni az étrendet is. Bár úgy vagyok vele, hogy az amerikai emberek által kitalált ételek nem magyar embernek valók. Csak szimplán a mennyiségekre fogok odafigyelni, és megpróbálok nem túl zsíros és cukros dolgokat enni.
26 km az már szép. Jön a jó idő, kell a mozgás a friss levegőn. Gratulálok.
Erről a Chaleanról még nem hallottam, lehet utánaolvasok.
Egyébként alakformálónak Rubint Réka dvd-it ajánlom. Nagyon jók, kemények, de eredményesek is.
Hát én még egy 3kg-ot akarok leadni, ami ugye már nem sok. Inkább formálódni akarok, meg minél erősebbnek kitartóbbnak lenni. Bár úgy érzem jó formában vagyok, de még nem merek ebbe belevágni. Most a Chalean első hónapjának a végén vagyok, és elvileg napi 26km-ert fogok lebringázni a melóba meg vissza, úgyhogy 9 hét múlva szerintem leszek olyan fitt, hogy belevágjak.
Szerintem egy ilyen szintű edzés mellett, mint ez, már nem kell olyan komolyan odafigyelni a kajára. Persze sok fehérje, meg ne este borítsuk magunkra a hűtőt, de ha ésszerű keretek közözz eszel, nem kell olyan szigorú étkezést betartani, hiszen az ilyen edzéseke bőven kell az energia!!!
De amúgy van valami kajaterv fenn a neten, de nem biztos, hogy pont ehhez a programhoz, csak Shaun-T-től!
A Fit test 8 gyakorlatból áll, amiket 1-1 percig kell csinálnod, közben számolnod kell, hogy mennyit csináltál. Ezt felírod valahová. A 60 napos programban még párszor lesz olyan nap, amikor ezt a Fit test-et meg kell csinálni, és szintén felírni az eredményt. Ebből látni fogod, hogy mennyit fejlődtél. Ha jól emlékszem a 60. nap is Fit test-tel zárul. A gyakorlatok között van 1 perc szünet.
A 8 gyakorlat:
(0. bemelegítés)
1. váltott lábú rugás előre
2. ugrásból guggolásba érkezés
3. egyoldalas térdfelhúzás (terpeszállásban oldalról húzzuk a térdünket középre)
4. felugrás térdhúzással
5. felugrás térdhajlításból - előre-hátra-balra-jobbra (lényegében négyzet alakban kell ugrálni)
6. Négyütemű fekvőtámasz
7. fekvőtámasz majd terpeszbeugrás
8. alkartámaszon váltott térdfelhúzás oldalra
Hát ez lenne a 8 kőkemény gyakorlat. És tényleg el ne felejtsd felírni, hogy miből mennyit csináltál.
Te megvetted a teljes dvd sorozatot? Vagy meg csak gondolkodsz rajta?
Diétaterv igazából tényleg nem fontos, már kitapasztaltam mit, mennyit és hogyan. :)
Nagyon felcsigázott most ez a dolog! :)
Szia!
Ez csak edzésprogram, angol nyelvű. Nincs hozzá diétaterv, de szerintem ha odafigyelsz arra, hogy mit és mennyit eszel, nem kell aggódnod, biztos lesz a fogyás.
Szia!
Én eddig nem hallottam erről a programról, de most gyorsan utánaolvastam. Ez "csak" edzésprogram, diétaterv nincs hozzá?
Honnan töltötted le a Fit Testet? Meg utána honnan szerzed majd meg a dvd-ket?
Tegnap csináltam meg a Fit test-et, de nagyon nehéznek éreztem. Szerintem előtte még én is kicsit izmosodni, erősödni szeretnék.
Te fogyáshoz akarod csinálni vagy csak alakformáláshoz? Csináltad már a Fit test-et?
Te csinálod???
Én tervezem, de még egy-két hónapig tuti rágyúrok!!!
További ajánlott fórumok:
- Az orvos milyen teszteket fog elvégezni, hogy megállapítsa, hogy elkezdhetem-e a szívet jól megdolgoztató Insanity programot?
- Két hete csinálom az Insanity edzéstervet napi 1500 kalóriás étkezéssel és csak vastagabb lett a hasam. Miért? :(
- Az Insanity-edzéstervből, miért hiányzik két edzésanyag?
- Aki Insanity-zik, vagy már befejezte! Érdemes csinálni? Mennyire látványos a változás?