Barátság újrakezdése (beszélgetés)
Egy barátság sosem múlik el.
Amiről te írsz, az valami más.
Ahol az anyagiak befigyelnek, az sosem volt barátság...
Engem is érdekelne, hogy ti melyik vagytok a történetben...
Volt egyszer...mint a mesében.
1. Eleve nem szeretem, amikor a magyar és angol szöveg keverve van egy ugyanazon mondatban. Lásd: cím.
Vannak olyan angol szavak, amelyek teljesen beépültek már a magyar nyelvbe, elfogadottak, szinte mindenki ismeri a jelentését - a címben használt szó nem ilyen.
De mindegy, tekintsünk el ettől - lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, hogy nem szeretem, ha valaki ilyen módon "beszél angolul". :)
2. Ti melyik házaspár vagytok a történetben? Mert gondolom - rólatok szól a mese. Egy baráti házaspár...
Ha tényleg nem volt semmi konfliktus, meg lehet próbálni, de mi lesz, ha úgy hozza az Élet, hogy az a bizonyos (anyagi) "szint" újból mozgásba jön?
Konkrétan: azt hiszem, hogy felmelegítve csak a szárma (töltöttkáposzta) lesz jobb.
Ez most valami "vicc" akar lenni?
Mi köze a barátsághoz, hogy kinek éppen hogy megy a vállalkozása?
Volt egyszer egy házaspár, és egy másik,egy baráti házaspár. Összejöttek,jóban voltak, haverkodtak.Aztán szétmentek. A másik házaspár vállalkozásba fogott,bejött nekik és többre vitték. Nem volt összeveszés, de elhalt a barátság. De az élet folyt tovább. Egyik házaspárnak is meglódult az élete, plusz örököltek is szépen, a másik házaspárnak meg kezdett haldokolni a cége. Most kb megint egy szinten vannak.(Mindketten előbb,mint kezdetekkor)
Szerintetek érdemes újrakezdeni a barátságot,vagy ami meghalt, már hagyjuk?